تاریخ انتشار
پنجشنبه ۲۷ شهريور ۱۴۰۴ ساعت ۱۸:۱۴
کد مطلب : ۵۰۴۱۸۳
عصر امروز در سالن شماره یک استانداری کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد

نشست جوانان فعال و نخبگان کهگیلویه و بویراحمد با استاندار / به جای پرداختن به حواشی و مسائل غیرضروری باید قدردان کسانی باشیم که با حضور مؤثر خود، گره‌ای از مشکلات مردم باز می‌کنند / حضور تاج‌گردون در سطح ملی نه قضاوت‌های انتخاباتی / لیلا ساجدی: چه نیکوست که مسئولی منصوب شود که هم بشنود و هم گام بردارد / کارکنان وزارت کشور هنوز متوجه مسائل و دغدغه‌های آن‌سوی تونل‌های این استان نشده‌اند؛ جایی که زنان و مردان بسیاری در انتظارند، نه فقط برای حضور، بلکه برای دیده شدن

۰
نشست جوانان فعال و نخبگان کهگیلویه و بویراحمد با استاندار /  به جای پرداختن به حواشی و مسائل غیرضروری باید قدردان کسانی باشیم که با حضور مؤثر خود، گره‌ای از مشکلات مردم باز می‌کنند / حضور تاج‌گردون در سطح ملی نه قضاوت‌های انتخاباتی /  لیلا ساجدی: چه نیکوست که مسئولی منصوب شود که هم بشنود و هم گام بردارد /  کارکنان وزارت کشور هنوز متوجه مسائل و دغدغه‌های آن‌سوی تونل‌های این استان نشده‌اند؛ جایی که زنان و مردان بسیاری در انتظارند، نه فقط برای حضور، بلکه برای دیده شدن
کبنا ؛نشست جوانان فعال عرصه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و علمی با یدالله رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
به گزارش کبنا نیوز، عصر امروز (پنج‌شنبه ۲۷ شهریورماه ۱۴۰۴) نشستی با حضور یدالله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، در سالن شماره یک استانداری کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد. این نشست به منظور بررسی مسائل و چالش‌های جوانان فعال در حوزه‌های سیاسی، اجتماعی، ورزشی و علمی و نخبگان استان برگزار گردید.
مجتبی احسان‌بخش، عضو بنیاد نخبگان استان کهگیلویه و بویراحمد، در این نشست با قدردانی از مسئولان، گفت: در حوزه کشاورزی، طی یک ماه اخیر شاهد تحولی مهم و ارزشمند بوده‌ایم که به همت شما و تلاش شبانه‌روزی چهره ملی کشورمان، جناب تاج‌گردون، محقق شده است. انصافاً باید اذعان کرد که ایشان به‌عنوان شخصیتی برجسته، نه‌تنها در استان ما بلکه در سطح ملی زبانزد هستند. زحمات ایشان در اجرای طرح انتقال آب به دشت “باشت” قابل تقدیر و ستایش است.
وی افزود: جناب دکتر، انتظار ما از شما در حوزه کشاورزی فراتر از انتقال آب است. این اقدام، هرچند بسیار مؤثر و ثمربخش بوده، اما آغاز راهی‌ست که باید با حمایت‌های دیگر همراه شود. پس از انتقال آب، زمینه برای توسعه دامپروری، اجرای طرح‌های گلخانه‌ای و رونق کشاورزی فراهم می‌شود؛ اما تحقق این اهداف نیازمند تسهیلات بانکی مناسب است.
احسان‌بخش در ادامه به مشکلات تسهیلات بانکی اشاره کرد و گفت: متأسفانه در مواردی مشاهده شده که کشاورزان، دامداران و فعالان حوزه کشاورزی با مراجعه به فرمانداری و سپس ارجاع به بانک‌ها، با عدم همکاری بانک‌ها در ارائه تسهیلات مواجه شده‌اند. از شما تقاضا داریم این موضوع را با جدیت پیگیری فرمایید. لازم است تذکر داده شود که اعطای تسهیلات به این عزیزان، نه‌تنها حمایت از تولید است، بلکه گامی مؤثر در مسیر توسعه اشتغال محسوب می‌شود.
وی همچنین به اهمیت اشتغال جوانان پرداخت و افزود: در صحبت‌های بسیاری از دوستان، نکات ارزشمندی مطرح شد، اما جای خالی بحث اشتغال به‌وضوح احساس می‌شد. آقای دکتر، مهم‌ترین مسئله‌ای که امروز در جامعه و در هر خانواده‌ای با آن مواجه هستیم، مسئله اشتغال جوانان است. بسیاری از جوانان ما از بیکاری رنج می‌برند و این درد مشترک همه ماست. باید مسیرمان را به‌سمت توسعه و اشتغال‌زایی سوق دهیم.
در پایان، مجتبی احسان‌بخش تصریح کرد: به جای پرداختن به حواشی و مسائل غیرضروری—مانند لیگ برتر یا نقد حضور نمایندگان—باید قدردان کسانی باشیم که با حضور مؤثر خود، گره‌ای از مشکلات مردم باز می‌کنند. حضور نماینده‌ای از استان ما در چنین جایگاهی، شایسته تقدیر است، نه قضاوت‌های انتخاباتی.
لیلا ساجدی، فعال حوزه بانوان، در این نشست با تشکر از جناب دکتر رحمانی اظهار کرد: ایشان صدای ما را ماه‌ها پیش، در تاریخ ششم اردیبهشت‌ماه شنیدند و پیام‌های ما را دریافت کردند. هدف از این سخن صرفاً تعریف و تمجید نیست؛ بلکه تأکید بر این نکته است که صدای جوانان باید به گوش مسئولان برسد و چه نیکوست که مسئولی منصوب شود که هم بشنود و هم گام بردارد.
وی با اشاره به کمبود حضور بانوان متخصص در مدیریت‌های کل استان گفت: در صفی که امروز در آن ایستاده‌ایم، جای خالی بانوان متخصص، به‌ویژه بانوان دکتر، به‌وضوح احساس می‌شود. این پرسش مطرح است که چرا هیچ‌یک از مدیران کل حاضر در این جمع، به جز مدیرکل امور بانوان استانداری، بانوان نیستند؟ این دغدغه‌ای است که باید درباره‌اش سخن گفت، اما متأسفانه در این مجال، رسانه‌ای برای طرح آن در اختیار نداریم.
ساجدی همچنین به واگذاری مسئولیت‌ها به مردان در سمت‌های مرتبط با حوزه زنان اشاره کرد و افزود: این تجربه تلخ را داشته‌ایم و امیدواریم که در ساختارهای آینده تکرار نشود. دغدغه اصلی ما در ماه‌های اخیر این بوده که گاهی ملت ما بدون چرایند است؛ یعنی مسئولان و کارکنان سازمان‌ها، انتظار پرسش یا مطالبه‌گری از سوی مردم، فعالان و جوانان ندارند.
وی به اهمیت سؤال کردن و پیگیری مطالبات نیز تأکید کرد و گفت: «اگر به این باور برسیم که «سؤال کردن، عین دانستن است»، آن‌گاه شعارهایمان معنا پیدا می‌کنند. شعارهایی که اگر پیگیری شوند، می‌توانند معجزه کنند و قطعاً به نتیجه برسند.»
در پایان، ساجدی به مشاوران استاندار اشاره کرد و پرسش‌هایی را مطرح نمود: چرا در دولت فعلی و در زمان استانداری شما، برخی مطالبات ما بی‌پاسخ مانده‌اند؟ همچنین، کارکنان حوزه‌های مختلف در وزارت کشور هنوز متوجه مسائل و دغدغه‌های آن‌سوی تونل‌های این استان نشده‌اند؛ جایی که زنان و مردان بسیاری در انتظارند، نه فقط برای حضور، بلکه برای دیده شدن در حوزه‌های مختلف.
نام شما

آدرس ايميل شما

کولاک رحمان بی رحم در فینال کشتی آزاد | پلنگ سیاه مازندران قهرمان جهان شد

کولاک رحمان بی رحم در فینال کشتی آزاد | پلنگ سیاه مازندران قهرمان جهان شد

رحمان عموزاد کشتی گیر وزن ۶۵ کیلوگرم کشورمان امشب توانست با شکست دادن رقیب ژاپنی در فینال ...
فیلم | لحظه کشیدن کلاشنیکف در نزاع خیابانی و دستگیری متهم توسط پلیس

فیلم | لحظه کشیدن کلاشنیکف در نزاع خیابانی و دستگیری متهم توسط پلیس

لحظه کشیدن کلاشنیکف در نزاع خیابانی و دستگیری متهم توسط پلیس
آن‌ها که با توسعه مخالفت می‌کنند، نفوذی‌اند

آن‌ها که با توسعه مخالفت می‌کنند، نفوذی‌اند

اطهاری گفت: «ساختارهای رانتی و تسخیر قانون‌گذاری مانع اصلی توسعه هستند. منابعی که باید ...
1