تاریخ انتشار
سه شنبه ۱۲ فروردين ۱۳۹۹ ساعت ۱۹:۴۴
کد مطلب : ۴۱۹۴۲۱
استراماچونی:

مسئولان استقلال سیاسی بودند/ از جدایی‌ام افسوس می‌خورم

۲
مسئولان استقلال سیاسی بودند/ از جدایی‌ام افسوس می‌خورم
کبنا ؛سرمربی سابق استقلال در جدیدترین مصاحبه‌اش افسوس خورد که با وجود صدرنشینی مجبور به ترک تیم شد.
آندرا استراماچونی، سرمربی سابق استقلال در جدیدترین مصاحبه خود حضورش در ایران را تجربه فوق العاده بیان کرد.
استراماچونی در مصاحبه با سایت کالچو مرکاتو، درباره توقف سری آ و کاهش دستمزد بازیکنان به خاطر شیوع ویروس کرونا، گفت: در شرایط خاصی قرار داریم اما باید مثبت فکر کنیم. فقط با فداکاری می توانیم از این شرایط بحرانی عبور کنیم. موافقت بازیکنان یوونتوس برای کاهش دستمزدشان نشان از درک این بازیکنان است. آنها می دانند با این کارشان به کمک باشگاه می آیند و این کاری تحسین برانگیز است.
وی درباره اینکه دولت ها چقدر با سهل انگاری خود باعث شیوع بیشتر کرونا شدند، اظهار داشت: صحبت کردن درباره این موضوعات بی فایده است. فوتبال هم تابع تصمیمات دولت ها است. شاید بسیاری از مسئولان برای پیشگیری از شیوع کرونا دیر عمل کردند و آماده این بحران بزرگ نبودند اما این تعطیلی لیگ ها به باشگاه ها ضرر مالی سنگینی وارد می کند و باید فکری کرد.
سرمربی سابق اینتر درباره تجربه حضورش در ایران، گفت: در آن برهه، از ایتالیا پیشنهادی نداشتم. انتظار چنین تجربه ای را نیز در ایران نیز نداشتم. تمایل نداشتم بیکار بمانم. به همین خاطر پیشنهاد استقلال را قبول کردم. تیم ایرانی تجربه قهرمانی در آسیا را داشت و علاقه زیادی برای همکاری با من نشان می داد.
وی ادامه داد: تجربه کار در این تیم باورنکردنی و بزرگ بود. شور و شوق فوتبالی در میان هواداران ایران مرا به یاد هواداران دهه 80 ایتالیا می انداخت. استقلال از سوی افراد سیاسی اداره می شد تا مسئولان ورزشی. به همین خاطر اتفاقی در این باشگاه رخ می داد. افسوس می خورم از اینکه استقلال صدرنشین بود و همکاری ام را قطع کردم.
نام شما

آدرس ايميل شما

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1