کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

مدیرکل مدیریت بحران استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد

تعطیلی ادارات کهگیلویه و بویراحمد در روز چهارشنبه

7 مرداد 1404 ساعت 16:17

مدیرکل مدیریت بحران استان کهگیلویه و بویراحمد از تعطیلی تمامی ادارات این استان در روز چهارشنبه، ۸ مردادماه ۱۴۰۴، به دلیل افزایش شدید دما خبر داد.


مدیرکل مدیریت بحران استان کهگیلویه و بویراحمد از تعطیلی تمامی ادارات این استان در روز چهارشنبه، ۸ مردادماه ۱۴۰۴، به دلیل افزایش شدید دما خبر داد.
به گزارش کبنانیوز، علیرضا نیکروز، مدیرکل مدیریت بحران استان کهگیلویه و بویراحمد، با اعلام این خبر گفت: به دلیل گرمای شدید هوا و با توجه به پیش‌بینی‌های هواشناسی مبنی بر افزایش قابل‌توجه دما در روزهای آینده، تمامی ادارات این استان در روز چهارشنبه، ۸ مردادماه ۱۴۰۴ تعطیل خواهند بود.
وی افزود: این تصمیم به منظور پیشگیری از بروز مشکلات ناشی از گرمای شدید اتخاذ شده است. شرایط اقلیمی در روزهای اخیر به‌گونه‌ای بوده که علاوه بر افزایش دمای هوا، استفاده از دستگاه‌های سرمایشی نیز فشار مضاعفی به شبکه برق وارد کرده است.
مدیرکل مدیریت بحران استان همچنین از شهروندان خواست در ساعات اوج گرما از ترددهای غیرضروری در فضای باز خودداری کرده و در مصرف انرژی، به‌ویژه برق و آب، صرفه‌جویی کنند.
وی در پایان اظهار داشت: مدیریت بحران استان به صورت مستمر وضعیت آب‌وهوایی را پایش می‌کند و تصمیمات لازم برای کاهش آثار گرما بر شهروندان و زیرساخت‌های خدماتی اتخاذ خواهد شد. اخبار و اطلاعات تکمیلی از طریق رسانه‌های رسمی اعلام خواهد شد.
 


کد مطلب: 502410

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/502410/تعطیلی-ادارات-کهگیلویه-بویراحمد-روز-چهارشنبه

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1