تاریخ انتشار
سه شنبه ۷ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۴۲
کد مطلب : ۵۰۲۴۱۱
با حضور مسئولان صورت گرفت

آیین کلنگ‌زنی بازارچه صنایع‌دستی در گچساران+ تصاویر

۱
کبنا ؛آیین کلنگ‌زنی احداث بازارچه و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی گچساران  با حضور سید مجتبی امیرحسینی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد،ایوب مقیمی فرماندار گچساران، سرهنگ ناصرصالحی فرمانده  سپاه گچساران، صادق ماندنی زاده رئیس اداره میراث فرهنگی گچساران و جمعی از مدیران شهرستان، جنب پارک شهر(ورودی محله لبنان) برگزار شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد در حاشیه این کلنگ زنی اظهار کرد: این پروژه در زمینی به مساحت ۱۳۰۰ مترمربع و با اعتبار اولیه ۱۲۰ میلیارد ریال احداث و مجری طرح اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کهگیلویه و بویراحمد است و اجرای آن را شرکت قصرسازان یوسفی به‌عنوان پیمانکار، با نظارت دفتر فنی میراث فرهنگی بر عهده دارد.
سید مجتبی امیرحسینی افزود: این بازارچه  شامل ۲۴ غرفه فروش محصولات صنایع‌دستی و ۴ کارگاه آموزشی خواهد بود و زمینه اشتغال مستقیم برای بیش از ۳۰ نفر را فراهم خواهد کرد.
امیرحسینی عنوان کرد: برای تکمیل این پروژه نیاز به اعتباری به مبلغ ۳۶۰ میلیارد ریال می باشد که از محل اعتبارات مسئولیت‌های اجتماعی صنعت نفت تأمین می‌شود و مدت پیمان این طرح ۵ ماه تعیین‌شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد  گفت: این اقدام در راستای تقویت زیرساخت‌های گردشگری، حمایت از هنرمندان صنایع‌دستی و ایجاد بسترهای پایدار اشتغال در شهرستان گچساران انجام می‌شود.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

سد خرسان ۳؛ درام مرگ بلوط و فاجعه زیست‌محیطی در سایه نفوذ کویر

سد خرسان ۳؛ درام مرگ بلوط و فاجعه زیست‌محیطی در سایه نفوذ کویر

 در حالی که مطالعات استراتژیک درباره تبعات انتقال آب کارون بر خوزستان هنوز تهیه نشده ...
انتقاد تند یک رسانه از معاون سازمان ملی استاندارد / چرا حجاب‌تان را رعایت نکردید؟

انتقاد تند یک رسانه از معاون سازمان ملی استاندارد / چرا حجاب‌تان را رعایت نکردید؟

رجانیوز با انتشار تصویری از فرحناز قلاسی معاون تدوین و ترویج استاندارد سازمان ملی استاندارد ...
1