تاریخ انتشار
سه شنبه ۲۴ تير ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۲۴
کد مطلب : ۵۰۱۸۷۴
کبنا گزارش می‌دهد:

کهگیلویه به دنبال مدیریت صحیح پسماند/ ضرورتی که هنوز محقق نشده است

۰
کهگیلویه به دنبال مدیریت صحیح پسماند/ ضرورتی که هنوز محقق نشده است
کبنا ؛پیش از ظهر امروز ۲۴ تیر در جلسه بررسی پسماندهای شهرستان‌های کهگیلویه، چرام و لنده که در فرمانداری این شهرستان برگزار شد، بر ضرورت اجرای طرح جامع مدیریت پسماند تاکید شد.
به گزارش کبنا نیوز، کاظمی جو با اشاره به اهمیت این طرح در حفظ محیط‌زیست، ارتقای سلامت عمومی و توسعه پایدار، افزود: طرح جامع مدیریت پسماند با کاهش آلودگی‌ها، حفظ منابع طبیعی، افزایش بهره‌وری اقتصادی و بهبود کیفیت زندگی، نقش مهمی ایفا می‌کند.
کاظمی جو با بیان اینکه اجرای هر پروژه مستلزم انجام مطالعات دقیق است، گفت: تاکنون پنج جلسه برای انجام مطالعات این طرح برگزار شده و در آخرین مصوبه، دانشگاه علوم پزشکی اهواز به عنوان مشاور انتخاب شده است و این طرح با مدیریت شهرداری دهدشت اجرا خواهد شد.
فرماندار کهگیلویه، مکان‌یابی جدید برای سایت دفن زباله با رعایت سیستم‌های نوین و ضوابط زیست‌محیطی، تبیین مدیریت صحیح پسماند شهری و روستایی و نیاز به فلزیاب برای این منظور را از جمله اهداف این طرح برشمرد.
وی یکپارچه‌سازی مدیریت پسماند در سه شهرستان را راهکاری برای جلوگیری از آلودگی آب، خاک و هوا دانست و اظهار کرد: با اجرای این طرح، زمینه برای ورود سرمایه‌گذار، بازیافت پسماند و ایجاد اشتغال فراهم می‌شود.
روح الله عزیزی ،رئس اداره محیط زیست شهرستان کهگیلویه در این نشست افزود: بر اساس ماده ۴ آیین‌نامه اجرایی قانون مدیریت پسماند، برنامه‌ریزی برای اجرای طرح جامع در شهرستان‌ها باید از سال ۱۳۹۰ آغاز می‌شد، اما تاکنون به نتیجه نرسیده است.
عزیزی افزود: در سال‌های گذشته، جلسات متعددی برای بررسی این موضوع برگزار شده و مطالعات اولیه طرح در شهرستان‌های کهگیلویه، لنده و چرام انجام شده است.
مدیر محیط زیست کهگیلویه خاطرنشان کرد: در تازه‌ترین مراحل، شهرداری دهدشت و دیگر شهرداری‌ها با همکاری مشاور، کارهای مطالعاتی مربوط به طرح را آغاز کرده‌اند و در جلسه امروز، اجرای این طرح تصویب شد.
وی اظهار کرد: مراحل مطالعات شامل بررسی سیستم جغرافیایی، ضوابط مکان‌یابی سازمان حفاظت محیط زیست و تعیین سایت‌های جدید دفن زباله است.
عزیزی با بیان اینکه در فاز اجرایی، توزین زباله، سنجش چگالی، درصد تفکیک و سرانه تولید روزانه زباله مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، افزود: این داده‌ها بعد از جمع‌آوری، در اختیار وزارت کشور و دستگاه‌های ذی‌ربط قرار می‌گیرد تا تصمیم‌گیری نهایی در این حوزه انجام شود. 
وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: بر اساس آمارهای موجود، سرانه تولید زباله در شهرستان‌های اطراف استان بین ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ گرم در روز است، که این میزان تقریبا سه برابر میانگین جهانی و دو برابر میانگین استاندارد در استان‌های توسعه‌یافته است.
عزیزی تصریح کرد: مهم‌ترین راه کاهش تولید زباله، تفکیک از مبدأ است؛ به گونه‌ای که شهروندان در کاهش حجم زباله‌ها سهم داشته و سازمان‌های مربوط می‌توانند روند مدیریت پسماند را بهبود بخشند.  
وی به همکاری همه دستگاه‌ها و شهروندان در اجرای اصول تفکیک و کاهش زباله‌های تولیدی تأکید کرد و گفت: با تحقق این اهداف، انتظار داریم شاهد کاهش حجم زباله‌های ضایعاتی و بهبود وضعیت محیط زیست شهرستان باشیم.
نام شما

آدرس ايميل شما

بیت‌کوین به بالای 118 هزار دلار رسید؛ نشانه‌ای از خرید پایدار گاوها

بیت‌کوین به بالای 118 هزار دلار رسید؛ نشانه‌ای از خرید پایدار گاوها

علاوه بر رکوردشکنی بیت‌کوین، ارزهای دیجیتال دیگر نیز با افزایش قیمت همراه شده‌اند، از ...
هشدار؛ تیغ زدن یا مکیدن محل گزش مار و عقرب ممنوع!

هشدار؛ تیغ زدن یا مکیدن محل گزش مار و عقرب ممنوع!

یک متخصص مسمومیت‌ها هشدار داد: محل گزش مار یا عقرب را هرگز تیغ نزنید یا زهر آن را مک ...
گاهی اوقات برخی رویاها واقعی می‌شوند

گاهی اوقات برخی رویاها واقعی می‌شوند

گرشوم گُرنبرگ، نویسنده اسرائیلی در آتلانتیک، از روزها و شب‌هایی نوشت که مردم اسرائیلی ...
1