تاریخ انتشار
دوشنبه ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ ساعت ۱۵:۱۳
کد مطلب : ۵۰۴۰۵۲
سخنگوی هیئت منصفه دادگاه سیاسی و مطبوعاتی:

کواکبیان در دادگاه مطبوعات مجرم شناخته شد

۱
۰
کواکبیان در مورد پرونده ادعاهای «ارتباط با کاترین شکدم» در دادگاه مطبوعات مجرم شناخته شد
کبنا ؛اکبر نصراللهی، سخنگوی هیئت منصفه دادگاه سیاسی و مطبوعاتی درباره دادگاه مطبوعات امروز گفت: در دادگاه امروز، آقایان مصطفی کواکبیان و دانیال حاجی ابوالحسن معمار (مدیر مسئول همشهری آنلاین)، به اتهام اشاعه منکرات، نشر اکاذیب و انتشار اخبار نادرست درباره ارتباط جنسی «کاترین شکدم»، مجرم شناخته شدند و مستحق تخفیف دانسته نشدند. 
به گزارش کبنا به نقل از مهر، وی افزود: کواکبیان در مصاحبه با برنامه «سمپاشی» در سایت «همشهری آنلاین»، بار دیگر ادعاهای پیشین خود را در مورد ارتباط جنسی شکدم تکرار کرد و گفت کاترین شکدم ۸ سال در ایران بوده است و نه ۱۸ روز و برنامه‌های مختلفی از زمان مرحوم طالب‌زاده داشته است و ۱۰۰ مورد صیغه را خودش در چند جا اظهار کرده است. او در دفاعیات خود در دادگاه مدعی شد که بر اساس اطلاعیه‌ای که هتل رمیس منتشر کرده است فرزندان یکی از مسئولان ۴ شب در این هتل با شکدم بوده است. 
نصراللهی ادامه داد: کواکبیان در بخش‌هایی از دفاعیات خود در مورد مستندات اظهارات خود به محتوای هوش مصنوعی اشاره کرد اما سوالات اعضای هیأت منصفه از هوش مصنوعی هم منبع اظهارات وی را در مورد هتل رمیس، نامعتبر پاسخ داده است. 
نصراللهی افزود: در ادامه جلسه، همچنین پرونده ابوالفضل ظهره‌وند نماینده مجلس شورای اسلامی و عطا بهرامی، مدیر مسئول پایگاه خبری «بررسی‌های رسانه‌ای تحریریه»، به اتهام نشر مطالب خلاف، موضوع شکایت‌های معاون فرهنگ و ارتباطات دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و همچنین اعلام جرم بعدی معاون دادستان تهران علیه بهرامی مطرح شد.
ظهره‌وند در اظهارات شفاهی و مکتوب خود به دادگاه اعلام کرد که «اطلاعات ارائه شده درباره موضع مطبوعاتی، دقیق و کارشناسی نبوده و از کدورت پیش آمده حلالیت می‌طلبم». هیئت منصفه بعد از دفاعیات متهمان، آقایان ظهره‌وند و بهرامی، مدیر مسئول پایگاه خبری «بررسی‌های رسانه»، را مجرم نشناختند. 
سخنگوی هیئت منصفه دادگاه سیاسی و مطبوعاتی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در جلسه امروز پرونده اتهامات مدیران مسئول نشریه «دانشمند» و پایگاه خبری خط بازار نیز به اتهام نشر اکاذیب و مطالب خلاف واقع بررسی شد که اعضای هیئت منصفه، علی خطیبی از نشریه دانشمند را مجرم ندانست و مرتضی مصطفوی مدیر مسئول خط بازار را مجرم اما مستحق تخفیف دانست. 
نصراللهی در پایان گفت: رأی نهایی دادگاه که به ریاست قاضی ترابی گل سفید در شعبه اول دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد، متعاقباً صادر خواهند شد.
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
اقای کواکبیان را محکوم کنید ذهن همه مردم عقل و فکر همه مردم را که نمی توانید محکوم کنید شما حتی نتوانستید صورت مسئله را پاک کنید
کولاک رحمان بی رحم در فینال کشتی آزاد | پلنگ سیاه مازندران قهرمان جهان شد

کولاک رحمان بی رحم در فینال کشتی آزاد | پلنگ سیاه مازندران قهرمان جهان شد

رحمان عموزاد کشتی گیر وزن ۶۵ کیلوگرم کشورمان امشب توانست با شکست دادن رقیب ژاپنی در فینال ...
فیلم | لحظه کشیدن کلاشنیکف در نزاع خیابانی و دستگیری متهم توسط پلیس

فیلم | لحظه کشیدن کلاشنیکف در نزاع خیابانی و دستگیری متهم توسط پلیس

لحظه کشیدن کلاشنیکف در نزاع خیابانی و دستگیری متهم توسط پلیس
آن‌ها که با توسعه مخالفت می‌کنند، نفوذی‌اند

آن‌ها که با توسعه مخالفت می‌کنند، نفوذی‌اند

اطهاری گفت: «ساختارهای رانتی و تسخیر قانون‌گذاری مانع اصلی توسعه هستند. منابعی که باید ...
1