تاریخ انتشار
دوشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۴۰
کد مطلب : ۴۳۳۴۶۶
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان؛

ورود 17 هزار و 152 دوز واکسن کرونا به کهگیلویه و بویراحمد

۰
ورود 17 هزار و 152 دوز واکسن کرونا به کهگیلویه و بویراحمد
کبنا ؛معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: تاکنون ۱۷ هزار و ۱۵۲ دوز واکسن کرونا به استان وارد شده که از این تعداد 10 هزار و ۱۷۰ دوز تزریق شده است.
به گزارش کبنا نیوز از یاسوج، محمد مهدی بانشی در نشست خبری با اصحاب رسانه با محوریت واکسیناسیون کرونا در کهگیلویه و بویراحمد افزود: اغلب خبرگزاری‌ها حامی کادر بهداشت هستند و یار اصلی کادر در پیشگیری از کووید بودند.
وی با اشاره به اینکه شفاف‌سازی واکسن را مدنظر داریم، افزود: اگر بخواهم قسم بخورم خطایی در سیستم نیست حرف گزافی است.
وی بیان کرد: سامانه سیب، سامانه یکپارچه بهداشت است که آنلاین به افراد خدمت ارائه می‌شود آنچه مدنظر است همه افراد زیر چتر سلامت قرار گیرند. سعی کردیم از وضعیت سلامت هیچ کسی در استان غافل نشویم، از جمعیت ۷۵۰ هزار نفری استان ۳۶۸ هزار نفر تحت پوشش هستند.
بانشی تصریح کرد: تاکنون ۴ نوع واکسن روسی، چینی، هند و آسترازنکا متعلق به کره جنوبی وارد کشور و استان شده است.
 
وی بیان کرد: فاز اول گروه‌های بهداشت و درمان بودند این هفته کل سیستم بهداشت و درمان را پوشش ۱۰۰ درصدی می‌دهیم، نوبت بعدی سیستم نظام پزشکی و پزشک‌ها عمومی و خصوصی هستند، ضمن اینکه تاکنون ۱۵۷ مورد از عوارض واکسن‌های کرونا گزارش شده است.
بانشی بیان کرد: تاکنون ۴ هزار و ۹۴۰ مورد دوز به کادر درمان، بیش از دو هزار مورد مراکز بهداشتی، ۲۶۰ دوز اورژانس، ۳۷۹ مورد جانبازان، ۴۰ دوز آرامستان، ۹۴۱ مورد نظام پزشکی، ۱۳۶ دوز سالمندان و بهزیستی، یک هزار و ۱۹ مورد بیماران خاص و سرطانی و ۱۱۱ پاکبان تزریق شدند.
وی بیان کرد: دیروز یک هزار و ۱۲۸ مورد تزریق شد و امروز دوز بیشتری به گروه‌های هدف تزریق خواهد شد.
رئیس مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: فاز بعدی واکسیناسیون برای گروه‌های سنی ۸۵ سال به بالا است که بنا به اطلاعات مندرج در سامانه سیب ۱۰ هزار  و ۳۳۳ نفر هستند.
بانشی با بیان اینکه تاکنون مدیری یا اعضای خانواده آن، واکسن نشده است، بیان کرد: در یکی از شهرستان‌های استان رئیس شبکه بهداشت پدر خود را بیمار خاص بود واکسینه نکرد.
نام شما

آدرس ايميل شما

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
1