تاریخ انتشار
پنجشنبه ۱۲ تير ۱۴۰۴ ساعت ۱۹:۵۵
کد مطلب : ۵۰۱۴۵۴
یک شیوه مدیریتی خاص در کهگیلویه و بویراحمد؛

حمدالله اکوانی؛ نخستین مسئول کهگیلویه و بویراحمدی که در مورد حمله اسرائیل به ایران روشنگری کرد / مدیری که در بزنگاه‌ها حاضر است و اهل وسط‌بازی نیست / ارتقای بنیاد نخبگان کهگیلویه و بویراحمد از یک دستگاه منزوی به نهادی فراگیر در استان / کبنا به زودی به سراغ مدیرانی که سکوت کرده‌اند می‌رود

۴
۰
حمدالله اکوانی؛ نخستین مسئول کهگیلویه و بویراحمدی که در مورد حمله اسرائیل به ایران روشنگری کرد / مدیری که در بزنگاه‌ها حاضر است و اهل وسط‌بازی نیست / ارتقای بنیاد نخبگان کهگیلویه و بویراحمد از یک دستگاه منزوی به نهادی فراگیر در استان / کبنا به زودی به سراغ مدیرانی که سکوت کرده‌اند می‌رود
کبنا ؛در حالی که برخی از چهره‌های سیاسی و مسئولین استانی سعی می‌کنند در مورد حوادث مهم سکوت کنند، حمداله اکوانی همیشه در بزنگاه‌ها حضور داشته و نشان داده که اهل وسط‌بازی نیست.
به گزارش کبنا، بنیاد نخبگان کهگیلویه و بویراحمد یکی از معدود دستگاه‌ها در استان است که بدون حاشیه و با پایبندی کامل به قواعد و مقررات، پذیرای نخبگان استان بوده است. شاید در برخی از دستگاه‌ها در کهگیلویه و بویراحمد، شاهد برخی اقدامات فراقانونی بوده‌ایم، اما بنیاد نخبگان همیشه در یک مسیر مستقیم حرکت کرده است و نشانی از مواردی همچون سفارش و سایر مسائل فراقانونی و رابطه‌ای در آن دیده نشده است. این موضوع را تمامی نخبگانی که از تسهیلات این دستگاه استفاده کرده‌اند تأیید می‌کنند. در واقع، تمام فرایند استفاده از تسهیلات بنیاد نخبگان به صورت سیستمی بوده و امکان سوءاستفاده از آن وجود ندارد.
حمداله اکوانی در سال 1396 طی حکمی از سوی سورنا ستاری، به ریاست بنیاد نخبگان کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد. پیش از او نیز ریاست آن بر عهده یوسف نیکروز، از اعضای هیأت علمی دانشگاه یاسوج بود.
اکوانی عضو هیأت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه یاسوج است. او از دوره شروع تصدی ریاست بنیاد نخبگان تاکنون، سعی بر گسترش نقش بنیاد نخبگان در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد داشته است. در سال‌های گذشته حتی دانشجویان و اساتید دانشگاه نیز از وجود چنین دستگاهی اطلاعی نداشتند، اما امروزه نه تنها دانشگاهی‌ها، بلکه اغلب شهروندان استانی، حداقل نام این بنیاد را شنیده‌اند.
اکوانی بنیاد نخبگان را از یک دستگاه منزوی، تبدیل به بنیادی کرد که حالا همگی نسبت به خدمات و تسهیلات آن آگاهی دارند. حتی دانش‌آموزان نیز در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد از خدمات آن بهره می‌برند؛ این در حالی است که در گذشته حتی اساتید دانشگاه هم از وجود این بنیاد بی‌خبر بودند.
ارتقای بنیاد نخبگان به یک نهاد فراگیر، تنها به وسیله فراخوان‌های مجازی و رسانه‌ای ممکن نبود. در طول این سال‌ها اکوانی خود شخصاً پیگیر مسائل نخبگان استانی بوده و به صورت حضوری در معرفی خدمات بنیاد کوشیده است.
هر چند بارها نام اکوانی به عنوان گزینه سیاست و معاونت در جایگاه‌های مهم استانی مطرح بوده، اما وی ترجیح داده در کنار تدریس در دانشگاه، تنها در بنیاد نخبگان بماند تا بتواند نسلی از مستعدان کهگیلویه و بویراحمدی را از تسهیلات این بنیاد بهره‌مند سازد.
اکوانی نمونه یکی از مدیران موفق در سطح استان است که تنها به اقدامات روزمره و روتین دستگاهی اکتفا نکرده و برای معرفی و توسعه مجموعه تحت مدیریت‌اش، شخصاً ورود کرده است؛ مصادیق این اقدامات را پیش از این، نخبگان کهگیلویه و بویراحمدی در گفت‌وگو با کبنا نیوز عنوان کرده بودند.
در دوره حمله اسرائیل به ایران، اکوانی باز هم جزو نخستین کسانی بود که با حضور در رسانه‌ها از ضرورت تبیین وضعیت موجود سخن گفت. در حالی که برخی از مسئولین و چهره‌های سیاسی استان کهگیلویه و بویراحمد ترجیح دادند که در مورد این حادثه سکوت کنند، او نه تنها با پایگاه‌های خبری گفت‌وگو کرد، بلکه در صدا و سیمای مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد نیز حاضر شد تا در مورد این جنگ روشنگری کند.
متأسفانه برخی از چهره‌های سیاسی در بزنگاه‌ها سکوت می‌کنند تا نکند موضع‌گیری‌شان موجب ضربه زدن به منافعشان شود. اما اکوانی نشان داده که همیشه در بزنگاه‌ها حضور دارد و اهل وسط‌بازی نیست. این نوع جهت‌گیری اکوانی تنها محدود به تبیین جنگ 12 روزه نیست، او پیش از این نیز در مورد مسائل مختلف استان نیز اعلام موضع کرده است. در حالی که بخشی از فعالین سیاسی استان در انتخابات ریاست جمهوری ترجیح دادند باز هم سکوت کنند، او اعلام موضع کرد و اتفاقاً از شهروندان دعوت کرد که پای صندوق‌های رأی بیایند.
کهگیلویه و بویراحمد به مدیرانی نیاز دارد که این‌گونه به مسئولیت خود عمل کنند. متأسفانه در این استان ما گاهاً شاهد این هستیم که برخی از مدیران تنها به اقدامات روزمره بسنده می‌کنند، اما شیوه مدیریتی که اکوانی در طول این سال‌ها پیاده کرده، علاوه بر اجرای برنامه‌های دستگاه‌ مدیریتی، هر جا که لازم بوده به مسائل اجتماعی و سیاسی ورود کرده است. این سبک مدیریتی که همراه با مسئولیت‌پذیری سیاسی و اجتماعی است، یکی از حلقه‌های مفقوده در استان کهگیلویه و بویراحمد است که متأسفانه نمونه آن را به ندرت در بین مدیران استان می‌بینیم.  
 شاید اگر چنین شیوه‌ای از مدیریت در بنیاد نخبگان استان پیاده نمی‌شد، امروزه ما شاهد پرورش نسلی از نخبگان در استان در قالب دانش‌آموز، دانشجو و استاد نبودیم.
نام شما

آدرس ايميل شما

United States
تعریف و تمجید به این شیوه مستقیم از نظر رسانه ای بازخورد مثبتی ندارد
Iran, Islamic Republic of
باش باش
الان پست بهش میدن
سید
Iran, Islamic Republic of
انسان متواضع، مردم دار، اخلاق مدار، دوستدار ضعفا، باسواد، مهربان و پاک،
علی
Ukraine
انفاقا
اردوغان؛ دوست تهران یا تل‌آویو؟

اردوغان؛ دوست تهران یا تل‌آویو؟

در سال ۱۴۰۴ با تشدید تنش‌های میان ایران و اسرائیل، ترکیه دوباره در واکنش‌های منطقه‌ای ...
سرنوشت رابطه ایران و آژانس چه خواهد شد؟

سرنوشت رابطه ایران و آژانس چه خواهد شد؟

شرایط ایران با شورای حکام و شخص مدیرکل آن مناسب نیست. حتی در صورتی که ایران بخواهد از ...
آیا خاندان ترامپ قدرت را در آینده آمریکا قبضه خواهند کرد؟

آیا خاندان ترامپ قدرت را در آینده آمریکا قبضه خواهند کرد؟

اریک ترامپ به تازگی در مصاحبه‌ای گمانه‌زنی‌ها در خصوص تلاش برای جانشینی پدرش را تقویت ...
1