تاریخ انتشار
پنجشنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۲۰:۲۱
کد مطلب : ۴۹۸۶۵۳
مدیرکل راهداری استان خبر داد؛

اجرای عملیات روکش آسفالت محور یاسوج–سپیدار-سرفاریاب–دهدشت + تصاویر

۳
کبنا ؛
عملیات روکش آسفالت محور یاسوج–سپیدار-سرفاریاب–دهدشت توسط اداره‌ کل راهداری و حمل‌ و نقل جاده ای استان کهگیلویه و بویراحمد انجام شد.
به گزارش کبنا، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد از اجرای ادامه عملیات پروژه روکش آسفالت در محور یاسوج – سپیدار - سرفاریاب – دهدشت خبر داد و گفت: این پروژه با هدف بهبود کیفیت عبور و مرور جاده‌ای در محدوده در حال اجراست و بخش عمده‌ای از آن تاکنون به انجام رسیده است.
حمیدرضا پیمانجو، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد، با اعلام این خبر گفت: ادامه عملیات اجرایی پروژه روکش آسفالت محور یاسوج – سپیدار - سرفاریاب – دهدشت با هدف افزایش ایمنی تردد، ارتقاء کیفیت سطح سواره‌رو و کاهش استهلاک وسایل نقلیه در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: طول این پروژه ۶ هزار و ۸۰۰ متر بوده و با اعتباری بالغ بر ۹۱ میلیارد ریال در حال اجراست و نقش مهمی در بهبود وضعیت زیرساخت‌های ارتباطی استان خواهد داشت.
پیمانجو ادامه داد: از مجموع 6 کیلومتر و 800 متر مسیر تعیین‌شده، تاکنون 6 کیلومتر و 250 متر آن اجرا شده و باقیمانده عملیات نیز با سرعت و جدیت در حال پیگیری است.
وی خاطرنشان کرد: اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان با بهره‌گیری از ماشین‌آلات تخصصی و نیروهای مجرب، در تلاش است تا با اجرای این پروژه، گامی مؤثر در بهسازی راه‌های اصلی و ارتقای سطح خدمات به کاربران جاده‌ای بردارد.
نام شما

آدرس ايميل شما

حرف این نماینده آن نماینده بیشتر مصرف رسانه‌ای دارد/ نمی‌توانیم با جان کارشناسان هسته‌ای‌مان بازی کنیم

حرف این نماینده آن نماینده بیشتر مصرف رسانه‌ای دارد/ نمی‌توانیم با جان کارشناسان هسته‌ای‌مان بازی کنیم

همانطور که ما انتظار داریم مسئله هسته ای ما به دیگر مسائل گره زده نشود، ما هم نباید این ...
فیلم | کواکبیان ادعای خود را تکرار کرد: کاترین شکدم ۱۰۰ مورد صیغه را خودش اعتراف کرده است / او ۸ سال در ایران بود

فیلم | کواکبیان ادعای خود را تکرار کرد: کاترین شکدم ۱۰۰ مورد صیغه را خودش اعتراف کرده است / او ۸ سال در ایران بود

کواکبیان در اظهاراتی جدید ادعای خود را تکرار کرد: کاترین شکدم ۸ سال در ایران بوده است....
«مگر می‌شود با فناوری مقابله کور کرد؟»؛ پاسخ قاطع ستار هاشمی به سیاست‌ورزی‌های فرساینده و انسدادی

«مگر می‌شود با فناوری مقابله کور کرد؟»؛ پاسخ قاطع ستار هاشمی به سیاست‌ورزی‌های فرساینده و انسدادی

ستار هاشمی در جلسه مجلس، در مقام یک تحلیل‌گر واقع‌گرا و متخصص آسیب‌دیده از تندروی‌ها ...
1