تاریخ انتشار
سه شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۱۸:۰۹
کد مطلب : ۴۳۴۰۴۸
در نشست هم اندیشی بنیاد علوی دیشموک با مدیران کهگیلویه مطرح شد

«بنیاد علوی» نعمتی برای محرومیت زدایی / تاکید فرماندار کهگیلویه بر همکاری مدیران با بنیاد علوی دیشموک

۰
کبنا ؛نشست تعاملی نهاد آبادانی و پیشرفت بخش دیشموک با فرماندار کهگیلویه و تعدادی از مدیران ادارات شهرستان برگزار شد.
به گزارش کبنا نیوز، در این جلسه مدیر بنیاد علوی در دیشموک به ارائه عملکرد ماه‌های اخیر نهاد آبادانی و پیشرفت دیشموک پرداخت و به برنامه‌های ۱۴۰۰ هم اشاره کرد.
اسفندیار مختاری مدیر بنیاد علوی در دیشموک اظهار کرد: زمینه‌های همکاری مشترک بنیاد علوی و ادارات شهرستان در حوزه‌های عمران و زیرساخت، اشتغال، فرهنگی و سلامت و...می‌تواند باشد.
مختاری ادامه داد: برنامه‌ریزی جهت ساخت مسکن مشارکتی بنیاد علوی و کمیته‌امداد امام خمینی (ره) و همچنین احداث بوستان علوی باید در دستور کار قرار گیرد و انتظار تعامل از ادارات با بنیاد را داریم.
فرماندار کهگیلویه نیز در این جلسه با اشاره به اینکه بنیاد علوی نعمت بزرگی برای محرومیت زدایی است اظهار کرد: انتظار می‌رود مدیران شهرستان و مدیران کل در کنار بنیاد علوی به صورت شبانه روزی فعالیت کنند و از این نعمت در جهت حل مشکلات مردم بهره ببرند.
نام شما

آدرس ايميل شما

سخنگوی قسام: نتانیاهو استقبال از تابوت‌های نظامیانش را انتخاب کرد

سخنگوی قسام: نتانیاهو استقبال از تابوت‌های نظامیانش را انتخاب کرد

ابوعبیده سخنگوی گردانهای شهید عزالدین قسام شاخه نظامی جنبش حماس تصریح کرد رزمندگان ما ...
دروزی‌ها چه کسانی هستند و اسرائیل چرا به سوریه حمله کرد؟

دروزی‌ها چه کسانی هستند و اسرائیل چرا به سوریه حمله کرد؟

حملات هوایی روز چهارشنبه اسرائیل به دمشق، از جمله حمله به ساختمان وزارت دفاع و اطراف ...
فیلم | پس از جنگ ۱۲ روزه؛ چه باید کرد؟

فیلم | پس از جنگ ۱۲ روزه؛ چه باید کرد؟

تقی آزاد، جامعه شناس معتقد است: پروژه اسرائیل اشغال سرزمین ما بود اما منتفی شد. ترامپ ...
1