تاریخ انتشار
سه شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۲:۳۲
کد مطلب : ۴۶۶۱۵۹

واکنش سخنگوی پنتاگون به خبر رصد ناو آمریکایی در تنگه هرمز توسط سپاه: ویدیوی منتشر شده از سوی ایران را ندیده‌ام / گزارش‌ها درباره توقیف یا فرود اجباری بالگرد آمریکایی نادرست است / ما قبلا شاهد چنین اقداماتی از سوی ایران بوده‌ایم؛ نمی‌دانم پروپاگانداست یا نه، اما این اظهارات کذب است و دقیق نیست

۰
واکنش سخنگوی پنتاگون به خبر رصد ناو آمریکایی در تنگه هرمز توسط سپاه: ویدیوی منتشر شده از سوی ایران را ندیده‌ام / گزارش‌ها درباره توقیف یا فرود اجباری بالگرد آمریکایی نادرست است / ما قبلا شاهد چنین اقداماتی از سوی ایران بوده‌ایم؛ نمی‌دانم پروپاگانداست یا نه، اما این اظهارات کذب است و دقیق نیست
کبنا ؛معاون سخنگوی وزارت دفاع آمریکا در جمع خبرنگاران درباره آخرین رصد ناوگروه بالگردبر تروریستی آمریکا در تنگه هرمز توسط سپاه پاسداران که در جریان آن نیروهای آمریکایی مجبور به نشاندن بالگردها بر روی ناو بالگردبر می‌شوند، اظهار بی‌اطلاعی کرد.
به گزارش کبنا، پایگاه خبری نِیوال اینستیتیوت آمریکا نوشت، در پی آخرین رصد ناوگروه بالگردبر تروریستی آمریکا در تنگه هرمز توسط سامانه‌های پایش و کنترل نیروی دریایی سپاه سابرینا سینگ، معاون سخنگوی وزارت دفاع آمریکا(پنتاگون) در واکنش به این موضوع به خبرنگاران گفت که این ویدیوی منتشر شده از سوی ایران را ندیده است که در آن یک بالگرد آمریکایی با رصد نیروی دریایی ایران مجبور به فرود می‌شود.
به نوشته ایسنا، سینگ مدعی شد که تمامی گزارش‌ها درباره توقیف یا فرود اجباری بالگرد آمریکایی نادرست است.
سینگ در این باره گفت: «ما قبلا شاهد چنین اقداماتی از سوی آن‌ها(ایران) بوده‌ایم. نمی‌دانم که پروپاگانداست یا نه اما این اظهارات کذب بوده و دقیق نیستند.»
واکنش عجیب پنتاگون به رصد ناو بالگردبر آمریکا در تنگه هرمز توسط سپاه پاسداران
واکنش این مقام پنتاگون در پی این مطرح می‌شود که شنبه ۲۸ مردادماه، در پایان بیست و چهارمین مجمع عالی فرماندهان و مسئولین سپاه، فیلم آخرین رصد ناوگروه بالگردبر تروریستی آمریکا در تنگه هرمز توسط سامانه‌های پایش و کنترل نیروی دریایی سپاه در روز سه‌شنبه ۲۶ مرداد ماه سال ۱۴۰۲ در معرض شرکت کنندگان در مجمع قرار گرفت.
دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه  در تشریح این اقدام گفت: در این رصد ناوبالگردبر شناور آمریکایی‌ها مبادرت به پرواز بالگرد می‌کنند اما بعد از اخطار کنترل باند تنگه هرمز، ناو تیپ ذوالفقار که مسئولیت کنترل باند ورودی را عهده‌دار است و همچنین حضور شناورهای نیروی دریایی سپاه، آن‌ها مجبور به نشاندن بالگردها بر روی ناو می‌ شوند.
وی خاطرنشان کرد: آخرین خروج آمریکایی‌ها در آبان ماه ۱۴۰۰ بوده است و اقدام اخیر اولین ورود به خلیج فارس به شمار می‌رود.
نام شما

آدرس ايميل شما

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
1