تاریخ انتشار
دوشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۹:۰۸
کد مطلب : ۴۹۹۷۱۶
کبناگزارش می دهد

فیلم و عکس | مراسم گرامیداشت شهدای خدمت در منطقه لوداب با حضور پرشور مردم و مسئولان برگزار شد

۰
کبنا ؛مراسم بزرگداشت یکمین سالگرد شهدای خدمت، با حضور گسترده اقشار مختلف مردم و مسئولان در بخش لوداب برگزار گردید.در این مراسم معنوی که در مسجد حضرت امیرالمومنین (ع) شهر گراب برپا شد، یاد و خاطره خادمان ملت را گرامی داشتند.
به گزارش کبنا نیوز از لوداب؛ در آستانه فرارسیدن اولین سالگرد شهادت جانسوز خادم الرضا، شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و هیئت همراه ایشان که در حین خدمت به فیض شهادت نائل آمدند، مراسم بزرگداشتی با حضور پرشور اقشار مختلف مردم شهیدپرور و مسئولان بخش لوداب در شهر گراب برگزار شد.
برنامه این مراسم با تلاوت روح‌بخش آیاتی از کلام‌الله مجید آغاز شد که آرامش را بر فضای مراسم حاکم ساخت. در ادامه، دلنوشته‌های تأثیرگذار و برخاسته از قلب‌های سوگوار در رثای شهدای گرانقدر قرائت شد که احساسات پاک حاضران را برانگیخت.سپس، شهرام مهدوی مطلق، فرماندار شهرستان بویراحمد در دولت سیزدهم، به ایراد سخنرانی پرداخت. ایشان در سخنان خود ضمن تبیین شخصیت والا و خدمات ارزنده رئیس‌جمهور شهید و یاران باوفایش، بر ادامه راه نورانی آنان و پایبندی به ارزش‌های انقلاب اسلامی تاکید کردند. پایان‌بخش این مراسم، نوای سینه‌زنی و عزاداری بود که اوج دلدادگی مردم به آرمان‌های شهدای خدمت را به تصویر کشید. 
لازم به ذکر است این مراسم به میزبانی حوزه مقاومت بسیج مالک اشتر و همکاری سایر نهاد های بخش لوداب برگزارشد. 
فیلم مراسم

ــــــــــــــــــــــــــــ
خبرنگار: محـمـد امیـن سجــادی
نام شما

آدرس ايميل شما

حرف این نماینده آن نماینده بیشتر مصرف رسانه‌ای دارد/ نمی‌توانیم با جان کارشناسان هسته‌ای‌مان بازی کنیم

حرف این نماینده آن نماینده بیشتر مصرف رسانه‌ای دارد/ نمی‌توانیم با جان کارشناسان هسته‌ای‌مان بازی کنیم

همانطور که ما انتظار داریم مسئله هسته ای ما به دیگر مسائل گره زده نشود، ما هم نباید این ...
فیلم | کواکبیان ادعای خود را تکرار کرد: کاترین شکدم ۱۰۰ مورد صیغه را خودش اعتراف کرده است / او ۸ سال در ایران بود

فیلم | کواکبیان ادعای خود را تکرار کرد: کاترین شکدم ۱۰۰ مورد صیغه را خودش اعتراف کرده است / او ۸ سال در ایران بود

کواکبیان در اظهاراتی جدید ادعای خود را تکرار کرد: کاترین شکدم ۸ سال در ایران بوده است....
«مگر می‌شود با فناوری مقابله کور کرد؟»؛ پاسخ قاطع ستار هاشمی به سیاست‌ورزی‌های فرساینده و انسدادی

«مگر می‌شود با فناوری مقابله کور کرد؟»؛ پاسخ قاطع ستار هاشمی به سیاست‌ورزی‌های فرساینده و انسدادی

ستار هاشمی در جلسه مجلس، در مقام یک تحلیل‌گر واقع‌گرا و متخصص آسیب‌دیده از تندروی‌ها ...
1