تاریخ انتشار
چهارشنبه ۲۳ شهريور ۱۴۰۱ ساعت ۲۰:۴۲
کد مطلب : ۴۵۲۴۶۶
کبنا گزارش می‌دهد؛

انباشت زباله در ورودی‌های یاسوج / ناکارآمدیِ مدیریت پسماند تا کِی؟

۱
۲
انباشت زباله در ورودی‌های یاسوج / ناکارآمدیِ مدیریت پسماند تا کِی؟
کبنا ؛
ورودی‌ و خروجی‌ها، پشیانی هر شهر محسوب می‌شوند. حجم عظیم زباله‌ای که در ورودی شهر یاسوج مشاهده می‌شود، نشان از سوءمدیریتی است که در نهادهای متولی وجود دارد.
به گزارش کبنا، ورودی شهرها یکی از فضاهای مهم و تأثیرگذار در منظر شهری است. می‌توان گفت ورودی هر شهر شناسنامه و معرف شهر است. از سوی دیگر، ورودی‌ها را می‌توان نماینده مسئولین و مردم هر شهر دانست.
حجم عظیم زباله‌ای که در ورودی شهر یاسوج از سمت دشت‌روم انباشته شده است، نشان از عمق سوءمدیریتی دارد که در دستگاه‌های حوزه مدیریت شهری یاسوج دیده می‌شود. از سوی دیگر، یاسوج به عنوان مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد، هر حسن یا عیبی داشته باشد در نهایت به پای کل استان کهگیلویه و بویراحمد نوشته می‌شود. البته ورودی دیگر شهرهای استان نیز تعریفی ندارند. اما عمق فاجعه را می‌توان در ورودی شهر یاسوج دید. 
       
در همین خصوص در جلسه‌ای که امروز (23 شهریور 1401) برگزار شد، معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: ورودی‌های شهر یاسوج در محاصره زباله قرار گرفته است.
کیامرث حاجی‌زاده در نشست کارگروه پسماند به ورودی‌های شهر یاسوج اشاره و اظهار کرد: ورودی‌های شهر یاسوج نابسامان و زباله‌ها رها شدند، در گذشته ماشینی اجاره کردیم و زباله‌ها جمع‌آوری شد اما وضع دوباره به همان حالت قبل برگشته که سریع تکلیف شود.
وی بیان کرد: علی‌رغم همه مشکلات و با پیگیری‌های زیاد، اعتباری برای ساماندهی ورودی‌های شهر اخذ شد و کار در این محورها در حال اتمام است لذا نظافت این مکان‌ها توسط شهرداری‌های مادوان و یاسوج مدنظر باشد.
وی در ادامه با مهم‌ خواندن کارگروه پسماند گفت: یکی از زیرساخت‌های توسعه استان مدیریت پسماند است که فاز تفکیک زباله کارخانه بازیافت تکمیل و افتتاح شد و فاز اصلی این کارخانه هر چه سریعتر به بهره‌برداری برسد.
معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد بر تشویق سرمایه‌گذاران برای احداث کارخانه بازیافت زباله در سایر شهرهای استان تاکید کرد و افزود: در انتخاب جایگاه دفن پسماند از نظرات کارشناسی آب منطقه‌ای، بهداشت، منابع طبیعی، محیط زیست و سایر دستگاه‌ها استفاده شود که منابع آبی و سدهای استان در خطر قرار نداشته باشند.
حاجی‌زاده بیان کرد: جمع‌آوری زباله‌های شهری بر عهده شهرداری‌ها است لذا دستگاه‌ها عوارض پسماند را پرداخت کنند در غیر اینصورت از اعتبارات آنها کسر می‌شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: حوزه بهداشت برای دفن پسماندهای بهداشتی کارهای مهمی انجام داده است ضمن اینکه روش صحیح جمع‌آوری، انتقال و دفن زباله‌های بهداشتی که خطرات فراوانی دارد مدنظر باشد.
حاجی‌زاده خواستار مدیریت سایت دفن زباله‌های دوپشته دشت‌روم شد و افزود: سایت به محلی برای سگ‌های ولگرد که عامل انتقال بیماری است تبدیل شده که فنس‌کشی انجام و مدیریت شود، ضمن اینکه حضور کودکان زباله گرد وجهه خوبی برای استان نیست.
وی عنوان کرد: کارخانه بازیافت گچساران و باشت نهایی و زمینه حضور سرمایه‌گذار فراهم شود.
حاجی‌زاده در پایان بر تشکیل کارگروه پسماند به صورت ماهی یکبار در شهرستان‌ها تاکید و خاطرنشان کرد: در بحث سلامت مردم با هیچ دستگاهی تعارف نداریم.
مدیرکل محیط زیست هم با بیان اینکه به وظیفه قانونی خود عمل کردیم، گفت: اغلب شهرداری‌های استان به مراجعه قضایی معرفی شدند.
نام شما

آدرس ايميل شما

زنبور
Iran, Islamic Republic of
بفر مائید نا کار آمدی رئیس شورای بهداشت شهرستان بویر احمد!
سکوت مداحان سرشناس!

سکوت مداحان سرشناس!

قشار مختلف کشور در روزهای اخیر به نوعی مواضع خود را بیان کردند. در این میان یک موضوع ...
عباس عبدی: نظام آموزشي ورشكسته

عباس عبدی: نظام آموزشي ورشكسته

عباس عبدی گفت: باید صریح گفت؛ آنان که امروز در خیابان معترضند و با تعبیر رسمی اغتشاشگر ...
انتصابات به سبک زاکانی

انتصابات به سبک زاکانی

پیش از انتصابات اخیر زاکانی در سالگرد آغاز فعالیتش به‌عنوان شهردار دو حکم زد. یکی از ...
فایل های مرتبط
1