تاریخ انتشار
پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۰۰:۲۳
کد مطلب : ۴۹۴۰۲۱
با ارسال متنی انجام گرفت
واکنش تند دکتر خرامین به اظهارات تاجگردون؛ نهادها و سازمانهای اقتصادی را به قتلگاه برخی شاخصهای اقتصادی تبدیل کردهاید و از عالموآدم نیز طلبکارید!
۱
مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های مخاطبین کبنانیوز است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. می توانید با ارسال یادداشت خود، این مطلب را تأیید یا نقد کنید.
کبنا ؛
در قسمتی از صحبتهای برادر محترم، ضمن شکوه و شکایت، فرمودهاند که بنده را در مرگ پزشک یاسوجی قاتل خواندهاند. امیدواریم هدف جناب تاجگردون از طرح چنین صحبتی، خدایناکرده، فرافکنی برای عدمپذیرش اشتباه و پاسخگویی به انبوهی از مشکلات و آسیبهای خرد و درشت در حوزه انتخابیه، استان و کشور نباشد.
هیچکدام از اعضای محترم و زحمتکش کادر درمان چنین صحبتی مبنی بر قاتل بودن جناب تاجگردون نداشتند. اما جناب تاجگردون در جمع مردم نجیب و شریف هم استانی، جهت فرار از عذرخواهی، چنین موضوعی را با ژست مظلومنمایی بیان کردند. جمع زیادی از فعالان حوزه درمان، از جمله بنده و یکی دو نفر از پزشکان متخصص و دلسوز هم استانی که خود بارها پرخاشگری و ناملایمتیها و برخوردهای ناشایست فیزیکی برخی بیماران و همراهان آنها را تجربه کردهاند، صرفاً خطاب به سیاسیون با محوریت جناب تاجگردون گفتهایم که در حوزهای که تخصصی ندارند دخالت نکنند و دوم، سیاستزدگی و انتصابات سیاسی را در حوزه بهداشت و درمان به حداقل برسانند. سوم، حالا که خلاف قانون دخالت میکنید، حداقل از افرادی که صلاحیت علمی و روانی قابلقبول ندارند حمایت نکنید. چهارم، به دلیل جایگاه اجتماعی و سیاسی جناب تاجگردون و مقبولیت ایشان در بین بسیاری از مردم، بهکاربردن واژهای مانند «قتلگاه» برای بیمارستان یک شهر نهتنها قدرنشناسی نسبت به عملکرد و ایثار شبانهروزی کادر درمان است، بلکه چنین قدرنشناسی و جملهای به کادر درمان، عامل کاهش انگیزه کادر درمانی است که منتظرند تا امثال تاجگردون ضمن انتقادات و نظارت بر عملکرد کادر درمان، از زحمات و تلاشهای شبانهروزی کادر درمان حمایت کنند و پیگیر افزایش کیفی و کمی کادر درمان و دفاع از حقوق این جامعه پرتلاش و مظلوم باشند. البته ما منکر اشتباهات و خطاهای کادر درمان نیز نیستیم.
از طرفی، قتلگاه نامیدن بیمارستان، آمادهسازی جامعه برای بالاترین سطح بدبینی نسبت به کادر درمان است و بدتر از همه این موارد، بیماری است که قرار است در این بیمارستانها درمان شود. بخشی از وجودش دچار ناامیدی است و باروح و روان معیوب روانه بیمارستان میشود.
اگر به حرف مردم خوب گوش کنیم، امروز مردم باوجود نقدهایی که نسبت به کادر درمان و جامعه پزشکی دارند و بخشی از این نقدها کاملاً پذیرفتنی است، اما مردم با علم به میزان امکانات و محدودیتهایی که کادر درمان با آن روبهرو هستند، قدرشناس و حامی جامعه پزشکی و کادر درمان هستند. اما همین مردم، نهادهای اقتصادی که منابع اقتصادی این کشور را به دستشان سپردهاند و جناب تاجگردون و رفقای چپ و راست ایشان از تصمیمسازان و تصمیمگیران این حوزهها در تمام این سالها بودهاند را قتلگاه برخی شاخصهای اقتصادی میدانند و از عالموآدم نیز طلبکارند.
احتمالاً جناب تاجگردون استحضار دارند که مسائل اجتماعی چندعاملی و چندبعدی فرض میشوند، نه مانند نگرش ایشان مکانیکی و تک عاملی و تعدد بعدی! توصیه میکنم نگاهی به تئوری یادگیری اجتماعی بندورا داشته باشند. در این تئوری، مردم نگاهشان به دهان، رفتار، عمل و عکسالعمل الگوها و پیشرانهای جامعه دوخته است. هرگونه حرکتی از سمتوسوی این الگوها و پیشرانهای جامعه میتواند باعث ایجاد تغییر شگرف در رفتار عامه مردم گردد. بله، ایشان به دلیل جایگاه سیاسی - اجتماعی که در میان مردم دارند و یک الگو محسوب میشوند، از روزی که واژه «قتلگاه» برای بیمارستان استفاده کردند، در هر برخورد کلامی و فیزیکی با کادر درمان، ولو قتل یک پزشک، بهخصوص در بیمارستانها و اورژانسها، به دلیل شرایط خاص روحی و روانی بیماران و همراهان آنها، به سهم خود، مقصر و شریک هستند.
اگر در بعد قانونگذاری و نظارتی و حمایت از کادر درمان و تجهیز بیمارستانهای استان درگذشته کمکاری داشتهاند یا کمکاری داشته باشند یا با دخالت در انتصابات اجازه شایستهسالاری و آرامش خاطر در علوم پزشکی را نداده باشند، آنجا نیز ایشان در هر کمکاری مقصر هستند. ایشان زمانی میتوانند اینگونه طلبکار باشند که در مجلس بهعنوان رأس امور قرار نگرفته باشند؟ سالها همهکاره تقسیم و تخصیص بودجه نبوده باشند؟ و در انتصابات حوزه بهداشت و درمان کوچکترین دخالتی نداشته باشند؟ یا از افراد غیرشایسته و مطیع در انتصابات حمایت نکرده باشند؟
کادر درمان از انتقاد استقبال میکنند و برخی اشتباهات را میپذیرند. اما استفاده از واژه «قتلگاه» توسط شخصی مانند تاجگردون قابلتوجیه و بخشش نیست. بهجای کمککردن به سیستم بهداشت و درمان برای حل مشکلات، در تریبونهای عمومی صدای «قاتل، قاتل» سر میدهند. فکر نمیکنند که پنج نفر از الگوهای سیاسی مانند شما اگر در جامعهای چنین نداهایی سر دهند، هر نوع برخورد با کادر درمان را مشروعیت خواهند بخشید؟
وقتی بهعنوان نماینده مردم در مجلس در تمام این سالها بهجای تجهیز بیمارستانها به امکانات و تجهیزات و بهجای اصلاح قوانین در حمایت از شایستهسالاری و حمایت روحی، روانی و اقتصادی از کادر درمان، متأسفانه به دنبال مداخله سیاسی تا عمق سیستم بدون توجه به شایستهسالاری هستند، وقتی در عرض شش ماه بهاندازه ده سال تغییرات سیاسی در بدنه بهداشت و درمان با دخالت امثال ایشان و دیگر نمایندگان بدون توجه به شایستگی افراد ایجاد میکنند، به نظر شما در اشتباهات و خطاها شریک نیستند؟
وقتی بیمارستانها در بهمئی، چرام، سی سخت، پاتاوه و… سالها در انتظار تکمیل و راهاندازی هستند تا بتوانند با ترافیک بیمارستانهای مادر را کمتر کنند، وقتی باوجود تلاش شبانهروزی با کمبود کادر درمان مواجه هستیم و نماینده محترم در بهداشت و درمان دنبال تحمیل نیروی موردنظر هستند، آیا شریک نیستند؟
وقتی سیستم مظلوم بهداشت و درمان با صدها میلیارد بدهی و با رنج و مرارت شبنخوابیهای پزشکان، پرستاران و کادر خدماتی به ارائه خدمت شبانهروزی با همه کم و کاستیها مشغولاند و توقع کمترینها را ندارند، بهجای تأمین کسریهای بودجه، تلاش جهت جبران زحمات کادر، بر سر معابر بهجای قدردانی فریاد «قاتل، قاتل» و «قتلگاه» سر میدهند و این اشتباه را توجیه میکنند، آیا شریک قتل نیستند؟
آیا میدانند تعداد پرسنل و کادر درمان استان چقدر کمتر از نرمهای بینالمللی است؟ آیا میدانند با همین نسبت بسیار پایین چه خدماتی در استان توسط همین کادر مظلوم صورت میپذیرد؟ چند بار برای تکمیل کادر درمان استان قدم برداشتند؟ اگر هم برداشتند، به چه بهایی و چگونه؟ چند بار شبها در بیمارستانها در زمان کرونا حضور داشتند؟ آیا شاهد اینتوبه کردن بیماران کرونایی توسط کادر و پزشکان بودند؟ میدانند؛ یعنی چهه؟ اگر میدیدند اینها را، شبانهروزی ستایش میکردند و در مقابلشان تعظیم میکردند، نه اینکه فریاد «قاتل، قاتل» سر دهند.
بله هیچکس منکر اشکالات سیستم بهداشت و درمان نیست. مگر مجلس شما مصون از خطاست؟ مگر سایر ادارات بیاشکال هستند؟ مگر خود بنده کم اشکال دارم؟ بله، کادر بهداشت و درمان فریاد خواهند زد که جناب تاجگردون شریک هستند.
از طرف دیگر، هیچکس مدعی نبود که ایشان تنها در این امر شریک هستند. فراموش نکنیم که به جز مواردی که در بالا اشاره کردیم، جناب تاجگردون به دلیل حضور در مجلس و یکی از مهمترین جایگاههای مجلس در کمیسیون بودجه، در تمام موارد دیگر، بهعنوانمثال در کمبودهای حوزه آموزش نیز سهم دارند.
جهت استحضار مردم، در ناهنجاریهای اجتماعی، دنیایی از شریک وجود دارند. اینگونه ناهنجاریها چندعاملی و چند فاکتوری هستند. ما همه را عرض کردیم و ایشان هم دراینبین تشریف داشتند. اما سهم این رفتار ایشان در معادلات تحلیل مسیر و رگرسیونی ما، قطعاً به دلیل جایگاه و مسئولیتهای مختلفی که در نهادهای تصمیمگیری کشور دارند، سهم قابلتوجهی را به خود اختصاص داده است.
توصیه برادرانه: اگر جناب تاجگردون میخواهند سیستم بهداشت و درمان را نجات دهند، اگر میخواهند مردم در رنج نباشند، اگر میخواهند کادر درمان با فراغت بال خدمت به مردم را با جان دل انجام دهند، ابتدا از دخالت سیاسی و به کار گماردن افراد فاقد صلاحیت و گوشبهفرمان در سیستم دست بکشند و از افراد فاقد صلاحیت لازم و مطیع که برای منافع خود و خوشحالی نمایندگان، منافع مردم را فدا میکنند دوری کنند. با همراهی نمایندگان برای تأمین مجوز کادر، برای تأمین کسری بودجه، برای تکمیل بیمارستانهای کمکی، برای پرداخت معوقات کادر زحمتکش بیمارستانها، برای پرداخت بیمههای معوقه و برای بالابردن کیفیت آموزش و خدمات و کمیت و کیفیت تجهیزات، درب وزارت بهداشت و دیگر نهادها و دستگاههای مربوطه را بچسبند و سعی نکنند عجولانه در هر موضوعی قضاوت کنند و هر اشتباهی را با وسیله اشتباهات دیگر توجیه نکنند.
غلامرضا تاجگردون در اولین سخنرانی رسمی خود پس از پیروزی در انتخابات مجلس به مشکلات حوزه درمان و بیمارستانهای شهرستانهای گچساران و باشت اشاره میکند و میگوید: «وقتی به موضوع بیمارستان شهید رجایی گچساران و مشکلات آن اشاره کردم و گفتم اینجا قتلگاه است، عدهای بیان کردند چون تاجگردون گفته این بیمارستان قتلگاه است، پزشکی که در یاسوج کشته شد مقصر این حرف است. این چه حرفی است که میزنید؟»
علی خرامین عضو هیئتعلمی دانشگاه علومپزشکی یاسوج به اظهارات تاجگردون واکنش نشان داد و با ارسال متنی نوشت:
باوجود برخی نقدهای بهحق که نسبت به کادر درمان وجود دارد، اما مردم باتوجهبه امکانات کادر درمان و محدودیتها، قدرشناس و حامی زحمات، دلسوزیها و ایثار شبانهروزی جامعه پزشکی و کادر درمان در مراکز درمانی هستند. اما حالوروز همین مردم نشان میدهد که رفقای تصمیمگیر شما در دو جریان چپ و راست و بهخصوص شخص شما که از تصمیمسازان و تصمیمگیران این حوزه بودهاید، نهادها و سازمانهای اقتصادی را به قتلگاه برخی شاخصهای اقتصادی تبدیل کردهاید و از عالموآدم نیز طلبکارید!
صحبتهای برادر محترم جناب آقای دکتر تاجگردون در گزارشدهی به مردم حاوی نکات مثبت و قابل بحثی بود. از اینکه به مردم حوزه انتخابیه گزارش کار دادند، عالی است و این رویه حسنه قابلتقدیر و تشکر است. اما باید در ارائه گزارش عملکرد به مردم، به دلیل صداقت و اعتماد این مردم، همراه باصداقت و واقعیت باشد.علی خرامین عضو هیئتعلمی دانشگاه علومپزشکی یاسوج به اظهارات تاجگردون واکنش نشان داد و با ارسال متنی نوشت:
باوجود برخی نقدهای بهحق که نسبت به کادر درمان وجود دارد، اما مردم باتوجهبه امکانات کادر درمان و محدودیتها، قدرشناس و حامی زحمات، دلسوزیها و ایثار شبانهروزی جامعه پزشکی و کادر درمان در مراکز درمانی هستند. اما حالوروز همین مردم نشان میدهد که رفقای تصمیمگیر شما در دو جریان چپ و راست و بهخصوص شخص شما که از تصمیمسازان و تصمیمگیران این حوزه بودهاید، نهادها و سازمانهای اقتصادی را به قتلگاه برخی شاخصهای اقتصادی تبدیل کردهاید و از عالموآدم نیز طلبکارید!
در قسمتی از صحبتهای برادر محترم، ضمن شکوه و شکایت، فرمودهاند که بنده را در مرگ پزشک یاسوجی قاتل خواندهاند. امیدواریم هدف جناب تاجگردون از طرح چنین صحبتی، خدایناکرده، فرافکنی برای عدمپذیرش اشتباه و پاسخگویی به انبوهی از مشکلات و آسیبهای خرد و درشت در حوزه انتخابیه، استان و کشور نباشد.
هیچکدام از اعضای محترم و زحمتکش کادر درمان چنین صحبتی مبنی بر قاتل بودن جناب تاجگردون نداشتند. اما جناب تاجگردون در جمع مردم نجیب و شریف هم استانی، جهت فرار از عذرخواهی، چنین موضوعی را با ژست مظلومنمایی بیان کردند. جمع زیادی از فعالان حوزه درمان، از جمله بنده و یکی دو نفر از پزشکان متخصص و دلسوز هم استانی که خود بارها پرخاشگری و ناملایمتیها و برخوردهای ناشایست فیزیکی برخی بیماران و همراهان آنها را تجربه کردهاند، صرفاً خطاب به سیاسیون با محوریت جناب تاجگردون گفتهایم که در حوزهای که تخصصی ندارند دخالت نکنند و دوم، سیاستزدگی و انتصابات سیاسی را در حوزه بهداشت و درمان به حداقل برسانند. سوم، حالا که خلاف قانون دخالت میکنید، حداقل از افرادی که صلاحیت علمی و روانی قابلقبول ندارند حمایت نکنید. چهارم، به دلیل جایگاه اجتماعی و سیاسی جناب تاجگردون و مقبولیت ایشان در بین بسیاری از مردم، بهکاربردن واژهای مانند «قتلگاه» برای بیمارستان یک شهر نهتنها قدرنشناسی نسبت به عملکرد و ایثار شبانهروزی کادر درمان است، بلکه چنین قدرنشناسی و جملهای به کادر درمان، عامل کاهش انگیزه کادر درمانی است که منتظرند تا امثال تاجگردون ضمن انتقادات و نظارت بر عملکرد کادر درمان، از زحمات و تلاشهای شبانهروزی کادر درمان حمایت کنند و پیگیر افزایش کیفی و کمی کادر درمان و دفاع از حقوق این جامعه پرتلاش و مظلوم باشند. البته ما منکر اشتباهات و خطاهای کادر درمان نیز نیستیم.
از طرفی، قتلگاه نامیدن بیمارستان، آمادهسازی جامعه برای بالاترین سطح بدبینی نسبت به کادر درمان است و بدتر از همه این موارد، بیماری است که قرار است در این بیمارستانها درمان شود. بخشی از وجودش دچار ناامیدی است و باروح و روان معیوب روانه بیمارستان میشود.
اگر به حرف مردم خوب گوش کنیم، امروز مردم باوجود نقدهایی که نسبت به کادر درمان و جامعه پزشکی دارند و بخشی از این نقدها کاملاً پذیرفتنی است، اما مردم با علم به میزان امکانات و محدودیتهایی که کادر درمان با آن روبهرو هستند، قدرشناس و حامی جامعه پزشکی و کادر درمان هستند. اما همین مردم، نهادهای اقتصادی که منابع اقتصادی این کشور را به دستشان سپردهاند و جناب تاجگردون و رفقای چپ و راست ایشان از تصمیمسازان و تصمیمگیران این حوزهها در تمام این سالها بودهاند را قتلگاه برخی شاخصهای اقتصادی میدانند و از عالموآدم نیز طلبکارند.
احتمالاً جناب تاجگردون استحضار دارند که مسائل اجتماعی چندعاملی و چندبعدی فرض میشوند، نه مانند نگرش ایشان مکانیکی و تک عاملی و تعدد بعدی! توصیه میکنم نگاهی به تئوری یادگیری اجتماعی بندورا داشته باشند. در این تئوری، مردم نگاهشان به دهان، رفتار، عمل و عکسالعمل الگوها و پیشرانهای جامعه دوخته است. هرگونه حرکتی از سمتوسوی این الگوها و پیشرانهای جامعه میتواند باعث ایجاد تغییر شگرف در رفتار عامه مردم گردد. بله، ایشان به دلیل جایگاه سیاسی - اجتماعی که در میان مردم دارند و یک الگو محسوب میشوند، از روزی که واژه «قتلگاه» برای بیمارستان استفاده کردند، در هر برخورد کلامی و فیزیکی با کادر درمان، ولو قتل یک پزشک، بهخصوص در بیمارستانها و اورژانسها، به دلیل شرایط خاص روحی و روانی بیماران و همراهان آنها، به سهم خود، مقصر و شریک هستند.
اگر در بعد قانونگذاری و نظارتی و حمایت از کادر درمان و تجهیز بیمارستانهای استان درگذشته کمکاری داشتهاند یا کمکاری داشته باشند یا با دخالت در انتصابات اجازه شایستهسالاری و آرامش خاطر در علوم پزشکی را نداده باشند، آنجا نیز ایشان در هر کمکاری مقصر هستند. ایشان زمانی میتوانند اینگونه طلبکار باشند که در مجلس بهعنوان رأس امور قرار نگرفته باشند؟ سالها همهکاره تقسیم و تخصیص بودجه نبوده باشند؟ و در انتصابات حوزه بهداشت و درمان کوچکترین دخالتی نداشته باشند؟ یا از افراد غیرشایسته و مطیع در انتصابات حمایت نکرده باشند؟
کادر درمان از انتقاد استقبال میکنند و برخی اشتباهات را میپذیرند. اما استفاده از واژه «قتلگاه» توسط شخصی مانند تاجگردون قابلتوجیه و بخشش نیست. بهجای کمککردن به سیستم بهداشت و درمان برای حل مشکلات، در تریبونهای عمومی صدای «قاتل، قاتل» سر میدهند. فکر نمیکنند که پنج نفر از الگوهای سیاسی مانند شما اگر در جامعهای چنین نداهایی سر دهند، هر نوع برخورد با کادر درمان را مشروعیت خواهند بخشید؟
وقتی بهعنوان نماینده مردم در مجلس در تمام این سالها بهجای تجهیز بیمارستانها به امکانات و تجهیزات و بهجای اصلاح قوانین در حمایت از شایستهسالاری و حمایت روحی، روانی و اقتصادی از کادر درمان، متأسفانه به دنبال مداخله سیاسی تا عمق سیستم بدون توجه به شایستهسالاری هستند، وقتی در عرض شش ماه بهاندازه ده سال تغییرات سیاسی در بدنه بهداشت و درمان با دخالت امثال ایشان و دیگر نمایندگان بدون توجه به شایستگی افراد ایجاد میکنند، به نظر شما در اشتباهات و خطاها شریک نیستند؟
وقتی بیمارستانها در بهمئی، چرام، سی سخت، پاتاوه و… سالها در انتظار تکمیل و راهاندازی هستند تا بتوانند با ترافیک بیمارستانهای مادر را کمتر کنند، وقتی باوجود تلاش شبانهروزی با کمبود کادر درمان مواجه هستیم و نماینده محترم در بهداشت و درمان دنبال تحمیل نیروی موردنظر هستند، آیا شریک نیستند؟
وقتی سیستم مظلوم بهداشت و درمان با صدها میلیارد بدهی و با رنج و مرارت شبنخوابیهای پزشکان، پرستاران و کادر خدماتی به ارائه خدمت شبانهروزی با همه کم و کاستیها مشغولاند و توقع کمترینها را ندارند، بهجای تأمین کسریهای بودجه، تلاش جهت جبران زحمات کادر، بر سر معابر بهجای قدردانی فریاد «قاتل، قاتل» و «قتلگاه» سر میدهند و این اشتباه را توجیه میکنند، آیا شریک قتل نیستند؟
آیا میدانند تعداد پرسنل و کادر درمان استان چقدر کمتر از نرمهای بینالمللی است؟ آیا میدانند با همین نسبت بسیار پایین چه خدماتی در استان توسط همین کادر مظلوم صورت میپذیرد؟ چند بار برای تکمیل کادر درمان استان قدم برداشتند؟ اگر هم برداشتند، به چه بهایی و چگونه؟ چند بار شبها در بیمارستانها در زمان کرونا حضور داشتند؟ آیا شاهد اینتوبه کردن بیماران کرونایی توسط کادر و پزشکان بودند؟ میدانند؛ یعنی چهه؟ اگر میدیدند اینها را، شبانهروزی ستایش میکردند و در مقابلشان تعظیم میکردند، نه اینکه فریاد «قاتل، قاتل» سر دهند.
بله هیچکس منکر اشکالات سیستم بهداشت و درمان نیست. مگر مجلس شما مصون از خطاست؟ مگر سایر ادارات بیاشکال هستند؟ مگر خود بنده کم اشکال دارم؟ بله، کادر بهداشت و درمان فریاد خواهند زد که جناب تاجگردون شریک هستند.
از طرف دیگر، هیچکس مدعی نبود که ایشان تنها در این امر شریک هستند. فراموش نکنیم که به جز مواردی که در بالا اشاره کردیم، جناب تاجگردون به دلیل حضور در مجلس و یکی از مهمترین جایگاههای مجلس در کمیسیون بودجه، در تمام موارد دیگر، بهعنوانمثال در کمبودهای حوزه آموزش نیز سهم دارند.
جهت استحضار مردم، در ناهنجاریهای اجتماعی، دنیایی از شریک وجود دارند. اینگونه ناهنجاریها چندعاملی و چند فاکتوری هستند. ما همه را عرض کردیم و ایشان هم دراینبین تشریف داشتند. اما سهم این رفتار ایشان در معادلات تحلیل مسیر و رگرسیونی ما، قطعاً به دلیل جایگاه و مسئولیتهای مختلفی که در نهادهای تصمیمگیری کشور دارند، سهم قابلتوجهی را به خود اختصاص داده است.
توصیه برادرانه: اگر جناب تاجگردون میخواهند سیستم بهداشت و درمان را نجات دهند، اگر میخواهند مردم در رنج نباشند، اگر میخواهند کادر درمان با فراغت بال خدمت به مردم را با جان دل انجام دهند، ابتدا از دخالت سیاسی و به کار گماردن افراد فاقد صلاحیت و گوشبهفرمان در سیستم دست بکشند و از افراد فاقد صلاحیت لازم و مطیع که برای منافع خود و خوشحالی نمایندگان، منافع مردم را فدا میکنند دوری کنند. با همراهی نمایندگان برای تأمین مجوز کادر، برای تأمین کسری بودجه، برای تکمیل بیمارستانهای کمکی، برای پرداخت معوقات کادر زحمتکش بیمارستانها، برای پرداخت بیمههای معوقه و برای بالابردن کیفیت آموزش و خدمات و کمیت و کیفیت تجهیزات، درب وزارت بهداشت و دیگر نهادها و دستگاههای مربوطه را بچسبند و سعی نکنند عجولانه در هر موضوعی قضاوت کنند و هر اشتباهی را با وسیله اشتباهات دیگر توجیه نکنند.