تاریخ انتشار
يکشنبه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۸:۳۲
کد مطلب : ۴۹۸۷۵۱
کبنا گزارش می‌دهد؛

پزشکانی که خدمت به محرومین کهگیلویه و بویراحمدی را به درآمدهای دلاری ترجیح دادند / قادری‌ها و یوسفی‌ها تجسم مسئولیت‌پذیری و روحیه خدمت به مردم هستند / مواظب باشیم، آویزان نشویم! / چرا آموزش و پرورش و دستگاه‌های فرهنگی در معرفی الگوها کوتاهی می‌کنند؟

۱۱
۱
پزشکانی که خدمت به محرومین کهگیلویه و بویراحمدی را به درآمدهای دلاری ترجیح دادند / قادری‌ها و یوسفی‌ها تجسم مسئولیت‌پذیری و روحیه خدمت به مردم هستند / مواظب باشیم، آویزان نشویم! / چرا آموزش و پرورش و دستگاه‌های فرهنگی در معرفی الگوها کوتاهی می‌کنند؟
کبنا ؛با وجود انتقاداتی که بعضاً به نظام بهداشت و درمان در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد؛ اما پزشکانی در این استان حضور دارند که بدون چشمداشت به شهروندان خدمات می‌دهند و الگوی مهمی از انسان توسعه‌یافته را به نمایش گذاشته‌اند.
به گزارش کبنا، آیت‌الله سید شرف‌الدین ملک حسینی که خود یکی از سرمایه‌های نمادین استان کهگیلویه و بویراحمد است در سال‌های گذشته جمله‌ای بیان کرد که تا سال‌های آینده نیز می‌توان در اهمیت آن مطلب نگاشت؛ او گفته بود: «انسان توسعه‌یافته جامعه توسعه‌یافته را به دنبال خواهد داشت». هر چند در نگاه نخست، ممکن است این‌گونه برداشت شود که سیستم و ساختار نسبت به افراد، اهمیت چندانی ندارد، اما منظور آیت‌الله ملک‌حسینی، تمرکز بر پرورش انسان‌های توسعه‌یافته است. روشن است که چنین کاری، امری سیستماتیک و نظام‌مند است. در واقع، با آموزش نظام‌مند و پرورش چنین انسان‌هایی در نهایت، راه برای توسعه جامعه نیز هموار می‌شود. بنابراین می‌توان نوعی نگاه ساختار_کارگزار در این جمله دید؛ به‌گونه‌ای که از ارتباط بین انسان و جامعه، می‌توان به شکل خاصی از جامعه دست یافت.
سیستم اجتماعی را می‌توان به بخش‌های مختلفی تقسیم کرد؛ بخش‌های اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، سلامت و ... . هر چند می‌توان این بخش‌ها را باز هم ادامه داد، اما ما در این یادداشت تنها با بخش سلامت در استان کهگیلویه و بویراحمد سر و کار داریم. در سال‌های گذشته، برخی نارسایی‌ها و ناکارآمدی‌ها در نظام بهداشت و درمان استان کهگیلویه و بویراحمد باعث رواج نوعی بدبینی در بین شهروندان استان شده است. دخالت‌های سیاسیون و به‌ویژه نمایندگان مجلس در شیوه مدیریت دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و زیرمجموعه‌های آن متأسفانه به رواج برخی رفتارها دامن زده که موجب کاهش اعتماد شهروندان به این بخش شده است. اما روشن است که نظام سلامت و بهداشت و درمان در کهگیلویه و بویراحمد یک کل یکپارچه و یکدست نیست و نمی‌توان همه را با یک چوب زد. در این سیستم افرادی پیدا می‌شوند که فارغ از برخی ناکارآمدی‌ها، تجسم مسئولیت‌پذیری و روحیه خدمت به شهروندان هستند.
پزشکانی در کهگیلویه و بویراحمد مشغول به ارائه خدمات به شهروندان هستند که با وجود فرصت‌های بسیار مهم در خارج از استان و حتی خارج از کشور، در این استان مانده‌اند و با دستمزدی شاید کمتر از یک دهم دستمزد واقعی‌شان کار می‌کنند. نمونه‌های زیادی از این دست پزشکان در این استان وجود دارد که ممکن است ما حتی نام آن‌ها را نیز نشنیده باشیم، اما عاشقانه به خدمت خود ادامه می‌دهند و در روستاهای این استان اقدام به انجام فعالیت‌های پزشکی می‌کنند.
دکتر افشین قادری، فوق تخصص خون و سرطان بزرگسالان (هماتولوژی آنکولوژی) که می‌توانست در کشورهای اروپایی و یا آمریکا به طبابت مشغول شود و درآمد هنگفت دلاری داشته باشد، ماندن در استان کهگیلویه و بویراحمد و خدمت به شهروندان محروم این استان را ترجیح داده است تا شاید بخشی از درد و رنج این شهروندان کاسته شود. او که معتقد است ما همه در برابر دیدگان خداوند قرار داریم، عالم را محضر خدا می‌داند و معتقد است که همه ما انسان‌ها نسبت به وظیفه‌ای که بر عهده داریم، مسئول هستیم.
	 پزشکانی که خدمت به محرومین کهگیلویه و بویراحمدی را به درآمدهای دلاری ترجیح دادند / قادری‌ها و یوسفی‌ها تجسم مسئولیت‌پذیری و روحیه خدمت به مردم هستند / مواظب باشیم، آویزان نشویم! / چرا آموزش و پرورش و دستگاه‌های فرهنگی در معرفی الگوها کوتاهی می‌کنند؟
دکتر اسلام یوسفی، متخصص بیماری‌های کودکان در استان کهگیلویه و بویراحمد، نیز از جمله پزشکانی است که همچون دکتر قادری، با کمترین ویزیت، اقدام به معالجه و درمان بیماران در استان می‌کند. گفته می‌شود او روزانه چندین بیمار را حتی به صورت رایگان ویزیت می‌کند. از صحبت با او می‌توان خصیصه‌هایی همچون خداترسی، تقوا و مسئولیت‌پذیری را به وضوح دریافت. حتی در مطب او نمازخانه وجود دارد و از در و دیوار مطب می‌توان به پایبندی او به اعتقادات دینی‌اش پی برد. او نیز می‌توانست بدون توجه به این مردم محروم، استان یا کشوری دیگر را انتخاب کند و درآمدهای بالا برای خود به دست بیاورد. اما ماند تا در این استان با درآمدی بسیار ناچیزتر به داد خلق خدا برسد.
پزشکان بسیار دیگری را نیز می‌توان مثال زد که از چنین رفتار و حسناتی برخوردار هستند. حتی در بین داروخانه‌های استان نیز ما بارها به مواردی برخورده‌ایم که پزشک داروساز، دارو را با قیمتی کمتر از قیمت واقعی و گاهی هم رایگان به بیماران داده‌اند. اما به دلیل سیاسی‌کاری‌هایی که در سال‌های گذشته در ریاست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج وجود داشته، یا پزشکان و داروخانه‌ها چندان به چشم نیامده‌اند. اما واضح است که چنین افرادی در این استان وجود دارند و هر چند هم نادیده گرفته شوند، شهروندان کهگیلویه و بویراحمدی آن‌ها را می‌بینند و قدر می‌شناسند.
این پزشکان سرمایه‌های استان کهگیلویه و بویراحمد هستند و اتفاقاً در جشنواره‌ها همین افراد باید قدر ببینند و بر صدر بنشینند تا الگویی برای سایر افراد جامعه شوند. البته بیش از همه، مدیران کهگیلویه و بویراحمدی باید از چنین افرادی الگو بگیرند.
جالب این‌جاست که این پزشکان همه را به یک چشم و به صورت برابر می‌بینند و عامی و خاص در نگاه آ‌نها با هم تفاوتی ندارند؛ اگر هم داشته باشند، در نظر این پزشکان، محرومین از احترام بالاتری برخوردار هستند، در واقع آن‌ها از یک نوع تبعیض مثبت نیز برای کمک به حال محرومین استان نیز بهره می‌برند.
یکی از همین پزشکان در گفت‌وگو با خبرنگار کبنا نیوز گفت: «اگر من به وظیفه‌ام عمل نکنم، در آن دنیا به‌ دار گناهان‌مان آویزان می‌شویم». چنین جمله‌ای را مدیران باید آویزه گوششان کنند که خدایی نکرده در آن دنیا آویزان نشوند.
آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد به‌جای آن‌که درگیر انتصابات سیاسی باشد و همه هم و غم خود را صرف این کند که چه کسی از کدام طایفه پست بگیرد و چه کسی عزل و چه کسی برکنار شود و یا ارتقاء یابد، باید چنین شخصیت‌هایی را به دانش‌آموزان این استان معرفی کند. هدف آموزش و پرورش صرفاً آموزش پاره‌از مفاهیم درسی نیست، بلکه همان‌طور که رهبر معظم انقلاب تأکید کرده، پرورش بخش مهمتر آن است. اگر چنین افرادی به عنوان الگوی مرجع معرفی شوند، به تدریج به همان انسان توسعه‌یافته مد نظر آیت‌الله ملک‌حسینی نیز خواهیم رسید.
	 پزشکانی که خدمت به محرومین کهگیلویه و بویراحمدی را به درآمدهای دلاری ترجیح دادند / قادری‌ها و یوسفی‌ها تجسم مسئولیت‌پذیری و روحیه خدمت به مردم هستند / مواظب باشیم، آویزان نشویم! / چرا آموزش و پرورش و دستگاه‌های فرهنگی در معرفی الگوها کوتاهی می‌کنند؟نمایندگان استان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس شورای اسلامی متأسفانه بیش از آن‌که با این نوع الگوها ارتباط داشته باشند، در پی توسل به افرادی هستند که به راحتی می‌توان متوجه شد که حتی سطح هوش‌شان از میانگین هوش جامعه هم پایین‌تر است. اما به دلیل ارتباطات سیاسی و اقتصادی که دارند به جایگاهی رسیده‌اند. به جای آن‌که مناصب سیاسی و مدیریتی به افرادی با چنین سطحی از بهره هوشی، مسئولیت‌پذیری و روحیه خدمت داده شود، متأسفانه افرادی در مناصب گمارده می‌شوند که گاهاً به‌جز خود و چند قدم آن‌طرف‌تر کسی و چیزی را نمی‌بینند. کلام آخر، انسان‌های توسعه‌یافته زیادی در بخش‌ها و صنف‌های مختلف فعالیت دارند که باید آنها را به جامعه معرفی کرد تا فرهنگ بیش از هر زمان دیگری تقویت شود.
نام شما

آدرس ايميل شما

سجاد
Iran, Islamic Republic of
ازخداوند منان برای دکتر قادری عزیز طلب سلامت و طول عمر با عزت و برکت دارم
ایشان به واقع نمونه یک انسان کامل هستند که بهترین دوران عمرشان را وقف بیماران ومردم استان کردندوهمانند پدری مهربان و برادری دلسوز در کنار تمامی بیماران حضور داشته و تمامی علم دانش تجربه وجوانی خود را در راه التیام الام وبهبودی بیماران و خانواده بیماران قرار داده‌اند
ایشان در عین حال که پزشکی حاذق و توانمند هستند برادری دلسوز وهمربان میباشند قطعا ما قادر به بازگویی خصائص مثبت ایشان نیستیم
امیدوارم که اجر مجاهدت خود در راه شفای بیماران را خداوند منان دریافت کنندودر همیشه در صحت وسلامت باشند
دانشجو
Iran, Islamic Republic of
کاش یادی از دکتر روشنفکر هم میکردید.
هم دکتر است هم متخصص است.
چه خدمات ارزنده و رایگانی به مردم این مدت داد، خدا خیرش بده.

الگویی است برای ما جوانان.
Iran, Islamic Republic of
درود بر هر دو
Iran, Islamic Republic of
جالب هست از ربانی بزرگ و حسین پور عزیز که حتی مطب ندارند حرفی از انها نیست و این داستان ادامه دارد
United States
والا بخدا درسته پزشکانی که نام بردید شایسته هستند
Iran, Islamic Republic of
خدا به خیر کنه وزارت بهداشت با این سیستم و وضع
باوی
Iran, Islamic Republic of
در گچساران دکتر غضنفری ها متخصص داخلی وچشم
دکتر سینایی متخصص داخلی ، دکتر خورشیدی چشم
Iran, Islamic Republic of
هردو
علی
Iran, Islamic Republic of
حداقل اسم دو سه نفر که خالصانه کار میکنن و برا ديدن مریض خودشون هم با پای خود قدم برمیدارن را هم نام میبردین
دلیل
Iran, Islamic Republic of
خدای گل گفتی آخه آموزش و‌پرورش مگه مدیرکل دارد / تاسف برای آموزش و پرورش استان
صد تاسف برای آموزش و پرورشی بویراحمد
مدیریت بسیار ضعیف مدیرکل آموزش وپرورش
صفا
Iran, Islamic Republic of
آفرین بر کبنا بابت این فرهنگ سازی و درود و خداقوت به همچون پزشکانی که منفعت کنار گذاشتن و در کنار مردم هستن و وجدانشون از کاری که انجام می دهند راضی هست از خدای بزرگ تقاضامندم که سلامت و خوشحال باشند
چهار عبارتی که می‌توانند ازدواج را نابود کنند

چهار عبارتی که می‌توانند ازدواج را نابود کنند

پرهیز از جملات مخربی مانند «تو همیشه...»، «باشه هر کاری می‌خوای بکن»، «من خوبم» و «چقدر ...
این وسایل را هرگز نباید در یک پریز برق مشترک وصل کنید

این وسایل را هرگز نباید در یک پریز برق مشترک وصل کنید

وسایل پرمصرف مانند بخاری برقی، مایکروویو و سشوار باید به پریز‌های جداگانه وصل شوند تا ...
در محاصره دلار و بی‌اعتمادی؛ آیا این‌بار مذاکرات به نتیجه می‌رسد؟

در محاصره دلار و بی‌اعتمادی؛ آیا این‌بار مذاکرات به نتیجه می‌رسد؟

در حالی‌که ایران و آمریکا با میانجی‌گری عمان دور جدیدی از مذاکرات هسته‌ای را آغاز کرده‌اند،...
1