تاریخ انتشار
دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۰:۱۶
کد مطلب : ۵۰۲۸۰۹
سخنگوی دولت خبر داد؛

دولت حذف چهار صفر از پول ملی را تصویب کرد

۰
دولت حذف چهار صفر از پول ملی را تصویب کرد
کبنا ؛سخنگوی دولت اعلام کرد: موضوع حذف چهار صفر از واحد پول ملی کشور، امروز (چهارشنبه) در نشست هیات دولت به تصویب رسید.
فاطمه مهاجرانی امروز چهارشنبه در حاشیه نشست هیات دولت، در جمع خبرنگاران افزود: به این ترتیب، تومان و قِران واحد پول ملی خواهد شد.
وی ادامه داد: روند تغییر واحد پول ملی زمانبر خواهد بود و برای مدتی از دو واحد پول استفاده خواهد شد.
سخنگوی دولت همچنین با تبریک روز خبرنگار، ادامه داد: خبرنگاران را پیام‌آوران بیداری و پرسشگری و امید هستند و لذا یاد و نام همه شهدا به ویژه شهدای خبرنگار بالاخص شهدای خبرنگار در جنگ تحمیلی هشت ساله و جنگ دفاع مقدس ۱۲ روزه را گرامی می‌دارم.
مهاجرانی اظهار داشت: در جلسه امروز هیات دولت گزارشی از حضور رئیس‌جمهور در پاکستان ارایه شد، این سفر از حیث تشریفات و محتوا، سفر پرباری بود و ۱۲ سند همکاری امضا شد.
وی گفت: تفویض اختیارات به استانداران در جلسه امروز هیات دولت مورد بحث و بررسی قرار گرفت. همچنین وزیر امور خارجه درباره کانال زنگه‌زور توضیحاتی ارایه کردند و گفتند که اگرچه این موضوع مهمی است اما همچنان که پیش از این نیز اعلام شده است،  جمهوری اسلامی ایران به حفظ تمامیت ارضی کشورهای همسایه و بر هم نخوردن نقشه منطقه از یک سو و از سوی دیگر صلح و ثبات منطقه اعتبار قائل است.
سخنگوی دولت افزود: چنانچه استانداران محترم نسبت به تعطیلی استان‌ها تصمیم‌گیری کنند با توجه به شرایط ناترازی آب، برق و انرژی و پیشنهاد بخش خصوصی، این تعطیلات به شنبه موکول خواهد شد.
وی با اشاره به کمبود هفت هزار اتوبوس در کشور و برخی تصادفات اخیر که در اثر فرسودگی ناوگان اتوبوسرانی اتفاق افتاده است، ادامه داد: علاوه بر ۱۴۰۰ دستگاه تولید داخل، واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس به تصویب رسید.
نام شما

آدرس ايميل شما

پاچه‌دارها و پاچه‌خوارها | چرا چاپلوسی در نظام اداری رواج یافته است؟

پاچه‌دارها و پاچه‌خوارها | چرا چاپلوسی در نظام اداری رواج یافته است؟

مهاجری با بیان اینکه جامعه باید راهی برای بیان آزادانه احترام و تحسین افراد قائل شود،...
بازگشت آمریکا و روسیه به آخرالزمان اتمی؟ / خطر احتمال هشدار اشتباه

بازگشت آمریکا و روسیه به آخرالزمان اتمی؟ / خطر احتمال هشدار اشتباه

روزنامه ایران: عبارت «دست مرده» که از سوی دیمیتری مدودف، رئیس‌جمهوری پیشین روسیه به زبان ...
1