تاریخ انتشار
شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۲ ساعت ۰۹:۳۸
کد مطلب : ۴۶۹۴۰۴

میز خدمت فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد در مصلی نماز جمعه یاسوج

۲
۰
میز خدمت فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد در مصلی نماز جمعه یاسوج
کبنا ؛میز خدمت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی درشهر یاسوج دایر و مورد استقبال مراجعه کنندگان قرار گرفت.
به گزارش کبنا نیوز، میز خدمت  در راستای دیدار چهره به چهره مردم و مسئولین، روز جمعه 17 شهریور ماه 1402 در مصلی نماز جمعه شهریاسوج، باحضور مدیرکل، معاونین و مسئول بازرسی این اداره کل برپا شد.
گفتنی است: دیدار های مردمی و چهره به چهره و برپایی اینگونه میزهای خدمت، کمک می‌کند مسئولین بدون واسطه از مشکلات به وجود آمده آگاه شوند، نقاط ضعف و قوت شناسایی ‌شود و به طور شفاف‌تر تصمیم‌گیری ‌شود و مخاطب پاسخ قطعی نسبت به ابهامات خود پیدا کند.
در این دیدار که به منظور ارائه خدمت بدون واسطه و تسهیل و تسریع در امر خدمات رسانی به مردم صورت گرفت؛ مدیران و مسئولان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان  پاسخگوی سوالات، انتقادات و مطالبات مردم یاسوج شده و پیگیری های لازم صورت گرفت.
امین درخشان افزود: ارتباط مستقیم بین مردم و مسئولین می تواند موجب همدلی و ایجاد فضای صمیمی تر در جامعه شود.
وی در پایان گفت: مشکلات و دغدغه های مراجعین در خصوص جشنواره های فرهنگی و هنری، چاپ و نشر کتاب،برگزاری همایش های فرهنگی و هنری، بررسی مشکلات و کمبودهای مساجد بود که راهنمایی لازم به آنها صورت گرفت.
نام شما

آدرس ايميل شما

محمودیان
Iran, Islamic Republic of
تو اداره همش جلسن خدمت نمی کنند میخوان تومصلی خدمت کنند😁😆😅🤣
دانای روزگار
Iran, Islamic Republic of
حالا کبنا نیوز
خودت قضاوت کن
وجود این میز خدمت چه دردی از دردهای مردم رفع کرده و درمان کرده است

صرف گذاشتن یک میز با چهار تا صندلی چه مشکلی حل خواهد شد

تا به حال کدام مشکل فرهنگی استان حل شده است؟؟؟
اتفاقا روز به روز مشکلات فرهنگی استان بیشتر می شود
فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1