تاریخ انتشار
چهارشنبه ۴ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۲۲:۳۳
کد مطلب : ۴۵۳۷۸۳
کبنا گزارش می دهد؛

رونمایی از سند مهندسی فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

۱
رونمایی از سند مهندسی فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی
کبنا ؛
آیین رونمایی از سند مهندسی فرهنگی برش استانی، استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و مسئولان ارشد استانی و مسئولان فرهنگی در محل سالن دولت شهر یاسوج برگزار شد.
به گزارش کبنا، آیین رونمایی از سند مهندسی فرهنگی برش استانی، استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و مسئولان ارشد استانی و مسئولان فرهنگی در محل سالن دولت شهر یاسوج برگزار شد.
در این آیین امین درخشان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: جلسات متعددی در قالب شورای فرهنگ عمومی و کارگروه‌های تخصصی برای تهیه نقشه ایجاد شد تعداد ۲۵ طرح و مسئله به دبیرخانه واصل شد که پس از بحث و بررسی تخصصی 5 طرح از میان آن ها انتخاب و به عنوان مسئله نهایی به تصویب رسید و به دبیرخانه شورای انقلاب فرهنگی رفت و پس از بررسی تخصصی‌تر به تصویب رسید که در قالب سند مهندسی فرهنگی به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده است.
وی گفت: این یک نقشه راه بوده و با در نظر گرفتن اولویت‌های استان مصوب شده است و نهایی شدن آن کمک بزرگی به انضباط بخشی در حوزه فرهنگی استان خواهد کرد و این همت و عزم در استان وجود دارد تا یک تحول فرهنگی در کهگیلویه و بویراحمد شکل گیرد و امیدواریم که در بحث اعتبارات نیز از سوی شورای انقلاب فرهنگی به ما کمک شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: همکاری و هم صدایی فرهنگی در استان کاملاً وجود دارد که می تواند به رشد و توسعه کمک کند.


 
نام شما

آدرس ايميل شما

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
1