تاریخ انتشار
يکشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۰۱:۰۷
کد مطلب : ۴۳۱۹۸۰
وزارت راه و شهرسازی خبر داد؛

آغاز ثبت‌نام طرح اقدام ملی مسکن در شهر زلزله‌زده سی‌سخت 

۰
آغاز ثبت‌نام طرح اقدام ملی مسکن در شهر زلزله‌زده سی‌سخت 
کبنا ؛وزارت راه وشهرسازی در اطلاعیه‌ای از آغاز ثبت‌نام متقاضیان واحد های مسکونی در طرح اقدام ملی در شهر زلزله زده سی سخت حداکثر تا ساعت ۲۴ روز جمعه ۲۹ اسفند ماه خبر داد.
به گزارش کبنا به نقل از همشهری آنلاین، با توجه به وقوع زلزله در شهر سی سخت مرکز شهرستان دنا واقع در استان کهگیلویه و بویراحمد به منظور کمک به تامین مسکن خانوارهای فاقد مسکن این شهر، وزارت راه و شهرسازی از متقاضیان دارای شرایط برای ثبت نام در طرح اقدام ملی مسکن دعوت می کند حداکثر تا ساعت ۲۴ روز جمعه ۲۹/۱۲/۹۹ به سامانه طرح اقدام ملی مسکن مراجعه کنند.
متقاضیان این شهر می‌توانند از زمان بازگشایی سامانه (ساعت ۱۴ عصر روز شنبه مورخ 23 اسفند تا ساعت ۲۴ روز جمعه مورخ 29 اسفند با مراجعه به سامانه طرح اقدام ملی مسکن به آدرس https://tem.mrud.ir/ نسبت به ثبت‌نام بر اساس شرایط  اعلام شده اقدام کنند.  
با توجه به محدودیت تامین اراضی، پس از پالایش و احراز شرایط، متقاضیان نهایی به میزان ظرفیت احصاءشده از بین متقاضیان تاییدشده انتخاب خواهند شد.
نام شما

آدرس ايميل شما

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
1