سخنگوی آتش نشانی گفت: انفجار گاز در یکی از طبقات برج پامچال چیتگر رخ داده است. ۴ نفر در این حادثه مصدوم شده اند.
انفجار گاز در یکی از برجهای محدودۀ چیتگر باعث تخریب یک آپارتمان و آسیب به خانۀ مجاورش شد. به گزارش کبنانیوز، اعضای خانواده توسط همسایگان به مراکز درمانی منتقل شدند. در همین رابطه سخنگوی اورژانس استان تهران در گفتوگو با تسنیم اعلام کرد: حادثه در برج چیتگر مربوط به انفجار گاز بوده است.
پنج آمبولانس به محل حادثه اعزام شدند و هفت مصدوم داشته که همگی به مراکز درمانی انتقال پیدا کردند.
سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران نیز گفت: این ساختمان از روز گذشته مجهز به گاز شهری شده و پیش از این از کپسول استفاده شده است.
مرکز رسانه قوهقضائیه نیز اعلام کرد: انفجار در برج چیتگر به دلیل بیاحتیاطی مالک در نشت و تجمع گاز بوده است و هیچ ارتباطی با اقدامات تروریستی ندارد. این انفجار هیچ تلفات جانی نداشته است.