تاریخ انتشار
پنجشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۲۱:۴۴
کد مطلب : ۴۳۱۳۲۶
کمیته فوتسال شهرستان لنده؛

مسابقات مینی فوتبال جام فجر علوی در لنده برگزار شد

۰
کبنا ؛مسابقات مینی فوتبال (فوتبال چمنی) به منظور گرامیداشت دهه مبارک فجر تحت عنوان جام فجر علوی، با حمایت بنیاد علوی برگزار گردید.
به گزارش کبنا به نقل از کمیته فوتسال شهرستان لنده، مسابقات مینی فوتبال (فوتبال چمنی) به منظور گرامیداشت دهه مبارک فجر تحت عنوان جام فجر علوی، با حمایت بنیاد علوی از تاریخ ۱۳۹۹/۱۱/۲۰ لغایت ۱۳۹۹/۱۲/۰۴ به مدت ۱۵ روز برگزار گردید.
این مسابقات با حضور ۲۱ تیم در چهار گروه (۳ گروه پنج تیمی و ۱ گروه ۶ تیمی) به صورت دوره ای برگزار گردید که در پایان مرحله گروهی، هشت تیم پدیده شهرک، طوفان ب، ثلاث ،سایپا، انقلاب، قاصدک، سپیدکوه و لاجوردی پوشان به مرحله حذفی صعود کردند و در پایان دو تیم قاصدک و پدیده شهرک به فینال مسابقات رسیدند.
در روز پایانی مسابقات، تیم پدیده شهرک که متشکل نوجوانان جویای نام بود، در ضربات پنالتی موفق به شکست تیم قاصدک شد و شگفتی سازی خود را تکمیل و مزد زحمات خود رو گرفت.
در پایان مسابقات و با حضور مسولین محترم بنیاد علوی، مدیر ورزش و جوانان شهرستان، رئیس هییت فوتبال شهرستانپ، قهرمان مسابقات: پدیده شهرک، نایب قهرمان: قاصدک، تیم اخلاق: بچه های آسمان، پدیده جوان و فنی مسابقات: رضا نعمت پور، بهترین دروازه‌بان: اشکان مددی، معرفی گردند و جوایز خود را دریافت کردند.
لازم به ذکر است برگزاری چنین مسابقاتی با این تعداد تیم در شهرستان لنده بی سابقه بوده است.
در پایان از نهاد محترم بنیاد علوی حامی همیشگی ورزش شهرستان، اداره ورزش و جوانان شهرستان، نیروهای زحمتکش انتظامی، مجموعه شبکه بهداشت، هییت داوران، تماشاگران و .... همه عزیزانی که در برگزاری مسابقات ما را یاری نمودند کمال تقدیر و تشکر را داریم.

کمیته فوتسال شهرستان لنده
هییت فوتبال شهرستان لنده
 
نام شما

آدرس ايميل شما

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
1