تاریخ انتشار
چهارشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۴۲
کد مطلب : ۴۴۲۱۳۲
کبنا گزارش می دهد؛

فرماندار جدید باشت: پرهیز از طایفه گری در دستور کارم خواهد بود

۱
کبنا ؛آیین تودیع و معارفه فرمانداران قدیم (سید مسعود حسینی) و جدید (نادر گرامی) شهرستان باشت با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد، معاون سیاسی امنیتی استاندار، نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت، امام جمعه شهرستان باشت برگزار شد.
به گزارش کبنا نیوز از باشت، امروز چهارشنبه (17 آذرماه 1400)، نادر گرامی فرماندار جدید باشت در این آیین ضمن تقدیر از حضور مسئولان استانی، اظهار کرد: هر چه داریم از دعای جامعه هدف کمیته امداد بوده که ما توانستیم در این منصب و در شورای اسلامی شهر در 4 دوره متوالی خدمتگذار مردم دیارمان باشت باشیم.
گرامی ضمن تقدیر از فرماندار سابق شهرستان باشت گفت: در یک ماهه اخیر تلاش شد و تلاش خواهد شد اطلاعات بصورت آمایش سرزمینی جمع آوری و تقدیم نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی شود تا در توسعه این سرزمین همه با هم سهیم باشیم.
وی گفت: نگاه مساوی به همه طوایف خواهم داشت و عدالت گرایی و پرهیز از طایفه گری در دستور کارم خواهد بود.


 
نام شما

آدرس ايميل شما

بازگشت آمریکا و روسیه به آخرالزمان اتمی؟ / خطر احتمال هشدار اشتباه

بازگشت آمریکا و روسیه به آخرالزمان اتمی؟ / خطر احتمال هشدار اشتباه

روزنامه ایران: عبارت «دست مرده» که از سوی دیمیتری مدودف، رئیس‌جمهوری پیشین روسیه به زبان ...
نسخه مجلس برای مقابله با نفوذ / نصیرپور: تکنولوژی تنها عامل نفوذ نیست/ منادی: موبایل‌ها مثل جاسوس عمل می‌کنند

نسخه مجلس برای مقابله با نفوذ / نصیرپور: تکنولوژی تنها عامل نفوذ نیست/ منادی: موبایل‌ها مثل جاسوس عمل می‌کنند

دو نماینده مجلس در واکنش به تصمیم هیئت رئیسه در خصوص ممنوعیت استفاده از موبایل در صحن ...
1