کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

امید مظلوم دانشجوی دانشگاه یاسوج:

چرا با مسئولین بانک تجارت برخورد صورت نمی‌گیرد / لزوم برگزاری دادگاه معامله کارخانه قند یاسوج برگزار شود؟

20 خرداد 1399 ساعت 3:11

مظلوم مسئول بسیح دانشجویی دانشگاه یاسوج تاکید کرد: چرا پرونده ارزهای فروش مواد پتروشیمی سقاوه طرح نمی‌شود؟


مسئول بسیح دانشجویی دانشگاه یاسوج گفت: آیت‌الله رئیسی فریاد دانشجویان را در مورد کارخانه قند یاسوج بشنود.
امید مظلوم اظهار کرد: در ابتدا ناراحتی خود و مجموعه بسیج دانشجویی استان را به دلیل سوختن صدها گونه حیوانی و گیاهی مناطق حفاظت شده گچساران و خائیز اعلام می‌داریم و سپس تشکر از تمام مسئولین محیط بانان دوستداران محیط زیست و گروه‌های جهادی داریم که از تمام توان خود برای مهار این بلای غیر طبیعی استفاده کردند.
 وی گفت: از مسئولین ذیربط تقاضا داریم تمام تلاش خود را برای احیای این منطقه پر ارزش و به اصطلاح حفاظت شده به کار ببرند و هر چه سریع دلایل آتش سوزی مشخص و با عاملین برخورد گردد و آمادگی خودرا برای کمک به احیای این منبع ملی اعلام می‌کنیم.
 مظلوم ادامه داد: استان کهگیلویه و بویراحمد علی رغم وسعت و جمعیت کم نسبت به استانهای دیگر کشور، دارای منابع انسانی، طبیعی و ذخایر زیرزمینی فراوانی است اما آنچه که باعث حیف و میل این منابع و از بین رفتن آنها و عقب ماندن و محروم ماندن استان شده علاوه بر کم بودن مسئولین با کفایت زد و بندهای سیاسی طایفه‌ای مسئولین با مفسدین و مافیاهای قدرت و سیاست در استان بوده است.
 مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه یاسوج ادامه داد: خائیز سوخت اما آیا کسی به فکر خائیز های در حال سوختن استان است آیا کسی تا به حال برای خاموش کردن آتشی که سالها بر جان دشت سقاوه و کارخانه قند و املاک آن افتاده تلاشی کرده است؟ جا دارد از رویکرد جدید قوه قضاییه و همچنین دادگستری استان جهت مبارزه با مفاسد خدمت بزرگواران خسته نباشید و خدا قوتی عرض کنیم اما بهتر است بگوییم اقدامات صورت گرفته تا به حال کافی نبوده و بهتر است در مبارزه با مفاسد اقتصادی استان قاطع‌تر و مصمم‌تر ورود شود.
 وی گفت: هرگاه در دستگاه اجرای عدالت و دادگستری استان شاهد قاطعیت نبودیم عدالتی اجرا نشده و این امر حتی باعث به تأخیر افتادن اجرای عدالت در استان شده که نتیجه جز بدبینی به نظام وانقلاب چیز دیگری باخود به همراه نداشته است.
 مظلوم تصریح کرد: مبارزه با مفاسد اقتصادی مدت‌هاست بعد از حضور جناب آقای رئیسی در دستور کار قوه قضاییه قرار گرفت اما در استان ما، شاهد مبارزه با مفسدین اقتصادی نبوده و نیستیم بعد از اعلام رأی دادگاه تجدید نظر مبنی بر ابطال معامله کارخانه قند معامله کارخانه از دست سرمایه گذار صوری به بانک برنگشت و حتی اجازه فرجام خواهی به مقصر داده شد. آیا فرجام خواهی معامله که معامله قبلی آن توسط دادگاه عمومی انقلاب و سپس دادگاه تجدید نظر باطل اعلام شد، اوج بی قانونی نیست.
 وی گفت: استفاده چندین ساله از ۱۲۰ دستگاه واحد مسکونی که بعد از معامله و حتی بعد از ابطال معامله در اختیار شخص به اصطلاح سرمایه گذارکارخانه قرار دارد و استفاده می‌شود امری قانونی و اجرای عدالت است؟ آیا استفاده از کارخانه و امکانات کارخانه بعد از ابطال معامله‌ی آن و پلمپ نشدن آن توسط دستگاه‌های اجرای قانون تا زمان تعیین تکلیف کارخانه و رسیدن این مال به صاحبش چه توجیحی دارد و خواهد داشت؟.
 مظلوم گفت: در صورتی که کارگران مظلوم و بی دفاع کارخانه سالهاست برای رسیدن به حقوق خود باید ساعت‌ها وقت خود را پشت در اتاق مسئولین و یا جلوی ادارات استان در خیابان‌ها بگذرانند اما هیچکس تا به حال فریادرس آنها نبوده و بلکه با قول‌های دروغین آنها را به بازی گرفته‌اند.
 این دانشجوی دانشگاه یاسوج ادامه داد: چرا نباید با مسئولین بانک تجارت که یک طرف معامله بودند برخورد صورت گیرد و چرا دادگاه پرونده کیفری این معامله (مدیران مقصربانک و سرمایه گذار صوری) برگزار نمی‌شود آیا اجرای قانون و عدالت فقیر و غنی دوست و آشنا می‌شناسد؟.
 وی گفت: همچنین در مورد زمینهای دشت سقاوه که مدتهاست در حالت مجهول الحالی قرار گرفته و هیچ یک از ادارات مربوط به این امر برای استرداد زمین‌ها اقدامی نمی‌کنند که این خود جای سؤال دارد و باید مسئولین ذیربط پاسخگو باشند.
 وی افزود: اگر کسی در جایی فکر کند که دانشجویان کارخانه قند و دشت سقاوه را فراموش می‌کنند؛ سخت در اشتباه است حرکت‌های بعدی ما بسیار جدی‌تر و عند الزوم در تهران خواهد بود نزدیک به هزار نفر دانشجو و بالغ بر ۲۰۰ استاد در دانشگاه‌های یاسوج پای دفاع از مردم و کارگران در بازگشت کارخانه قند و دشت سقاوه به مردم را امضاء کرده‌اند و توقع داشتیم، دستگاه‌های ذیربط جدی‌تر و شفاف در این خصوص اقدام می‌کردند؟ اگرچه اقداماتی شده اما روند بسیار کند است.
 مظلوم افزود: این اقدامات فرصت دادن به رانت‌ها، نفوذها و پیچیده کردن دو مسئله ساده است، چرا پرونده ارزهای فروش مواد پتروشیمی سقاوه طرح نمی‌شود؟
 چرا زمین‌های سقاوه به مردم و منابع طبیعی واگذار نمی‌شود؟ چرا ساخت و سازهای غیر قانونی تخریب نمی‌شود؟ و چراهای دیگر؟
 وی به فارس گفت: امید است مدیران ارشد استان بیش از این از دست رفتن اعتماد عمومی مردم در پرونده‌های کاملاً مشخص با اقدام انقلابی جلوگیری نمایند و از نماینده مردم شهرستان که خود از جامعه دانشگاهی است می‌خواهیم در این خصوص وارد عمل شوند.
 مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه یاسوج ادامه داد: مدت‌هاست که دانشجویان بسیجی و انقلابی بارها و بارها از این بی عدالتی‌هایی که همانند آتش بر سر بیت المال و اراضی استان افتاده شکایت گله و فریاد کردند اما هیچگاه با جواب درستی روبرو نشده‌اند اما این بار بلندتر از گذشته فریاد خواهیم زد که شاید صدایمان به گوش رئیس قوه قضاییه کشور برسد و از ایشان ملتمسانه تقاضا داریم نگاه ویژه‌ای به استان محروم مظلوم و نجیب کهگیلویه و بویراحمد داشته باشند چرا که اجرای عدالت در این استانها از بقیه استانها لازم و ضروری‌تر است.


کد مطلب: 421850

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/421850/چرا-مسئولین-بانک-تجارت-برخورد-صورت-نمی-گیرد-لزوم-برگزاری-دادگاه-معامله-کارخانه-قند-یاسوج-برگزار-شود

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1