تاریخ انتشار
جمعه ۲۱ شهريور ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۲۰
کد مطلب : ۵۰۳۹۲۸
کبنا گزارش می‌دهد؛

توضیحات رئیس تأسیسات تنگ پیرزال درباره جذب نیرو: هیچ‌کدام از بستگان بنده جذب نشده است / افرادی که در این مدت مشغول شده‌اند از نزدیکان سیاسی و سببی نماینده مجلس است

۰
توضیحات رئیس تأسیسات تنگ پیرزال درباره جذب نیرو: هیچ‌کدام از بستگان بنده جذب نشده است / افرادی که در این مدت مشغول شده‌اند از نزدیکان سیاسی و سببی نماینده مجلس است
کبنا ؛پس از انتشار خبری مبنی بر جذب نیرو در ایستگاه گاز تنگ پیرزال، رئیس تأسیسات این ایستگاه ضمن رد این ادعا، توضیحاتی درباره وضعیت اشتغال در ایستگاه ارائه کرد. وی تأکید کرد که جذب نیرو در سال‌های اخیر توسط نماینده مجلس و مراجع بالاتر انجام شده و ارتباطی با مدیریت وی ندارد. 
به گزارش کبنا نیوز، پس از انتشار خبری مبنی بر جذب نیرو در ایستگاه گاز تنگ پیرزال، رئیس تأسیسات این ایستگاه با رد این ادعا، توضیحاتی در این خصوص ارائه کرد.
آقای کشاورز، رئیس تأسیسات تنگ پیرزال، در گفت‌وگو با خبرنگار کبنا نیوز اظهار داشت: خبر جذب نیرو در ایستگاه گاز تنگ پیرزال صحت ندارد. در طول دوران مدیریت من، هیچ نیرویی در این ایستگاه استخدام نشده است.
وی در ادامه با اشاره به روند جذب نیرو در سال‌های اخیر بیان کرد: افرادی که در این مدت در ایستگاه گاز تنگ پیرزال مشغول به کار شده‌اند، توسط نماینده شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده و مراجع بالاتر معرفی شده‌اند. این افراد عمدتاً از نزدیکان سیاسی و سببی نماینده مجلس بوده‌اند که همین موضوع اعتراضات و نارضایتی مردم منطقه را به دنبال داشته است.
کشاورز همچنین تأکید کرد: «هیچ‌یک از بستگان من در این ایستگاه مشغول به کار نیستند و روند جذب نیرو در این ایستگاه ارتباطی با مدیریت من ندارد.»
در همین حال، حسین دارکوب، رئیس شورای روستای شهید دارکوب در منطقه تنگ پیرزال، نسبت به وضعیت اشتغال در این ایستگاه و بی‌توجهی به نیروهای بومی اعتراض کرد.
وی در گفت‌وگو با کبنا نیوز اظهار داشت: مردم روستاهای اطراف تنگ پیرزال کمترین بهره را از این ایستگاه می‌برند. در حالی که ده‌ها جوان تحصیل‌کرده در روستای ما حضور دارند، هیچ‌کدام از آن‌ها در این ایستگاه مشغول به کار نشده‌اند.
نام شما

آدرس ايميل شما

خلاصه بازی ازبکستان- ایران/ گل ها و حواشی

خلاصه بازی ازبکستان- ایران/ گل ها و حواشی

شاگردان امیر قلعه‌نویی به دنبال بهترین عملکرد و کسب قهرمانی مقابل ازبک‌های باانگیزه هستند....
گزارش خبرنگار گاردین از تهران بعد از حمله اسرائیل | نه در جنگ نه در صلح | گام بعدی، شاید مجوز موتورسواری زنان باشد

گزارش خبرنگار گاردین از تهران بعد از حمله اسرائیل | نه در جنگ نه در صلح | گام بعدی، شاید مجوز موتورسواری زنان باشد

کنار قبور قربانیان جنگ ۱۲روزه در مسجد همت تجریش، محمد فاضه گفت: «جامعه روی لبه زندگی ...
معیشت مردم مهمترین مسئله است برای انضباط بازار چاره‌اندیشی شود

معیشت مردم مهمترین مسئله است برای انضباط بازار چاره‌اندیشی شود

رئیس‌جمهور و اعضای هیات دولت امروز با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.
1