تاریخ انتشار
چهارشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۰۱:۴۹
کد مطلب : ۴۴۰۳۲۲
بعد از خودسوزی فرزند شهید جلوی بنیاد شهید کهگیلویه و بویراحمد مطرح شد؛

حسینی‌پور: آقای قاضی‌زاده مدیرکل بنیاد شهید کهگیلویه و بویراحمد را به مقامات قضایی و نظارتی معرفی کنید

۱
۱
حسینی‌پور: آقای قاضی‌زاده مدیرکل بنیاد شهید کهگیلویه و بویراحمد را به مقامات قضایی و نظارتی معرفی کنید
کبنا ؛سید ناصر حسینی‌پور نماینده مردم شهرستان‌های گچساران و باشت با ارسال نامه‌ای به رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور به خودسوزی فرزند شهید جلوی اداره‌کل بنیاد شهید کهگیلویه و بویراحمد واکنش نشان داد و نوشت: آقای قاضی‌زاده، مدیرکل بنیاد شهید کهگیلویه و بویراحمد را عزل کنید و او را به خاطر ترک فعل به مقامات قضایی و نظارتی معرفی کنید.

بیشتر بخوانید:

نوشدارو بعد از مرگ سهراب / آقای قاضی‌زاده برای سهل‌انگاری‌های مسئولان بنیاد شهید کهگیلویه و بویراحمد پرونده تشکیل دهید



به گزارش کبنا، متن نامه سید ناصر حسینی‌پور نماینده مردم شهرستان‌های گچساران و باشت به شرح زیر است؛
جناب آقای دکتر قاضی‌زاده هاشمی
معاون محترم رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران
با سلام هفته گذشته در دیداری که به اتفاق نماینده محترم مردم بویراحمد و دنا با جنابعالی داشتم، تاکید نمودم که هرچه سریعتر، نسبت به انتخاب و انتصاب یکی از فرزندان شهدا به عنوان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کهگیلویه و بویراحمد اقدام نمایید. همانگونه که مستحضر هستید، صبح امروز روح‌الله برازیده‌ از فرزندان معزز شهدا اهل روستایی از مناطق محروم زیلایی که متعهد و دارای سه فرزند هستند در اعتراض به بی‌توجهی به قوانین استخدامی ایثارگران و عدالت گریزی دستگاه‌های اجرایی، در مقابل سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران اقدام به خودسوزی نموده است.
با بررسی‌های اینجانب ارتکاب ترک فعل توسط ریاست بنیاد شهید استان محرز می‌باشد. لذا شایسته است جنابعالی هر چه سریعتر، در اولین اقدام مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان را عزل و با توجه به اختیارات قانونی، ضمن بررسی همه ابعاد این اتفاق تلخ، ایشان را به خاطر ترک فعل به مقامات قضایی و نظارتی معرفی نمایید.
سید ناصر حسینی پور
نماینده مردم شهرستان‌های گچساران و باشت

نام شما

آدرس ايميل شما

علیزاده
United Kingdom
ایلم زیلایی اصالت یعنی زیلایی
فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1