تاریخ انتشار
جمعه ۸ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۹:۳۶
کد مطلب : ۴۳۷۳۲۷
در فضای مجازی مطرح شد /

منتخب گچساران و باشت به طرح «صیانت از کاربران در فضای مجازی» رأی داده است؟

۲
۰
منتخب گچساران و باشت به طرح «صیانت از کاربران در فضای مجازی» رأی داده است؟
کبنا ؛طرح صیانت از کاربران در فضای مجازی یکی از جنجالی ترین طرح های مجلس یازدهم است که با واکنش های منفی زیادی در میان مردم مواجه شده است، در همین خصوص نمایندگان استان کهگیلویه و بویراحمد نیز اظهارنظر کرده اند تا به اصل شفافیت آرای نمایندگان حداقل از طریق واسطه ها و رسانه ها پایبند باشند.
به گزارش کبنا نیوز، سید ناصر حسینی نسبت به این موضوع واکنش نشان داده است.
سیدناصر حسینی در صفحه اینستاگرام خود در این خصوص نوشت: بنده با توجه به اینکه در مرحله بررسی اعتبارنامه هستم، لذا قانوناً حق راُی ندارم، مع‌الوصف تاکنون زیر هیچ طرحی را در مجلس امضاء نکرده‌ام.
معتقدم مسائل مردم و کشور را باید با اولویت‌بندی و کار عالمانه و دقیق کارشناسی، با استفاده از نقطه نظرات جامعه نخبگانی کشور به پیش برد و امیدوارم نتیجه هر طرح وبرنامه‌ای منتج به رونق زندگی مردم عزتمند ایران اسلامی باشد.
اخیراً لیست‌هایی در خصوص موافقت یا مخالفت نمایندگان با برخی طرح‌ها و لوایح انتشار یافته که نام بنده نیز در این لیست‌ها درج شده است.
این در حالیست که اینجانب تا بعد از تایید اعتبارنامه حق دادن رای در موافقت یا مخالفت با طرح‌ها و لوایح را ندارم.
اگر چه مردم ریشه این بداخلاقی‌ها را خوب می‌دانند.
همچنین در دو روز گذشته، سیدمحمد موحد نماینده شهرستان های 4 گانه در این خصوص اظهارنظر کرده و گفته است که «اولویت مجلس و هیئت رئیسه آن باید اقتصاد کشور،اشتغال و معیشت مردم باشد، مجلس و دولت فضای واقعی را فدای فضای مجازی نکنند.»، همچنین روشنفکر نیز در پاسخ به اینکه آیا به این طرح رأی داده است گفت: این بحث سوخته و تکراری را بارها تکرار کردید درحالیکه اولویت بنده و خیلی از نمایندگان نگاه به معیشت و اشتغال مردم است و به چنین مواردی بها نمی‌دهم، نگاهم به سفره مردمی است که با برخی تنگ نظری‌ها هر روز کوچک‌تر و کمرنگ‌تر می‌شود و تأکید می‌کنم با هر طرح و لایحه‌ای که سفره مردم را کوچک‌تر و کمرنگ‌تر کند، مخالف هستم.


 
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
انگار شما از سید ناصر بیشتر خبر داری که این طور نوشتی
مردم گچساران وباشت
Iran, Islamic Republic of
سید ناصر حسینی
آغا جان مردم رای دادن مشکلات اقتصادیشون حل بشه
مشکل مردم اینترنت نیست
فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1