تاریخ انتشار
جمعه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۳۷
کد مطلب : ۴۰۰۰۴۵
با حضور خانواده‌ها:

همایش کودکان کارمندان استانداری در یاسوج برگزار شد

۱
کبنا ؛
آذر صفایی نیا در حاشیه این همایش، اظهار داشت: کودکان به عنوان آینده سازان جامعه در اولویت برنامه‌های فرهنگی و هنری قرار بگیرند.
وی تصریح کرد: از اساسی‌ترین دغدغه‌های امروز توجه به روند افزایشی آسیب‌های اجتماعی در بخش‌های مختلف است.
صفایی نیا بر ضرورت ترویج ارزش‌های فرهنگی و اجتماعی در سطح جامعه تاکید کرد و گفت: بسترسازی برای ایجاد نشاط، آرامش و امنیت کودکان ضروری است.
این مقام مسئول هدف از اجرای این برنامه را گسترش نشاط و سرگرمی کودکان خانواده‌های شاغل در استانداری عنوان کرد و افزود: آشنایی با محیط کاری، آشنایی بهتر خانواده‌ها و فرصت در کنار هم قرار گرفتن کودکان و بروز خلاقیت‌ها از دیگر اهداف برگزاری همایش است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: تجربه یک تعامل اجتماعی و نشاط بخشی از جمله خروجی‌های این نشست صمیمانه با کودکان بود.
صفایی نیا ابراز کرد: این همایش با همکاری مربیان و اعضای فعال کانون پرورش فکری کودکان و هنرنمایی هنرمندان حوزه هنری اجرا شد.
وی با اشاره به زلزله اخیر در استان، عنوان کرد: باتوجه به فضای استرس آور و اضطرابی ایجاد شده حضور کودکان در این محیط‌ها موجب تلطیف روحیه آن‌ها می‌شود و امید است چنین برنامه‌هایی در آینده برای کودکان مناطق مختلف استان برگزار شود.
مدیرکل اموربانوان و خانواده استانداری ضمن تشکر از همکاری اداره کل کتابخانه‌های استان کهگیلویه و بویراحمد در این همایش، اظهار داشت: اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان 150 جلد کتاب به کودکان اهدا کرد، و همچنین نمایش عروسکی و مسابقه نقاشی به همت این سازمان برگزار شد.
برگزاری مسابقه نقاشی، شعرخوانی کودکان، نمایش عروسکی، قصه گویی، کاشت نهال و کتابخوانی از جمله برنامه‌های اجرا شده در این همایش بود.
در پایان با هدف ارتقاء دانش زیست محیطی کودکان و نقش آنها در حفاظت از طبیعت کودکان به پاکسازی پارک محوطه استانداری از زباله‌های همایش پرداختند.
نام شما

آدرس ايميل شما

چهار عبارتی که می‌توانند ازدواج را نابود کنند

چهار عبارتی که می‌توانند ازدواج را نابود کنند

پرهیز از جملات مخربی مانند «تو همیشه...»، «باشه هر کاری می‌خوای بکن»، «من خوبم» و «چقدر ...
این وسایل را هرگز نباید در یک پریز برق مشترک وصل کنید

این وسایل را هرگز نباید در یک پریز برق مشترک وصل کنید

وسایل پرمصرف مانند بخاری برقی، مایکروویو و سشوار باید به پریز‌های جداگانه وصل شوند تا ...
در محاصره دلار و بی‌اعتمادی؛ آیا این‌بار مذاکرات به نتیجه می‌رسد؟

در محاصره دلار و بی‌اعتمادی؛ آیا این‌بار مذاکرات به نتیجه می‌رسد؟

در حالی‌که ایران و آمریکا با میانجی‌گری عمان دور جدیدی از مذاکرات هسته‌ای را آغاز کرده‌اند،...
1