تاریخ انتشار
پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۱:۲۰
کد مطلب : ۵۰۲۹۲۹
کبناگزارش می دهد

فیلم و تصاویر | گزارش اختصاصی کبنانیوز از پیاده‌روی اربعین ۱۴۰۴؛ روایتی از عشق و دلدادگی

۲
فایل مرتبط کبنا ؛گروه مستندساز کبنا نیوز، با نزدیک شدن به ایام اربعین ۱۴۰۴، کلیپی اختصاصی و تأثیرگذار را از پیاده‌روی عاشقان حسینی در مسیر نجف به کربلا تهیه و منتشر کرد. این گزارش تصویری، جلوه‌هایی از ایمان، ایثار و شکوه بزرگترین گردهمایی جهان را به نمایش می‌گذارد.
به گزارش کبنا نیوز:با آغاز حرکت میلیونی زائران اربعین حسینی، خبرنگاران و مستندسازان کبنا نیوز نیز همگام با خیل عظیم عاشقان، به مسیر نجف تا کربلا قدم گذاشتند تا روایتی تصویری و متفاوت از این حماسه را به ثبت برسانند. حاصل این تلاش، کلیپی است که به صورت اختصاصی برای مخاطبان این رسانه تهیه شده و اکنون در دسترس قرار گرفته است.
این کلیپ، نه تنها گزارشی از جمعیت و شلوغی مسیر است، بلکه به جزئیات انسانی و عاطفی پیاده‌روی می‌پردازد. دوربین کبنا نیوز، از نزدیک شاهد لحظاتی ناب و فراموش‌نشدنی بوده است: از پیرمردی که با عصا و قامتی خمیده اما عزمی راسخ قدم برمی‌دارد، تا مادری که فرزند خردسالش را در آغوش گرفته و با عشق به پیش می‌رود.
در این گزارش تصویری ویژه، پذیرایی بی‌دریغ مردم عراق از زائران، از صحنه‌های پررنگ و تأثیرگذار است. لبخندهای گرم صاحبان موکب‌ها، دست‌های مهربانی که با چای و غذا از زائران پذیرایی می‌کنند و حس همدلی عمیقی که در سراسر مسیر موج می‌زند، به خوبی به تصویر کشیده شده است.
کلیپ اختصاصی
کبنا نیوز با این کلیپ اختصاصی، تلاش کرده تا فراتر از یک خبر ساده، روح و حقیقت اربعین را به مخاطبان خود منتقل کند؛ جایی که رنگ، نژاد و ملیت بی‌معنا می‌شود و همه زیر پرچم عشق به حسین (ع)، یکدل و یکصدا می‌شوند.
نام شما

آدرس ايميل شما

خلاصه بازی ازبکستان- ایران/ گل ها و حواشی

خلاصه بازی ازبکستان- ایران/ گل ها و حواشی

شاگردان امیر قلعه‌نویی به دنبال بهترین عملکرد و کسب قهرمانی مقابل ازبک‌های باانگیزه هستند....
گزارش خبرنگار گاردین از تهران بعد از حمله اسرائیل | نه در جنگ نه در صلح | گام بعدی، شاید مجوز موتورسواری زنان باشد

گزارش خبرنگار گاردین از تهران بعد از حمله اسرائیل | نه در جنگ نه در صلح | گام بعدی، شاید مجوز موتورسواری زنان باشد

کنار قبور قربانیان جنگ ۱۲روزه در مسجد همت تجریش، محمد فاضه گفت: «جامعه روی لبه زندگی ...
معیشت مردم مهمترین مسئله است برای انضباط بازار چاره‌اندیشی شود

معیشت مردم مهمترین مسئله است برای انضباط بازار چاره‌اندیشی شود

رئیس‌جمهور و اعضای هیات دولت امروز با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.
1