تاریخ انتشار
شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۰۰:۳۰
کد مطلب : ۴۰۶۸۶۱
«زیبا بهرامیزاده» دبیر انجمن شاهنامه گچساران در گفتوگو با کبنا:
در انجمن شاهنامهخوانی گچساران چه میگذرد؟ / شاهنامه نباید غریب شود (+ فیلم)
۱
Volume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا↑
کاهش صدا↓
پرش به جلو→
پرش به عقب←
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
بهرامیزاده گفت: حضور گسترده بانوان در برنامههای شاهنامهخوانی خیلی جالب است. مسوولان باید بیشتر توجه کنند و زیرساختهای لازم را برای ترویج فرهنگ شاهنامهخوانی فراهم کنند.
دبیر انجمن شاهنامه گچساران گفت: ما باید فرهنگ شاهنامهخوانی را در بین دانشجویان، قشر تحصیل کرده و حتی دانشآموزان ترویج دهیم. و برای این کار مسوولان باید چراغ سبز نشان دهند و آنها نیز باید پای کار بیایند.
بهرامیزاده بیان کرد: جایگاه شاهنامه بالاتر از آن است که وجود دارد و باید مکان درست حسابی را در اختیار انجمن شاهنامه قرار دهیم. با مسوولان در این رابطه هم صحبت کردیم و قول همکاری هم دادهاند.
وی در بخش پایانی صحبتهای خود بیان کرد: امیدوارم مسوولان بیش از این به شاهنامه بهاء بدهند و همکاری لازم را داشته باشند. مسوولان به ما دلگرمی بیشتر بدهند.
متن کامل صحبتهای بهرامیزاده را در فیلم بالا ببیند.