تاریخ انتشار
سه شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۲۳:۱۰
کد مطلب : ۴۲۶۷۴۱
نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد:

موانع استفاده قشر ضعیف از پوشش بیمه همگانی برداشته شود

۰
کبنا ؛نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد گفت: موانع استفاده قشر ضعیف کهگیلویه و بویراحمد از پوشش بیمه همگانی برداشته شود.
به گزارش کبنا، آیت‌الله سید نصیر حسینی در دیدار با مدیرکل و جمعی از کارکنان بیمه سلامت با برشمردن نقش بیمه در جامعه گفت: بیمه در میان همه اقشار به خصوص قشر ضعیف جامعه دغدغه اساسی است چرا که وقتی از پوشش بیمه‌ای برخوردار نباشند مجبورند همه دارایی خود را خرج سلامتی کنند.
نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: بیمه موجب آرامش خاطر افراد می‌شود، کار بیمه سلامت در طرح تحول سلامت ارزشمند بوده و تا حدودی فشارهای روحی و روانی که بر دوش بیماران بوده را برداشته است.
وی بیان کرد: اینکه افراد به مراکز درمانی مراجعه و هزینه‌های پایینی پرداخت کنند خود نوعی آرامش خاطر  است لذا شرایط به گونه‌ای باشد که افرادی که تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نیستند در بیمه همگانی مورد حمایت قرار گیرند، متولیان برای محقق شدن این امر مهم برنامه‌ریزی کنند تا تبدیل به فرهنگ شود.
امام جمعه مرکز کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: قشری که باید مورد حمایت بیمه‌ همگانی قرار گیرند طبقه عشایری، کارگری و قشر ناتوان اما زحمت‌کش و مولد جامعه است که توصیه می‌کنم موانع پیش‌روی برای تحت پوشش قرار گرفتن این افراد برداشته شود.
آیت‌الله حسینی عنوان کرد: برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات بیشتر به این افراد زحمت‌کش صورت گیرد.
همچنین در این نشست کاظمی مدیرکل بیمه سلامت گفت:  کسانی که تحت پوشش و حمایت هیچ سازمان و اداره در موضوع بیمه نیستند سالانه باید ۳۴۴ هزار تومان پرداخت کنند که هزینه چندان زیادی به شمار نمی‌رود.
نام شما

آدرس ايميل شما

دروزی‌ها چه کسانی هستند و اسرائیل چرا به سوریه حمله کرد؟

دروزی‌ها چه کسانی هستند و اسرائیل چرا به سوریه حمله کرد؟

حملات هوایی روز چهارشنبه اسرائیل به دمشق، از جمله حمله به ساختمان وزارت دفاع و اطراف ...
فیلم | پس از جنگ ۱۲ روزه؛ چه باید کرد؟

فیلم | پس از جنگ ۱۲ روزه؛ چه باید کرد؟

تقی آزاد، جامعه شناس معتقد است: پروژه اسرائیل اشغال سرزمین ما بود اما منتفی شد. ترامپ ...
رقابت پنهان بر سر آینده سوریه / مسیر متفاوت ترامپ و نتانیاهو در دمشق

رقابت پنهان بر سر آینده سوریه / مسیر متفاوت ترامپ و نتانیاهو در دمشق

دولت ترامپ با همکاری ترکیه و متحدان در خلیج فارس در تلاش برای ایجاد یک سوریه یکپارچه ...
1