تاریخ انتشار
شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۰ ساعت ۲۲:۴۰
کد مطلب : ۴۴۴۰۷۷
رئیس امور عشایر شهرستان بهمئی خبر داد

کلنگ‌زنی احداث یک باب انبار به مساحت ۲۵۰متر مربع در بهمئی

۰
کبنا ؛کلنگ‌زنی احداث یک باب انبار به مساحت ۲۵۰متر مربع و یک باب ساختمان اداری و نگهبانی به مساحت ۱۵۰متر مربع با حضور فرماندار محترم شهرستان و روسای ادارات امور عشایر و مسکن شهرسازی و آبفای روستایی انجام گردید.
به گزارش کبنا، روح الله شجاعی رئیس امور عشایر شهرستان بهمئی با اعلام این خبر گفت: با توجه باینکه امور عشایر شهرستان جهت نگهداری نهاده های دامی و آرد عشایر جایگاه مناسبی نداشته و یک قطعه زمین توسط اداره مسکن شهرسازی واگذار گردیده است. کلنگ زنی احداث یک باب انبار یا سوله به مساخت ۲۵۰مترمربع و یک باب ساختمان اداری و نگهبانی به مساحت ۱۵۰متر مربع با حضور فرماندار محترم شهرستان و روسای ادارات امور عشایر و مسکن شهرسازی و آبفای روستایی انجام گردیده است.
وی افزود: که پیش بینی میشود اعتبار لازم جهت تکمیل این پروژه در فاز اول ۱۵میلیارد ریال باشد و هم اکنون از محل اعتبارات تملک دارای و استانی و باعنایت به مساعدت و همکاری مدیر کل محترم امور عشایر استان بخشی از این اعتبارات تامین گردیده است.
رئیس امور عشایر شهرستان بهمئی خاطر نشان کرد: با توجه به نیاز مبرم عشایر شهرستان به سوله و انبار نگهداری امیدوارم در شورای برنامه ریزی و اعتبارات شهرستان و پیگیری معاون فنی فرمانداری شهرستان جناب مهندس الهی تامین وتخصیص  اعتبار لازم به این اداره مساعدت و همکاری گردد.
شجاعی بیان داشت: تعاونی عشایری ایل تبارماغربهمئی به عنوان پیمانکارواقای کریم بژکول به عنوان نماینده اجرای این پروژه درایین کلنگ زنی این پروژه حضورداشته وضمن تحویل زمین ومحل اجرا پروژه قول مساعد داده که باتوکل خداوندوحمایت مسئولین محترم درمدت زمان کوتاهی این پروژه تکمیل وبه بهره برداری برسد.
رئیس امور عشایر شهرستان بهمئی ادامه داد: سوله طول ۲۵متر عرض ۱۰متر ساختمان اداری و نگهبانی طول ۱۵متر و عرض ۱۰متر می باشد.
در ادامه آقای کریم بژکول پیمانکار پروژه بیان کردند که از فردا شروع کار سوله و ساختمان اجرایی خواهد شد.
وی بیان داشت: انشاالله با دستور مدیر کل محترم امور عشایر استان و توجهات ایشان به عشایر شهرستان تا تکمیل واتمام پروژه نهایت سعی و تلاشمان را خپاهیم کرد
نام شما

آدرس ايميل شما

یک مقام کارگری: اگر سبد معیشت ۲۳ میلیونی ملاک باشد، حداقل حقوق کارگران به ۱۴ میلیون خواهد رسید؛ این یعنی فاجعه

یک مقام کارگری: اگر سبد معیشت ۲۳ میلیونی ملاک باشد، حداقل حقوق کارگران به ۱۴ میلیون خواهد رسید؛ این یعنی فاجعه

علی مقدسی زاده (رئیس هیات مدیره کانون شوراهای اسلامی کار خراسان جنوبی) در اظهارنظری پیرامون ...
تحول بزرگ در بازارهای مالی خلیج فارس/ قطر و کویت، 2 عضو جدید باشگاه توسعه‌یافته‌ها؛ امارات در صف انتظار

تحول بزرگ در بازارهای مالی خلیج فارس/ قطر و کویت، 2 عضو جدید باشگاه توسعه‌یافته‌ها؛ امارات در صف انتظار

بانک سرمایه‌گذاری جی‌پی مورگان چیس، قطر و کویت را به‌عنوان بازارهای توسعه‌یافته دسته‌بندی ...
چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
1