تاریخ انتشار
جمعه ۱۴ دی ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۳۱
کد مطلب : ۴۹۴۵۳۹
کبنا گزارش می دهخد؛

بازدید وزیر ارتباطات از مرکز رشد واحدهای فناوری گچساران/ امضای تفاهم نامه همکاری پارک علم وفناوری کهگیلویه وبویراحمد با شرکت نفت گچساران+تصاویر

۰
کبنا ؛سید ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات،غلامرضا تاجگردون نمایده مردم شهرستان های گچساران و باشت و یدالله رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد ازمرکز رشد وفناوری شهرستان گچساران بازدید بعمل آوردند.
در ادامه این بازدید  تفاهم نامه همکاری پارک علم و فناوری کهگیلویه وبویراحمد با شرکت بهره داری نفت و گاز گچساران منعقد شد
این تفاهم نامه با حضور سید ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، غلامرضا تاج گردون نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی،یدالله رحمانی استاندار و به امضای سید نصراله افتخاری رئیس پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد و علی اکبر حافظی نیا مدیر عامل شرکت بهره برداری نفت و گازگچساران رسید.
این تفاهم نامه در راستای توسعه همکاری های پارک علم و فناوری با صنایع و جهت استفاده از ظرفیت شرکت های فناور و دانش بنیان در تولید و تامین نیازهای شرکت نفت و گاز گچساران بسته شد.
در ادامه این نشست دو طرف امضا کننده درباره نیازها وانتظارات خود از امضای این تفاهم نامه صحبت کردند.
هدف اصلی شرکت نفت و گاز گچساران از این اقدام رفع نیازهای فناورانه خود از طریق ارتباط با شرکتهای فناور و دانش بنیان، شناسایی توانمندیهای فنی داخلی، تامین نیازهای خود به ویژه تجهیزات وارداتی که قابلیت جایگزینی با محصولات داخلی ،دارند ارتباط متمرکز و اثربخش با خشهای تحقیقاتی و دانشگاهی در راستای حمایت و تقویت این مرکز است.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

سد خرسان ۳؛ درام مرگ بلوط و فاجعه زیست‌محیطی در سایه نفوذ کویر

سد خرسان ۳؛ درام مرگ بلوط و فاجعه زیست‌محیطی در سایه نفوذ کویر

 در حالی که مطالعات استراتژیک درباره تبعات انتقال آب کارون بر خوزستان هنوز تهیه نشده ...
انتقاد تند یک رسانه از معاون سازمان ملی استاندارد / چرا حجاب‌تان را رعایت نکردید؟

انتقاد تند یک رسانه از معاون سازمان ملی استاندارد / چرا حجاب‌تان را رعایت نکردید؟

رجانیوز با انتشار تصویری از فرحناز قلاسی معاون تدوین و ترویج استاندارد سازمان ملی استاندارد ...
1