تاریخ انتشار
چهارشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۵:۴۵
کد مطلب : ۴۲۴۵۸۸
عصر امروز انجام گرفت

جلسه ستاد کرونا کهگیلویه و بویراحمد با حضور معاونین وزیر بهداشت برگزار شد / فوت 71 نفر در استان / وضعیت گچساران قرمز است

۰
کبنا ؛نشست ستاد استانی مقابله با کرونا امروز ( چهارشنبه 29 مرداد ماه 99) با حضور معاونین وزارت بهداشت و درمان (سید کامل تقوی نژاد معاون پشتیبانی و دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت و درمان) در ساختمان دولت استانداری کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
به گزارش کبنا، در این جلسه که ریاست آن را حسین کلانتری استاندار کهگیلویه و بویراحمد برعهده داشت، پرویز یزدان پناه رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد آخرین وضعیت آمار کرونا را در استان تشریح و اظهار کرد: 62 هزار و 370 نفر در استان مراجعه کننده به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان داشتیم که 4302 نفر از آنها در بیمارستان‌ها بستری شدند.
وی افزود: در حال حاضر 200 نفر در بیمارستان‌های استان بستری هستند که 82 نفر از آنها بیمار کرونایی هستند که 13 نفر آنها در بخش ICU بستری می‌باشند.
یزدان پناه گفت: 4700 نفر در استان کهگیلویه و بویراحمد به این بیماری مبتلا شدند که 1208 نفر از آنها بستری شدند و نیاز به خدمات داشتند. تعداد بهبود یافتگان ۳ هزار و ۷۰۰ نفر و فوتی ۷۱ نفر. شیوع بیماری بیشتر از همه در بویراحمد بوده است.
وی افزود: 71 نفر در استان کهگیلویه و بویراحمد بر اثر کرونا جان خودشان را از دست دادند که 67 نفر از آنها بیماری زمینه‌ای داشتند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه وضعیت گچساران کماکان قرمز است، اظهار کرد: چرام وضعیت زرد و دنا وضعیت سفید دارد. 1900 نفر در شهرستان بویراحمد، 700 نفر در گچساران و 670 نفر در کهگیلویه به این بیماری مبتلا شدند که بیشترین آمارها مربوط به بویراحمد است.
یزدان پناه گفت: در 24 ساعت گذشته 184 نمونه را مورد بررسی قرار دادیم که 56 نفر از آنها به کرونا مبتلا بودند.
نام شما

آدرس ايميل شما

فیلم | مکالمه جالب مهدی کروبی و ابطحی

فیلم | مکالمه جالب مهدی کروبی و ابطحی

در مکالمه جالب مهدی کروبی و ابطحی، کروبی گفت: من ساعت یک شب می‌خوابم، ساعت سه بیدار می ...
چراغ اول را پزشکیان روشن کرد؛ حذف یک بنیاد بودجه‌خوار به اسم فرهنگ و حجاب

چراغ اول را پزشکیان روشن کرد؛ حذف یک بنیاد بودجه‌خوار به اسم فرهنگ و حجاب

هر چند توقع اصلی از رییس جمهوری این است که در چند روز باقی‌مانده در تهران یا نیویورک ...
پاسخی به اظهارات نماینده مجلس؛ آقای بهرامی! جوان کهگیلویه و بویراحمدی کم فرصت است، نه کم هنر

پاسخی به اظهارات نماینده مجلس؛ آقای بهرامی! جوان کهگیلویه و بویراحمدی کم فرصت است، نه کم هنر

بعد از صحبت‌های محمد بهرامی نزد محمد علی‌اکبری، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، ...
1