تاریخ انتشار
يکشنبه ۸ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۸:۳۷
کد مطلب : ۴۵۳۹۲۷
صبح امروز؛

دبیرکل کتابخانه‌های عمومی کشور به یاسوج سفر کرد / رمضانی: کمبود منابع در کتابخانه‌های کهگیلویه و بویراحمد جبران می‌شوند

۱
کبنا ؛
دبیرکل کتابخانه‌های عمومی کشور در سفر به کهگیلویه و بویراحمد، ضمن بازدید از کتابخانه‌ها عمومی یاسوج و مادوان، تأکید کرد: کمبود‌های کتابخانه به صورت ویژه جبران می‌شود.
به گزارش کبنا، مهدی رمضانی ظهر امروز (۸ آبان ۱۴۰۱) در سفر به یاسوج، ضمن حضور در آیین تشییع دو شهید کهگیلویه و بویراحمدیِ حادثه تروریستی شاهچراغ، از کتابخانه عمومی ایثار و شهادت یاسوج، کتابخانه عمومی فاطمیه تربیت یاسوج و کتابخانه عمومی ولی عصر(عج) برکت مادوان بازدید کرد. وی همچنین با خانواده شهیدِ شاخص استان _شهید عین‌الله دهراب‌پور_ دیدار کرد.
در حاشیه این بازدیدها، مهدی رمضانی در بازدید از کتابخانه‌های یاسوج گفت: وضعیت کتابخانه‌های کهگیلویه و بویراحمد از لحاظ تعداد مناسب است، اما از نظر کیفیت خدمت‌رسانی و تقویت منابع دچار کمبود‌ است.
وی افزود: یکی دیگر از مشکلاتی که در کتابخانه‌ها مشاهده شد کمبود منابع بود که باید این کمبود‌ها جبران شوند.
رمضانی با اشاره به اینکه کمبود‌های کتابخانه به صورت ویژه جبران می‌شود، ادامه داد: باید تلاش شود تا خدمات فرهنگی و اجتماعی نیز در کتابخانه‌ها بر طرف شود.
وی گفت: بازطراحی کتابخانه مرکزی یاسوج یکی از اولویت‌های کاری است که در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام می‌شود.
رمضانی افزود: ۷۰ کتابخانه با ۳۲ هزار نفر عضو و ۶۰۰ هزار منابع در کتابخانه‌های استان موجود است.
نام شما

آدرس ايميل شما

نتانیاهو در تنگنا؛ آیا جنگ تنها راه بقای او است؟

نتانیاهو در تنگنا؛ آیا جنگ تنها راه بقای او است؟

دولت نتانیاهو با افزایش بودجه دفاعی و تشدید حملات نظامی، هدف جلب حمایت سیاسی داخلی و ...
ادامه اعتراضات ترکیه و سرکوب گسترده روزنامه‌نگاران

ادامه اعتراضات ترکیه و سرکوب گسترده روزنامه‌نگاران

 دو روزنامه‌نگار در ساعات ابتدایی صبح جمعه در استانبول بازداشت شدند. این بازداشت‌ها بخشی ...
نبرد بر سر «جنگ با ایران» در واشتگتن تازه آغاز شده / نئوکان‌ها چگونه در حال تلاش برای کلید زدن جنگ امریکا و ایران هستند؟

نبرد بر سر «جنگ با ایران» در واشتگتن تازه آغاز شده / نئوکان‌ها چگونه در حال تلاش برای کلید زدن جنگ امریکا و ایران هستند؟

در هفته‌های اخیر، بسیاری از همان صداهای نئوکانی که ایالات متحده را به عراق کشاندند، اکنون ...
1