تاریخ انتشار
يکشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۵۹
کد مطلب : ۴۹۳۴۰۴
صبح امروز:

تصاویر | پزشکیان محاصره شد / تاج‌گردون: در جلسه غیرعلنی دولت و مجلس هیچ صحبتی در خصوص ظریف نشد

۰
کبنا ؛نشست علنی صبح امروز یکشنبه، 11 آذر ماه مجلس شورای اسلامی، به ریاست دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی آغاز شد.
به گزارش کبنا، صبح امروز جلسه غیرعلنی مسعود پزشکیان، رئیس جمهور با نمایندگان مجلس به ریاست محمد باقر قالیباف برگزار شد.
غلام‌رضا تاج‌گردون رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ می‌گوید که در جلسه غیرعلنی دولت و مجلس درباره حضور ظریف در دولت بحث نشد.
غلامرضا تاجگردون که از جمله نمایندگان حاضر در این جلسه بوده به خبرآنلاین گفت که محور گفتگو‌ها درباره مباحث اقتصادی بوده و صحبتی درباره حضور ظریف و مواضع مجلس در مورد حضور او در دولت مطرح نشده است.

تاج‌گردون در پاسخ به این سؤال که در جلسه صبح امروز رؤسای قوای مجریه و مقننه چه مباحثی مطرح شد؟، گفت: جلسه خوبی بود، هم نمایندگان به صورت صریح صحبت‌های خود را مطرح کردند و پزشکیان هم نکاتی را مطرح کرد. بیشتر مباحث درباره دغدغه‌های اقتصادی بود، به این ترتیب که امروز شرایطی نیست که خیلی عالی باشد، بنابراین دولت و مجلس برای برون رفت از این مشکلات باید همکاری کنند.
وی همچنین در پاسخ سؤال دیگری مبنی بر اینکه اخیراً رئیس مجلس درباره حضور ظریف در مجلس نکاتی را گفته بود، آیا در این مورد هم مباحثی مطرح شد؟، بیان کرد: نه خیر.
به گزارش کبنا، مسعود پزشکیان صبح امروز وارد مجلس شد و در حلقه تنگ نمایندگان مجلس قرار گرفت.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

سخنگوی قسام: نتانیاهو استقبال از تابوت‌های نظامیانش را انتخاب کرد

سخنگوی قسام: نتانیاهو استقبال از تابوت‌های نظامیانش را انتخاب کرد

ابوعبیده سخنگوی گردانهای شهید عزالدین قسام شاخه نظامی جنبش حماس تصریح کرد رزمندگان ما ...
دروزی‌ها چه کسانی هستند و اسرائیل چرا به سوریه حمله کرد؟

دروزی‌ها چه کسانی هستند و اسرائیل چرا به سوریه حمله کرد؟

حملات هوایی روز چهارشنبه اسرائیل به دمشق، از جمله حمله به ساختمان وزارت دفاع و اطراف ...
فیلم | پس از جنگ ۱۲ روزه؛ چه باید کرد؟

فیلم | پس از جنگ ۱۲ روزه؛ چه باید کرد؟

تقی آزاد، جامعه شناس معتقد است: پروژه اسرائیل اشغال سرزمین ما بود اما منتفی شد. ترامپ ...
1