تاریخ انتشار
چهارشنبه ۲ مهر ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۰۱
کد مطلب : ۵۰۴۳۸۰
دقایقی پیش با حضور مسئولان کشوری و استانی؛

تصاویر | احمد بهرامی به‌عنوان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد معرفی شد / حجت‌الاسلام خرمروز: 70 درصد مسائل استخدامی ایثارگران برطرف شده است / پروژه مرکز توان‌بخشی ورزشی یاسوج پس از 15 سال توقف فعال شد / اولادقبا: اعتراضات جهانی در برابر جنایات غزه: مدعیان حقوق بشر هنوز نتوانسته‌اند در سمت درست تاریخ بایستند

۰
تصاویر | احمد بهرامی به‌عنوان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد معرفی شد / حجت‌الاسلام خرمروز: 70 درصد مسائل استخدامی ایثارگران برطرف شده است / پروژه مرکز توان‌بخشی ورزشی یاسوج پس از 15 سال توقف فعال شد /  اولادقبا: اعتراضات جهانی در برابر جنایات غزه: مدعیان حقوق بشر هنوز نتوانسته‌اند در سمت درست تاریخ بایستند
کبنا ؛دقایقی پیش، احمد بهرامی به‌عنوان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کهگیلویه و بویراحمد معرفی شد و جایگزین حجت‌الاسلام قدرت‌الله خرمروز گردید.
به گزارش کبنا نیوز، صبح امروز (چهارشنبه 2 مهرماه 1404) احمد بهرامی، که از فرزندان قشقایی است و سابقه‌ای طولانی خدمت در بنیاد شهید و امور ایثارگران دارد، این مسئولیت را بر عهده خواهد گرفت. مراسم معارفه و تکریم مدیران کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور فریده اولاد قباد، معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید، ملک شاهی، مشاور اجرائی معاونت تعاون و امور اجتماعی بنیاد، و فتاح محمدی، معاون سیاسی استانداری کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
حجت‌الاسلام خرمروز: 70 درصد مسائل استخدامی ایثارگران برطرف شده است
حجت‌الاسلام قدرت‌الله خرمروز، مدیرکل سابق بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد، در مراسم تودیع خود اعلام کرد که حدود 70 درصد مسائل مربوط به استخدام فرزندان جانبازان، آزادگان و ایثارگران از طریق آزمون اختصاصی حل شده است.
 حجت‌الاسلام خرمروز با اشاره به باقی‌ماندن بخشی از نیازهای جامعه ایثارگری به دلیل محدودیت‌های موجود در قوانین جذب و استخدام، افزود: در جلسه‌ای که حدود دو ماه پیش با آزادگان عزیز برگزار شد، موضوعات مختلفی مطرح و خوشبختانه با پیگیری‌های انجام‌شده، شاهد پیشرفت‌های خوبی بودیم.
وی به پروژه‌های مهم بنیاد اشاره کرد و گفت: یکی از این پروژه‌ها، مرکز توان‌بخشی ورزشی بود که پس از 15 سال توقف، با همکاری وزارت نفت و حمایت ویژه بنیاد مرکز و شخص جناب آقای مهندس اوحدی تأمین اعتبار شد و کار آن آغاز گردید. این پروژه در حال حاضر پیشرفت قابل‌توجهی دارد.
خرمروز همچنین به چالش‌های موجود در تأمین فضای اداری اشاره کرد و اظهار داشت: با پیگیری‌های مدیران و پشتیبانی بنیاد، اقدامات لازم برای رفع این مشکل آغاز شده است. پروژه‌های ساختمانی در دست اجرا هستند و در گلزار مطهر شهدای مرکز استان، احداث حسینیه دوم در قطعه دوم شهدا آغاز شده که مطالبه دیرینه خانواده‌های معظم شهدا بود.
وی همچنین به تأمین زمین مورد نیاز برای ساختمان اداری در شهرستان دنا و پیگیری‌های لازم در سایر شهرستان‌ها اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد که احمد بهرامی، مدیرکل جدید، این پروژه‌ها را به مرحله اجرا برساند و در مراسم افتتاحیه آن‌ها از همه عزیزان دعوت خواهد شد.
در حوزه فرهنگی و بهداشت و درمان، حجت‌الاسلام خرمروز از تأمین تجهیزات پزشکی برای جانبازان خبر داد و گفت: «در حال حاضر، هیچ کمبودی در حوزه تجهیزات پزشکی نداریم و این موفقیت نتیجه تلاش همه همکاران بوده است.»
وی همچنین به جذب اعتبارات و تسهیلات در استان کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و افزود: استان ما با پیگیری‌های مستمر، یکی از استان‌های موفق در جذب اعتبارات بوده است. در بخش وام‌های مسکن نیز عملکرد قابل‌توجهی داشته‌ایم.
خرمروز در ادامه گفت: گرچه استان ما در دوران دفاع مقدس منطقه مرزی نبود، اما مردم آن با حضور حداکثری در جبهه‌ها، نقش مهمی ایفا کردند. نتیجه این حضور، وجود حدود 13 هزار جانباز، 2000 شهید و 316 آزاده سرافراز است که امروز مایه امید و افتخار جامعه هستند.
وی در پایان با قدردانی از مردم کهگیلویه و بویراحمد به خاطر وفاداری به نظام جمهوری اسلامی، خاطرنشان کرد: مدیران محترم، به‌ویژه آقای بهرامی و معاونان ایشان، باید با حمایت همه‌جانبه در سطح بنیاد استان و شهرستان‌ها، این ظرفیت عظیم خدمت‌رسانی را به بهترین شکل به کار گیرند.
حجت‌الاسلام خرمروز همچنین از اعتماد متقابل بین بنیاد شهید، جامعه ایثارگری و دستگاه‌های اجرایی استان قدردانی کرد و از همراهی و حمایت‌های بی‌نظیر آقای اوحدی تشکر کرد. او در پایان اظهار داشت: «دوره خدمت بنده در دولت شهید رئیسی آغاز شد و از همراهی و اعتماد همه عزیزان سپاسگزارم. جناب آقای بهرامی از ابتدا در کنار ما به‌عنوان دوستی خدوم و پرتلاش حضور داشتند.»
وی در نهایت برای آقای بهرامی و همه همکاران آرزوی موفقیت کرد و از همدلی و تلاش همه کارکنان، کارشناسان و رؤسای ادارات ستادی و شهرستانی قدردانی کرد.
احمد بهرامی به‌عنوان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد
فریده اولادقبا: استان کهگیلویه و بویراحمد نماد مقاومت و شهادت است
فریده اولادقبا، معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور، در جمع مسئولان کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر نقش این استان در پایداری نظام جمهوری اسلامی ایران، هفته دفاع مقدس را به مردم تبریک گفت.
به گزارش کبنا نیوز، فریده اولادقبا در ادامه اظهار کرد: افتخار می‌کنم که در جمع شما ایثارگران عزیز و در استانی حضور دارم که نماد مقاومت و شهادت است. استان کهگیلویه و بویراحمد با تقدیم بیش از ۱۸۰۰ شهید، 13 هزار جانباز و ۳۱۶ آزاده سرافراز، با صبر و استقامت خود، نقش مهمی در پایداری و ثبات نظام جمهوری اسلامی ایران ایفا کرده است. این استان از نظر تمدن، هویت فرهنگی و تاریخی و همچنین زیبایی‌های طبیعی، همواره مایه مباهات در سطح ملی و بین‌المللی بوده است.
وی هفته دفاع مقدس را به همه مردم شریف ایران و به‌ویژه مردم شهیدپرور کهگیلویه و بویراحمد تبریک گفت و گفت: «دفاع مقدس به معنای واقعی کلمه، نماد مقاومت ملت ایران است.»
معاون بنیاد شهید ادامه داد: «تاریخ نشان می‌دهد که کشور ما هرگز آغازگر جنگ نبوده و جنگ‌ها همواره به ما تحمیل شده‌اند. در دفاع مقدس، با حمله رژیم بعث عراق در شهریور ۱۳۵۹، هدف دشمن اضمحلال انقلاب نوپای ایران بود. اما با ایمان، اعتقاد راسخ و وحدت مردم، خواب‌های آشفته دشمنان و حامیان آن‌ها در ناتو و برخی کشورهای دیگر تعبیر نشد. با کمترین تجهیزات جنگی، در برابر تسلیحات پیشرفته‌ای که کشورهای غربی و آمریکا در اختیار دشمن قرار داده بودند، ملت ایران سربلند و سرافراز بیرون آمد و حتی یک وجب از خاک میهن را از دست نداد.»
وی همچنین به ادامه دشمنی‌ها بعد از هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: دشمنان دست از دشمنی برنداشتند و با طراحی‌های جدید، جنگ اقتصادی را علیه ایران آغاز کردند. تحریم‌های یکجانبه، چه در دولت دموکرات اوباما و چه در دولت جمهوری‌خواه ترامپ، با همراهی کشورهای اروپایی بر ملت ما تحمیل شد. اما مردم نجیب، هوشمند و مقاوم ایران، به برکت خون شهدا و صبر و استقامت آزادگان، در برابر این تحریم‌ها ایستادگی کردند.
اولادقبا به یادآوری مشکلات ناشی از تحریم‌ها در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی پرداخت و گفت: به یاد دارم که خانواده‌هایی با فرزندان مبتلا به بیماری خودایمنی «ای‌بی» (پروانه‌ای) به ما مراجعه می‌کردند. این کودکان در برابر چشمان والدین خود رنج می‌کشیدند، در حالی که دولت آمریکا حتی شرکت سوئدی صادرکننده پانسمان موردنیاز این بیماران را تحریم کرد تا از ارسال آن به ایران جلوگیری کند. این تحریم‌های ظالمانه، حتی در حوزه دارو و درمان، نشان‌دهنده عمق دشمنی است.
وی همچنین به جنایات غزه و سکوت مدعیان حقوق بشر اشاره کرد و گفت: این جنایات، خیابان‌های بسیاری از کشورهای دنیا را پر از اعتراض کرده، اما مدعیان حقوق بشر، امریکا و دیگر سران کشورهای مستکبر هنوز نتوانسته‌اند در سمت درست تاریخ بایستند. نقض تعهدات بین‌المللی، مانند حمله به بیمارستان‌ها، مدارس و افراد سالخورده، که در کنوانسیون‌های ژنو ممنوع است، همچنان ادامه دارد. به عنوان مثال، آقای ترامپ در دوره اول ریاست‌جمهوری خود، توافقنامه پاریس ۲۰۱۵ و سایر معاهدات بین‌المللی را نقض کرد. این اقدامات نشان می‌دهد که نمی‌توان به چنین دولت‌هایی اعتماد کرد. این روند نه‌تنها علیه مردم فلسطین، بلکه در مورد مردم سوریه، یمن، عراق و افغانستان نیز ادامه یافته است. حتی در زمان مذاکرات، شاهد حملات شبانه و ناجوانمردانه به کشورمان بودیم.
فریده اولادقبا در پایان بر لزوم توجه به تاریخ و مقاومت ملت ایران تأکید کرد و از همگان خواست که در راستای حفظ ارزش‌های انقلاب و دفاع مقدس تلاش کنند.
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور، در ادامه سخنان خود گفت: آیا کودکی دو ماهه دانشمند هسته‌ای بود؟ تعداد زیادی از سرداران، نخبگان هسته‌ای، مردان بی‌گناه، کودکان و زنان به شهادت رسیدند، اما خون این عزیزان وحدت‌بخش بود و انسجام ملی را تقویت کرد. دشمنان اما دست از دشمنی برنداشتند. از یک سو، آقای گروسی (مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی) از مذاکره سخن می‌گوید و از سوی دیگر، بحث اسنپ‌بک و مکانیسم ماشه را مطرح می‌کنند. اما همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند، هیچ اعتمادی به دشمن وجود ندارد. ما باید به منابع و سرمایه‌های داخلی کشور تکیه کنیم. امروز با یک جنگ ترکیبی مواجه هستیم که از بعد نظامی به اقتصادی و فرهنگی گسترش یافته است.
معاون بنیاد شهید ادامه داد: مهم‌ترین رسالت بنیاد شهید و امور ایثارگران، به‌عنوان نهادی که به خانواده‌های شهدا و ایثارگران خدمت‌رسانی می‌کند، ترویج فرهنگ ایثار، شهادت و مقاومت در برابر این جنگ ترکیبی است. ما باید با جهاد ترکیبی در همه حوزه‌ها، از شبیخون فرهنگی تا تهاجم فرهنگی، مقابله کنیم. دشمنان، به‌ویژه آمریکا، با بیش از ۳۰۰ زبان زنده دنیا، تلاش می‌کنند فرهنگ جهانی را به سمت فرهنگ خود سوق دهند و جامعه‌ای توده‌وار ایجاد کنند که همه مانند آن‌ها فکر و عمل کنند. آن‌ها از همه ابعاد نظامی، اقتصادی و فرهنگی وارد عمل شده‌اند. در این میان، رسالت بنیاد شهید بسیار حساس است؛ اینکه چگونه زندگی، سیره، صبر و استقامت شهدا، آزادگان و جانبازان را روایت کنیم و به نسل‌های نوجوان و جوان منتقل نماییم تا الگوی آن‌ها شهدا، جانبازان و آزادگان عزیز باشند.
اولاد قبا همچنین به یادداشت‌های خود از سفری به یکی از کشورها اشاره کرد و گفت: «در سفر به یکی از کشورها که از نظر ایدئولوژی به مسیحیت گرایش داشت، از یک مجتمع آموزشی بازدید کردم. پس از بررسی فناوری‌ها و امکانات، از سفیر وقت خواستم پنج دقیقه با مدیر مجتمع صحبت کنم. پرسیدم فلسفه اختصاص طبقه اول این مجتمع به یادمان کشته‌شدگان جنگ جهانی اول و دوم و نمایش ادوات جنگی، از سرباز تا ژنرال، چیست؟ پاسخ این بود که فرزندان و نوجوانان باید قهرمانان کشورشان را بشناسند و آن‌ها را الگوی خود قرار دهند. ما نیز باید شهدای شاخص خود را، از سرباز تا سردار، به نسل جوان معرفی کنیم.
معاون بنیاد شهید با اشاره به خواسته‌های خانواده‌های شهدا بیان کرد: در دیدارهایی که با خانواده‌های معظم شهدا داشتیم، آن‌ها مطالبات مالی و اقتصادی نداشتند. خواسته اصلی آن‌ها ادامه راه شهدا و دیدار با مقام معظم رهبری بود. در بازدید از معراج شهدا، به یاد خطبه‌های حضرت زینب کبری (سلام‌الله‌علیها) افتادم که پس از واقعه کربلا فرمودند: «من چیزی جز زیبایی ندیدم.» در جنگ تحمیلی نیز، با وجود همه سختی‌ها، چیزی جز زیبایی و وحدت نبود. پیروز واقعی این جنگ، مردم عزیز ما بودند که همبستگی خود را حفظ کردند و ما باید قدر این وحدت را بدانیم.
وی ضمن تشکر از رسانه‌ها و مجری محترم که زمان را مدیریت می‌کنند، در خصوص اولویت‌های بنیاد تأکید کرد: در حوزه‌های مختلف، به‌ویژه بهداشت و درمان، آماده همکاری هستیم. هر درخواستی که مطرح شود، به آقای عباس‌پور، معاون توسعه و مدیریت، آقای نجفی و سردار سلیمانی، معاون فرهنگی، منتقل خواهد شد. باید دست به دست هم دهیم تا استان‌هایی مانند کهگیلویه و بویراحمد که از نظر صنعتی یا برخی امکانات ممکن است محدودیت‌هایی داشته باشند، در اولویت قرار گیرند. بنیاد نیز این رویکرد را دنبال می‌کند و این استان در اولویت برنامه‌های ما خواهد بود.
اولاد قبا همچنین به روند پذیرش اشاره کرد و گفت: در حوزه پذیرش، همان‌طور که آقای صمدی اشاره کردند، ماده ۸۷ قانون با تفویض اختیار به استان‌ها، سرعت بیشتری به روند کارها بخشیده است. کمیته نظارت و ارزیابی با حضور آقای سیدرضایی در استان‌ها تشکیل شده و نظارت جدی بر بررسی پرونده‌های ماده ۸۷ و امور مربوط به جانبازان انجام می‌شود. هر مورد خاصی که مطرح شود، در حوزه پذیرش پیگیری خواهد شد.

تصاویر | احمد بهرامی به‌عنوان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد معرفی شد

تصاویر | احمد بهرامی به‌عنوان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد معرفی شد

تصاویر | احمد بهرامی به‌عنوان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد معرفی شد

تصاویر | احمد بهرامی به‌عنوان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد معرفی شدتصاویر | احمد بهرامی به‌عنوان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد معرفی شد

تصاویر | احمد بهرامی به‌عنوان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد معرفی شد

************
سخنرانی حجت‌الاسلام خرم‌روز
حدود ۷۰ درصد مسائل مربوط به استخدام فرزندان جانبازان، آزادگان و ایثارگران از طریق آزمون اختصاصی که برگزار شد، برطرف شده است. البته هنوز بخشی از نیازهای جامعه ایثارگری به دلیل محدودیت‌های موجود در قوانین جذب و استخدام باقی مانده است. در جلسه‌ای که حدود دو ماه پیش با آزادگان عزیز برگزار شد، موضوعات مختلفی مطرح شد و خوشبختانه با پیگیری‌های انجام‌شده، شاهد پیشرفت‌های خوبی بودیم.
یکی از پروژه‌های مهم، مرکز توان‌بخشی ورزشی بود که پس از ۱۵ سال توقف، با همکاری وزارت نفت و حمایت ویژه بنیاد مرکز و شخص جناب آقای مهندس اوحدی و مشاوران و معاونان ایشان، تأمین اعتبار شد و کار آن آغاز شده است. این پروژه در حال حاضر پیشرفت قابل‌توجهی دارد. از حمایت‌های بی‌وقفه جناب آقای اوحدی و تیم ایشان صمیمانه تشکر می‌کنم.
یکی از چالش‌های همیشگی ما، کمبود فضای اداری بود که با پیگیری‌های مدیران و پشتیبانی بنیاد مرکز، اقدامات لازم برای رفع این مشکل آغاز شده است. در حال حاضر، پروژه‌های ساختمانی در دست اجرا هستند. همچنین، در گلزار مطهر شهدای مرکز استان، احداث حسینیه دوم در قطعه دوم شهدا با زیربنای حدود ۱۳۰۰ مترمربع، که مطالبه دیرینه خانواده‌های معظم شهدا بود، در هفته دولت کلید خورده و پیشرفت خوبی داشته است. این شهدا پیش‌تر در فضای باز نگهداری می‌شدند و این پروژه گامی مهم در راستای تکریم آن‌هاست.
در شهرستان دنا، زمین موردنیاز برای ساختمان اداری تأمین و تحویل گرفته شده و پروژه در شرف اجرا قرار دارد. در سایر شهرستان‌ها نیز که مشکلاتی وجود دارد، پیگیری‌ها ادامه دارد و مجوزهای لازم از مرکز اخذ شده است. ان‌شاءالله جناب آقای بهرامی این پروژه‌ها را به مرحله اجرا خواهند رساند و در مراسم افتتاحیه آن‌ها، از همه عزیزان دعوت خواهد شد.
در حوزه فرهنگی و بهداشت و درمان نیز اقدامات مؤثری انجام شده است. در یکی از شهرستان‌ها، مشکلاتی در زمینه تأمین عصا و تجهیزات پزشکی برای جانبازان وجود داشت که خوشبختانه برطرف شد. در حال حاضر، در حوزه تجهیزات پزشکی مانند تخت، ویلچر، واکر، عصا و حتی تجهیزات آی‌سی‌یو خانگی، هیچ کمبودی نداریم و همه نیازهای والدین شهدا، جانبازان و جامعه ایثارگری تأمین شده است. این تجهیزات در انبارهای بنیاد استان و شهرستان‌ها موجود است و این موفقیت نتیجه تلاش همه همکاران بوده است.
در حوزه تسهیلات، استان کهگیلویه و بویراحمد جزو استان‌هایی بوده که با پیگیری‌های مستمر، از جمله جلسات هفتگی که جناب آقای دکتر محمدی در جریان آن هستند، بیشترین جذب اعتبارات را داشته است. در بخش وام‌های مسکن نیز عملکرد قابل‌توجهی داشته‌ایم. گرچه استان ما در دوران دفاع مقدس منطقه مرزی نبود، اما مردم آن با حضور حداکثری در جبهه‌ها، نقش مهمی ایفا کردند. نتیجه این حضور، وجود حدود ۱۳ هزار جانباز، ۲۰۰۰ شهید و ۳۱۶ آزاده سرافراز است که امروز مایه امید و افتخار جامعه هستند.
مردم کهگیلویه و بویراحمد نسبت به نظام جمهوری اسلامی وفادار و در همه صحنه‌ها، از راهپیمایی‌ها و تشییع شهدا گرفته تا انتخابات، حضوری پررنگ دارند. گرچه از برخی امکانات محروم هستند، اما ولایت، آرمان‌های شهدا، امام و رهبری خط قرمز آن‌هاست و همواره پای کار انقلاب بوده‌اند. انتظار می‌رود مدیران محترم، به‌ویژه جناب آقای بهرامی و معاونان ایشان، با حمایت همه‌جانبه در سطح بنیاد استان و شهرستان‌ها، این ظرفیت عظیم خدمت‌رسانی را به بهترین شکل به کار گیرند.
خوشبختانه اعتماد متقابلی بین بنیاد شهید، جامعه ایثارگری و دستگاه‌های اجرایی استان شکل گرفته و ادارات مختلف آماده همکاری و مشارکت هستند. از جناب آقای مهندس اوحدی که در این ۱۰ تا ۱۵ ماه همراهی بی‌نظیری داشتند، صمیمانه تشکر می‌کنم. دوره خدمت بنده در دولت شهید رئیسی (رحمت‌الله علیه) آغاز شد و تنها ۲۰ روز پس از شروع کارم، حادثه سقوط هلیکوپتر و شهادت ایشان و شهدای خدمت رخ داد. در این مدت، در دولت وفاق ملی، از همراهی و اعتماد همه عزیزان سپاسگزارم.
جناب آقای بهرامی از ابتدا در کنار ما در گچساران و مرکز استان به‌عنوان دوستی خدوم، پرتلاش و باتجربه حضور داشتند. همکاران ما در بنیاد، از جمله معاونان و کارکنان، بدون اغراق از ظرفیت بالایی برخوردارند و توانایی مدیریت در سطح استان‌های درجه یک را دارند. وحدت، همدلی و تفاهم در این مجموعه به‌خوبی برقرار است و این روحیه جهادی و ایثار، که از شهدا الگو گرفته‌ایم، در خدمت‌رسانی به مردم و نظام جاری است.
انتظار دارم این روحیه فداکاری و خدمت جهادی در میان همکاران ادامه یابد. برای جناب آقای بهرامی و همه همکاران آرزوی موفقیت دارم. اگر موفقیتی حاصل شده، نتیجه همدلی و تلاش همه کارکنان، کارشناسان و رؤسای ادارات ستادی و شهرستانی است. اگر نقص یا ایرادی هم بوده، شاید از بنده بوده است. از همه عزیزانی که در داخل و خارج از بنیاد حمایت و همکاری کردند، صمیمانه تشکر می‌کنم و حلالیت می‌طلبم. اگر نامی از کسی برده نشد، از سر غفلت بوده و نه عمد. از همه شما قدردانی می‌کنم.
***********
سخنرانی فریده اولادقبا، معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور
در ابتدا از حضور همکاران گرامی از استان فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین جناب آقای میری، معاون محترم تعاون، جناب آقای دبیری و همه حضار محترم، اعضای شورای معاونین استان و رؤسای محترم شهرستان‌ها که زحمت سفر را متحمل شده‌اند، صمیمانه تشکر می‌کنم. اگر نامی از قلم افتاده، پوزش می‌طلبم. افتخار می‌کنم که در جمع شما ایثارگران عزیز و در استانی حضور دارم که نماد مقاومت و شهادت است. استان کهگیلویه و بویراحمد با تقدیم بیش از ۱۸۰۰ شهید، 13هزار جانباز و ۳۱۶ آزاده سرافراز، با صبر و استقامت خود، نقش مهمی در پایداری و ثبات نظام جمهوری اسلامی ایران ایفا کرده است. این استان از نظر تمدن، هویت فرهنگی و تاریخی و همچنین زیبایی‌های طبیعی، همواره مایه مباهات در سطح ملی و بین‌المللی بوده است.
از همکارانی که از دیشب زحمت کشیدند و از شیراز به این مراسم تشریف آوردند، به‌ویژه برادر گرامی جناب آقای جوابی، تشکر ویژه دارم. هفته دفاع مقدس را به همه مردم شریف ایران و به‌ویژه مردم شهیدپرور کهگیلویه و بویراحمد تبریک عرض می‌کنم. دفاع مقدس به معنای واقعی کلمه، نماد مقاومت ملت ایران است. تاریخ نشان می‌دهد که کشور ما هرگز آغازگر جنگ نبوده و جنگ‌ها همواره به ما تحمیل شده‌اند. در دفاع مقدس، با حمله رژیم بعث عراق در شهریور ۱۳۵۹، هدف دشمن اضمحلال انقلاب نوپای ایران بود. اما با ایمان، اعتقاد راسخ و وحدت مردم، خواب‌های آشفته دشمنان و حامیان آن‌ها در ناتو و برخی کشورهای دیگر تعبیر نشد. با کمترین تجهیزات جنگی، در برابر تسلیحات پیشرفته‌ای که کشورهای غربی و آمریکا در اختیار دشمن قرار داده بودند، ملت ایران سربلند و سرافراز بیرون آمد و حتی یک وجب از خاک میهن را از دست نداد. این مقاومت، ثبات و پایداری نظام جمهوری اسلامی را در منطقه خاورمیانه و نظام بین‌الملل تضمین کرد.
پس از هشت سال دفاع مقدس، دشمنان دست از دشمنی برنداشتند و با طراحی‌های جدید، جنگ اقتصادی را علیه ایران آغاز کردند. تحریم‌های یکجانبه، چه در دولت دموکرات اوباما و چه در دولت جمهوری‌خواه ترامپ، با همراهی کشورهای اروپایی بر ملت ما تحمیل شد. اما مردم نجیب، هوشمند و مقاوم ایران، به برکت خون شهدا و صبر و استقامت آزادگان، در برابر این تحریم‌ها ایستادگی کردند. این تحریم‌ها حتی به حوزه دارو و تجهیزات پزشکی نیز گسترش یافت. به یاد دارم که خانواده‌هایی با فرزندان مبتلا به بیماری خودایمنی «ای‌بی» (پروانه‌ای) به ما مراجعه می‌کردند. این کودکان در برابر چشمان والدین خود رنج می‌کشیدند، در حالی که دولت آمریکا حتی شرکت سوئدی صادرکننده پانسمان موردنیاز این بیماران را تهدید کرد تا از ارسال آن به ایران جلوگیری کند. این تحریم‌های ظالمانه، حتی در حوزه دارو و درمان، نشان‌دهنده عمق دشمنی است.
در هفته دفاع مقدس، باید یادآوری کنیم که مدعیان حقوق بشر، آزادی و دموکراسی، در برابر جنایات غزه و فجایعی که دل هر انسان آزاده‌ای را به درد می‌آورد، سکوت کرده‌اند. این جنایات، خیابا‌ن‌های بسیاری از کشورهای دنیا را پر از اعتراض کرده، اما آن‌ها هنوز نتوانسته‌اند در سمت درست تاریخ بایستند. نقض تعهدات بین‌المللی، مانند حمله به بیمارستان‌ها، مدارس و افراد سالخورده، که در کنوانسیون‌های ژنو ممنوع است، همچنان ادامه دارد. به عنوان مثال، آقای ترامپ در دوره اول ریاست‌جمهوری خود، توافقنامه پاریس ۲۰۱۵ و سایر معاهدات بین‌المللی را نقض کرد. این اقدامات نشان می‌دهد که نمی‌توان به چنین دولت‌هایی اعتماد کرد. این روند نه‌تنها علیه مردم فلسطین، بلکه در مورد مردم سوریه، یمن، عراق و افغانستان نیز ادامه یافته است. حتی در زمان مذاکرات، شاهد حملات شبانه و ناجوانمردانه به کشورمان بودیم.
آیا کودکی دو ماهه دانشمند هسته‌ای بود؟ تعداد زیادی از سرداران، نخبگان هسته‌ای، مردان بی‌گناه، کودکان و زنان به شهادت رسیدند، اما خون این عزیزان وحدت‌بخش بود و انسجام ملی را تقویت کرد. دشمنان اما دست از دشمنی برنداشتند. از یک سو، آقای گروسی (مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی) از مذاکره سخن می‌گوید و از سوی دیگر، بحث اسنپ‌بک و مکانیسم ماشه را مطرح می‌کنند. اما همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند، هیچ اعتمادی به دشمن وجود ندارد. ما باید به منابع و سرمایه‌های داخلی کشور تکیه کنیم. امروز با یک جنگ ترکیبی مواجه هستیم که از بعد نظامی به اقتصادی و فرهنگی گسترش یافته است.
مهم‌ترین رسالت بنیاد شهید و امور ایثارگران، به‌عنوان نهادی که به خانواده‌های شهدا و ایثارگران خدمت‌رسانی می‌کند، ترویج فرهنگ ایثار، شهادت و مقاومت در برابر این جنگ ترکیبی است. ما باید با جهاد ترکیبی در همه حوزه‌ها، از شبیخون فرهنگی تا تهاجم فرهنگی، مقابله کنیم. دشمنان، به‌ویژه آمریکا، با بیش از ۳۰۰ زبان زنده دنیا، تلاش می‌کنند فرهنگ جهانی را به سمت فرهنگ خود سوق دهند و جامعه‌ای توده‌وار ایجاد کنند که همه مانند آن‌ها فکر و عمل کنند. آن‌ها از همه ابعاد نظامی، اقتصادی و فرهنگی وارد عمل شده‌اند. در این میان، رسالت بنیاد شهید بسیار حساس است؛ اینکه چگونه زندگی، سیره، صبر و استقامت شهدا، آزادگان و جانبازان را روایت کنیم و به نسل‌های نوجوان و جوان منتقل نماییم تا الگوی آن‌ها شهدا، جانبازان و آزادگان عزیز باشند.
در هفته دفاع مقدس، حیفم آمد از این موضوع بگذرم. در سفری به یکی از کشورها که از نظر ایدئولوژی به مسیحیت گرایش داشت، از یک مجتمع آموزشی بازدید کردم. پس از بررسی فناوری‌ها و امکانات، از سفیر وقت خواستم پنج دقیقه با مدیر مجتمع صحبت کنم. پرسیدم فلسفه اختصاص طبقه اول این مجتمع به یادمان کشته‌شدگان جنگ جهانی اول و دوم و نمایش ادوات جنگی، از سرباز تا ژنرال، چیست؟ پاسخ این بود که فرزندان و نوجوانان باید قهرمانان کشورشان را بشناسند و آن‌ها را الگوی خود قرار دهند. ما نیز باید شهدای شاخص خود را، از سرباز تا سردار، به نسل جوان معرفی کنیم.
در دیدارهایی که با خانواده‌های معظم شهدا داشتیم، آن‌ها مطالبات مالی و اقتصادی نداشتند. خواسته اصلی آن‌ها ادامه راه شهدا و دیدار با مقام معظم رهبری بود. در بازدید از معراج شهدا، به یاد خطبه‌های حضرت زینب کبری (سلام‌الله‌علیها) افتادم که پس از واقعه کربلا فرمودند: «من چیزی جز زیبایی ندیدم.» در جنگ تحمیلی نیز، با وجود همه سختی‌ها، چیزی جز زیبایی و وحدت نبود. پیروز واقعی این جنگ، مردم عزیز ما بودند که همبستگی خود را حفظ کردند و ما باید قدر این وحدت را بدانیم.
از رسانه‌ها و مجری محترم که زمان را مدیریت می‌کنند، تشکر می‌کنم. در خصوص اولویت‌های بنیاد، باید بگویم که در حوزه‌های مختلف، به‌ویژه بهداشت و درمان، آماده همکاری هستیم. هر درخواستی که مطرح شود، به جناب آقای دکتر عباس‌پور، معاون توسعه و مدیریت، جناب آقای دکتر نجفی و جناب سردار سلیمانی، معاون فرهنگی، منتقل خواهد شد. باید دست به دست هم دهیم تا استان‌هایی مانند کهگیلویه و بویراحمد، که از نظر صنعتی یا برخی امکانات ممکن است محدودیت‌هایی داشته باشند، در اولویت قرار گیرند. بنیاد نیز این رویکرد را دنبال می‌کند و این استان در اولویت برنامه‌های ما خواهد بود.
در حوزه پذیرش، همان‌طور که جناب آقای صمدی اشاره کردند، ماده ۸۷ قانون با تفویض اختیار به استان‌ها، سرعت بیشتری به روند کارها بخشیده است. کمیته نظارت و ارزیابی با حضور جناب آقای سیدرضایی در استان‌ها تشکیل شده و نظارت جدی بر بررسی پرونده‌های ماده ۸۷ و امور مربوط به جانبازان انجام می‌شود. هر مورد خاصی که مطرح شود، در حوزه پذیرش پیگیری خواهد شد.
نام شما

آدرس ايميل شما

فیلم | مکالمه جالب مهدی کروبی و ابطحی

فیلم | مکالمه جالب مهدی کروبی و ابطحی

در مکالمه جالب مهدی کروبی و ابطحی، کروبی گفت: من ساعت یک شب می‌خوابم، ساعت سه بیدار می ...
چراغ اول را پزشکیان روشن کرد؛ حذف یک بنیاد بودجه‌خوار به اسم فرهنگ و حجاب

چراغ اول را پزشکیان روشن کرد؛ حذف یک بنیاد بودجه‌خوار به اسم فرهنگ و حجاب

هر چند توقع اصلی از رییس جمهوری این است که در چند روز باقی‌مانده در تهران یا نیویورک ...
پاسخی به اظهارات نماینده مجلس؛ آقای بهرامی! جوان کهگیلویه و بویراحمدی کم فرصت است، نه کم هنر

پاسخی به اظهارات نماینده مجلس؛ آقای بهرامی! جوان کهگیلویه و بویراحمدی کم فرصت است، نه کم هنر

بعد از صحبت‌های محمد بهرامی نزد محمد علی‌اکبری، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، ...
1