تاریخ انتشار
جمعه ۲۹ فروردين ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۵۰
کد مطلب : ۴۹۸۳۹۴
نماینده کهگیلویه بزرگ درگذشت دو قاضی خوشنام استان را تسلیت گفت

اجرای عدالت ، احقاق حقوق عامه و ترویج و تقویت فرهنگ صلح و سازش به عنوان باقیات الصالحات در اذهان مردم به یادگار خواهد ماند

۰
اجرای عدالت ، احقاق حقوق عامه و ترویج و تقویت فرهنگ صلح و سازش به عنوان باقیات الصالحات در اذهان مردم به یادگار خواهد ماند
کبنا ؛درگذشت دو تن از قضات خوشنام (سید عیسی حسنی ، سید یحیی حسنی ) استان کهگیلویه و بویراحمد در حادثه تصادف سبب اندوه شهروندان این استان گردید.
به گزارش کبنا نیوز ، سید محمد موحد نماینده محترم کهگیلویه ،بهمئی ،لنده و و چرام در مجلس شورای اسلامی با صدور پیامی این ضایعه تلخ را تسلیت گفت.
در این پیام آمده است: 
بسم الله الرحمن الرحیم
و بشرالصابرین الذین اذا اصابتهم مصیبه قالوا انا لله و انا الیه راجعون
 درگذشت مظلومانه و جانسوز دو قاضی برجسته ،شجاع ،خدوم ،خوشنام ، مردمدار و متدین دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد مرحومان دکتر سید عیسی حسنی معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان و سید یحیی حسنی رئیس شعبه هشتم دادگاه صلح شهر یاسوج چنان سنگین و جانکاه است که به سختی در باور می گنجد، ولی در برابر مشیت الهی چاره‌اي جز تسلیم و رضا نیست. بی شک فقدان این قضات برجسته ضایعه جبران ناپذیری برای دستگاه قضایی و دادگستری استان خواهد بود.
 رجاء واثق دارم تلاش و مجاهدت این دو چهره فرهیخته و بزرگوار در دوران خدمت برای اجرای عدالت ، احقاق حقوق عامه و ترویج و تقویت فرهنگ صلح و سازش به عنوان باقیات الصالحات در اذهان مردم به یادگار مانده و نزد خداوند متعال ماجور خواهد بود.
اینجانب درگذشت این دو عزیز آسمانی را به خاندان و بستگان، جامعه حقوقی و قضایی و عموم مردم مومن و شریف استان تسلیت و تعزیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای آنان رحمت واسعه و هم نشینی با اجداد طاهرینشان و برای بازماندگان صبر و سلامتی مسئلت دارم.
سید محمد موحد
نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی
نام شما

آدرس ايميل شما

مذاکره ایران و آمریکا؛ طرح پرریسک دونالد ترامپ!

مذاکره ایران و آمریکا؛ طرح پرریسک دونالد ترامپ!

در دومین دوره ریاست‌جمهوری ترامپ، فشار‌های بی‌سابقه‌ای علیه ایران اعمال شده؛ از تهدید ...
نتانیاهو در تنگنا؛ آیا جنگ تنها راه بقای او است؟

نتانیاهو در تنگنا؛ آیا جنگ تنها راه بقای او است؟

دولت نتانیاهو با افزایش بودجه دفاعی و تشدید حملات نظامی، هدف جلب حمایت سیاسی داخلی و ...
ادامه اعتراضات ترکیه و سرکوب گسترده روزنامه‌نگاران

ادامه اعتراضات ترکیه و سرکوب گسترده روزنامه‌نگاران

 دو روزنامه‌نگار در ساعات ابتدایی صبح جمعه در استانبول بازداشت شدند. این بازداشت‌ها بخشی ...
1