تاریخ انتشار
سه شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۲۰:۲۲
کد مطلب : ۵۰۳۱۲۵
کبنا گزارش می دهد؛

نشست خبری نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی + تصاویر/ بهرامی: پروژه‌های خوابیده ۳۰ ساله را در یک سال به حرکت درآوردیم / نگاه قومی و قبیله‌ای را قبول ندارم

۱
کبنا ؛
نشست خبری نماینده مردم شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی در حال برگزاری است.
به گزارش کبنا نیوز، محمد بهرامی شامگاه سه شنبه (۲۸ مردادماه ۱۴۰۴) در نشست خبری با خبرنگاران استان با تأکید بر اینکه «توسعه بدون فرهنگ و رسانه محقق نمی‌شود» گفت: بزرگ‌ترین مشکل امروز ما توسعه است و توسعه تنها در سایه آگاهی‌بخشی و تلاش خبرنگاران امکان‌پذیر خواهد بود.
او در این نشست ضمن تبریک روز خبرنگار و تقدیر از تلاش رسانه‌ها، گزارشی مفصل از عملکرد یک‌ساله خود ارائه کرد و از آغاز چند پروژه کلان عمرانی و ملی خبر داد.
خبرنگاران؛ پل ارتباطی جامعه و مسئولان
نماینده بویراحمد و دنا در ابتدای سخنان خود با تبریک روز خبرنگار اظهار داشت: از روز نخست مسئولیت، ارتباطی نزدیک با اصحاب رسانه برقرار کرده‌ام و باور دارم نقش خبرنگاران در پر کردن خلاهای جامعه بی‌بدیل است.
وی با تأکید بر اینکه توسعه ابعاد گوناگون دارد، گفت: پیش‌شرط توسعه فرهنگ است و این خبرنگاران هستند که می‌توانند بسترهای فرهنگی را برای پیشرفت فراهم کنند.
او با اشاره به نقش رسانه در مسیر پیشرفت تصریح کرد: اگر جامعه امروز با مشکلاتی روبه‌روست، ریشه اصلی آن در حوزه توسعه است و توسعه نیز از فرهنگ آغاز می‌شود.
نماینده بویراحمد و دنا با بیان اینکه برخی‌ها مشکل استان را کمبود ثروت یا تکنولوژی می‌دانند، گفت: واقعیت این است که بسیاری از موانع توسعه در حوزه فرهنگی نهفته است، اگر موانع فرهنگی رفع شوند، مسیر توسعه اقتصادی و صنعتی نیز هموار خواهد شد.
نماینده مردم بویراحمد و دنا در ادامه به تشریح عملکرد یک‌ساله خود پرداخت و اظهار داشت: سال گذشته کشور با بحران‌های متعددی روبه‌رو بود، اما با وجود این شرایط اقدامات مهمی در حوزه انتخابیه انجام شد.
او با اشاره به پروژه‌های کلان گفت: در چند دهه گذشته شاید تنها ۱۰ تا ۱۵ پروژه کلان در این حوزه اجرا شده باشد، اما ما در همین یک سال سه پروژه کلان کلید زدیم.
وی این پروژه‌ها را چنین برشمرد: اتصال یاسوج به آزادراه اصفهان ـ شیراز با برآورد بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان که قطعه اول آن به زودی کلنگ‌زنی می‌شود.
مطالعات لرزه‌نگاری چاه‌های نفت و گاز در مسیر بابکان تا مختار که می‌تواند ده‌ها سال رونق اقتصادی برای استان به همراه داشته باشد.
سامانه انتقال آب از سد تنگ‌سرخ به یاسوج و شهرهای اطراف که در اسفندماه تصویب و در بودجه امسال پیش‌بینی شد.
نماینده بویراحمد و دنا با اشاره به ظرفیت‌های نفت و گاز منطقه اظهار داشت: میدان گازی مختار پس از سال‌ها بلاتکلیفی وارد فاز عملیاتی شده و وزارت نفت تجهیزات حفاری را مستقر کرده است.
وی درباره سد تنگ‌سرخ نیز گفت: این پروژه از سال ۱۳۹۰ آغاز شد و تاکنون ۴۷۰ میلیارد تومان برای آن هزینه شده بود، اما تنها در سال گذشته ۲۸۰ میلیارد تومان جذب شد و پروژه به پیشرفت ۴۵ درصدی رسید.
او افزود: برای امسال ۶۳۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر پیش‌بینی شده و انتظار می‌رود تا پایان ۱۴۰۴ به مرحله آبگیری برسد.
این نماینده مجلس با اشاره به رشد اعتبارات عمرانی گفت: بخش عمده اعتبارات پروژه‌های استان ملی است و حوزه راه و زیرساخت رشد چشمگیری داشته است.
وی ادامه داد: محور یاسوج ـ اصفهان بیش از ۱۸۰ درصد و محور یاسوج ـ شیراز بیش از ۱۰۰ درصد افزایش اعتبار داشته است. همچنین نزدیک به ۵۰۰ میلیارد تومان برای اتصال یاسوج به آزادراه، ۱۰۰ میلیارد تومان برای سد سقاوه و اعتبارات ویژه برای فاضلاب یاسوج و سی‌سخت اختصاص یافته است.
او با اشاره به حوزه بهداشت گفت: دو بیمارستان تخصصی سوختگی و سرطان برای یاسوج تأمین اعتبار شده‌اند. بیمارستان سوختگی پیمانکار دارد و برای بیمارستان سرطان نیز ۱۶۰ میلیارد تومان از مسئولیت‌های اجتماعی وزارت نفت تخصیص یافته است.
نماینده بویراحمد و دنا در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ۱۲۰ مدرسه جدید برای استان تعریف شده که ۹۰ مدرسه آن در حوزه انتخابیه بویراحمد و دناست.
وی افزود: همچنین ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای رفع تنش آبی مناطق سردسیری (بویراحمد، دنا و مارگون) اختصاص داده شده است.
او با اشاره به پروژه‌های عمرانی و ورزشی گفت: بهسازی محور یاسوج ـ سخت‌سر با رشد ۲۶۷ درصدی اعتبار در حال انجام است. همچنین جاده یاسوج ـ شیراز که سال‌ها متوقف بود، دوباره فعال شد و توسعه ایستگاه راه‌آهن پاتاوه با بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار در دستور کار قرار گرفت.
وی یادآور شد: بیمارستان پاتاوه پس از رفع معارض، عملیات اجرایی خود را آغاز کرده و زمین چمن این شهر نیز در حال احداث است. بازسازی ورزشگاه یاسوج با اعتبار ۶۰ میلیارد تومان آغاز شده و برای تکمیل آن به بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان دیگر نیاز است.
نماینده بویراحمد و دنا با اشاره به اقدامات انجام‌شده در روستاها گفت: در مناطق زیلایی و دنا چند پروژه جاده‌سازی آغاز یا تکمیل شد.
وی افزود: در روستاهایی مانند کوله‌حمام، مظفری عملیات آسفالت انجام شد. همچنین بیش از ۱۵ زمین ورزشی چمن مصنوعی از محل اعتبارات مسئولیت اجتماعی نفت اجرا یا پیش‌بینی شده است.
نماینده بویراحمد و دنا در بخش دیگری از سخنان خود با رد نگاه قومی و جناحی گفت: از ابتدا تأکید کرده‌ام که حساسیت قومی، قبیله‌ای و جغرافیایی ندارم. آنچه برای ما اهمیت دارد، منافع مردم است.
وی تصریح کرد: حتی مدیرانی که در جریان رقیب هستند اگر توانمند باشند باید حمایت شوند. ملاک ما خدمت است، نه تعلقات سیاسی یا قومی.
او در پایان با قدردانی از رسانه‌ها اظهار داشت: امروز جامعه از شما خبرنگاران انتظار دارد تأثیرگذاری بیشتری داشته باشید. ما نیز به‌عنوان خادم مردم در کنار شما هستیم و از نقدها، پیشنهادها و پشتیبانی‌های شما استقبال می‌کنیم.
وی افزود: توسعه استان نیازمند همدلی و تلاش جمعی است و امیدواریم با کار مشترک، گام‌های مؤثری برای پیشرفت منطقه برداشته شود.
نام شما

آدرس ايميل شما

قدرت هسته‌ای کدامیک بیشتر است؛ روسیه یا آمریکا؟ | پوتین، ترامپ را بازی داد

قدرت هسته‌ای کدامیک بیشتر است؛ روسیه یا آمریکا؟ | پوتین، ترامپ را بازی داد

پوتین با تحریک غرور ترامپ، دامن زدن به‌احتمال قطع روابط روسیه با چین و ارائه روابط تجاری ...
پاچه‌دارها و پاچه‌خوارها | چرا چاپلوسی در نظام اداری رواج یافته است؟

پاچه‌دارها و پاچه‌خوارها | چرا چاپلوسی در نظام اداری رواج یافته است؟

مهاجری با بیان اینکه جامعه باید راهی برای بیان آزادانه احترام و تحسین افراد قائل شود،...
1