تاریخ انتشار
دوشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۱۵:۵۱
کد مطلب : ۴۰۴۳۴۲
رئيس اداره راه و شهرسازي گچساران:

عمليات اجرايي فاز دوم جاده كمربندي گچساران آغاز شد+تصاویر

۱
کبنا ؛

رئيس اداره راه و شهرسازي گچساران گفت: عمليات اجرايي فاز دوم احداث جاده كمربندي گچساران به طول 2.5 كيلومتر با اعتباري بيش از 58 ميليارد ريال در اين شهرستان آغاز شد.
 اسماعیل احمدی امروز در جمع خبرنگاران از آغاز عملیات فاز دوم احداث و تعریض جاده کمربندی گچساران در این شهرستان خبر داد.
 رئیس اداره راه و شهرسازی گچساران   افزود: پروژه  احداث و تعریض جاده کمربندی گچساران به طول 7 کیلومتر از  ابتدای جاده آب‌شیرین  شروع  و به تقاطع بهشت‌زهرا  خاتمه می‌یابد که  احداث فاز دوم  این مسیر به دلایلی  ازسال 1391 تا کنون  راکد مانده بود.
وی با بیان اینکه  این پروژه به دلیل داشتن معارضانی در طول مسیر بعد از گذشت 6 سال به صورت راکد مانده  بود، گفت:  فاز اول  پروژه بهسازی و تعریض جاده کمربندی به طول 4.5 کیلومتر با اعتباری به مبلغ 70 میلیارد ریال انجام و به بهره برداری رسیده است.
 احمدی در ادامه به بهسازی و تعریض 2.5 کیلومتر باقی مانده از جاده کمربندی گچساران گفت:  فاز دوم عملیات بهسازی و تعریض جاده کمربندی گچساران با اعتباری به مبلغ  بیش از 58 میلیارد آغاز شده است.
این مسوول با بیان اینکه در طول این مسیر تعداد هفت دهنه پل بهسازی  و تکمیل خواهد شد، گفت:   بهسازی و تکمیل چهار دستگاه پل 12 متری،  تکمیل یک دستگاه پل 8 متری و تکمیل 2 دستگاه پل 3 متری که بر روی لوله های نفت و گاز قرار گرفته احداث و بهسازی خواهد شد.
 رئیس اداره راه و شهرسازی گچساران  با بیان اینکه  بهسازی و تعریض جاده کمربندی گچساران به مدت یک سال به طول خواهد انجامید، گفت:  عملیات پاکسازی، تخلیه و آماده سازی  جهت قالبندی پلها در طول مسیر  و همچنین تخلیه و بارگیری نخاله ها  انجام گرفته است.
احمدی با اشاره به مشکلات ترافیکی در این شهرستان  افزود: با احداث و تکمیل فاز دوم جاده کمربندی موجب کاهش  بار ترافیک در این شهرستان خواهد شد.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

اردوان
United Kingdom
حتما بازم پیمانشو دادن به خادمی یا روئین،شهرب.
سپهدارعلیزاده
Iran, Islamic Republic of
پیمانکار ان چه نورچشمی هست کاش اس پیمانکارراهم میزدی
چهار عبارتی که می‌توانند ازدواج را نابود کنند

چهار عبارتی که می‌توانند ازدواج را نابود کنند

پرهیز از جملات مخربی مانند «تو همیشه...»، «باشه هر کاری می‌خوای بکن»، «من خوبم» و «چقدر ...
این وسایل را هرگز نباید در یک پریز برق مشترک وصل کنید

این وسایل را هرگز نباید در یک پریز برق مشترک وصل کنید

وسایل پرمصرف مانند بخاری برقی، مایکروویو و سشوار باید به پریز‌های جداگانه وصل شوند تا ...
در محاصره دلار و بی‌اعتمادی؛ آیا این‌بار مذاکرات به نتیجه می‌رسد؟

در محاصره دلار و بی‌اعتمادی؛ آیا این‌بار مذاکرات به نتیجه می‌رسد؟

در حالی‌که ایران و آمریکا با میانجی‌گری عمان دور جدیدی از مذاکرات هسته‌ای را آغاز کرده‌اند،...
1