تاریخ انتشار
جمعه ۲۸ شهريور ۱۴۰۴ ساعت ۱۵:۲۷
کد مطلب : ۵۰۴۲۲۰

طالبان: حضور نظامی آمریکا هرگز پذیرفته نمی‌شود

۰
طالبان: حضور نظامی آمریکا هرگز پذیرفته نمی‌شود
کبنا ؛افغانستان و آمریکا می‌توانند بر پایه احترام متقابل و منافع مشترک، روابط اقتصادی و سیاسی داشته باشند، بدون این که آمریکا در هیچ بخشی از افغانستان حضور نظامی داشته باشد؛ حضور نظامی در تاریخ هرگز از سوی افغان‌ها پذیرفته نشده است.
به گزارش کبنا، ذاکر جلالی، رییس سوم سیاسی وزارت امور خارجه امارت اسلامی، اعلام کرد که آمریکا می‌تواند بدون حضور نظامی در افغانستان با امارت اسلامی تعامل داشته باشد.
وی این موضوع را در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی «اکس» مطرح کرده و افزود که حضور نظامی آمریکا در افغانستان پذیرفتنی نیست.
جلالی تصریح کرد: «افغانستان و آمریکا می‌توانند بر پایه احترام متقابل و منافع مشترک، روابط اقتصادی و سیاسی داشته باشند، بدون این که آمریکا در هیچ بخشی از افغانستان حضور نظامی داشته باشد؛ حضور نظامی در تاریخ هرگز از سوی افغان‌ها پذیرفته نشده است.»
رییس سوم سیاسی وزارت امور خارجه تأکید کرد که احتمال حضور نظامی آمریکا در افغانستان در جریان گفت‌وگوهای دوحه نیز رد شده است.
پیش‌تر، دونالد ترامپ، رییس‌جمهور سابق آمریکا، در یک نشست خبری در انگلیس گفته بود که تلاش می‌کند پایگاه بگرام را پس بگیرد.
نام شما

آدرس ايميل شما

کولاک رحمان بی رحم در فینال کشتی آزاد | پلنگ مازندران قهرمان جهان شد

کولاک رحمان بی رحم در فینال کشتی آزاد | پلنگ مازندران قهرمان جهان شد

رحمان عموزاد کشتی گیر وزن ۶۵ کیلوگرم کشورمان امشب توانست با شکست دادن رقیب ژاپنی در فینال ...
فیلم | لحظه کشیدن کلاشنیکف در نزاع خیابانی و دستگیری متهم توسط پلیس

فیلم | لحظه کشیدن کلاشنیکف در نزاع خیابانی و دستگیری متهم توسط پلیس

لحظه کشیدن کلاشنیکف در نزاع خیابانی و دستگیری متهم توسط پلیس
آن‌ها که با توسعه مخالفت می‌کنند، نفوذی‌اند

آن‌ها که با توسعه مخالفت می‌کنند، نفوذی‌اند

اطهاری گفت: «ساختارهای رانتی و تسخیر قانون‌گذاری مانع اصلی توسعه هستند. منابعی که باید ...
1