تاریخ انتشار
دوشنبه ۱۱ فروردين ۱۴۰۴ ساعت ۱۵:۵۷
کد مطلب : ۴۹۷۷۲۵
در گفت‌وگو با کبنانیوز مطرح شد

محمد بهرامی: به آینده‌ای روشن و سربلند برای ایران امیدواریم / با تدبیر و اتحاد از گذرگاه تاریخی عبور خواهیم کرد

۰
محمد بهرامی: به آینده‌ای روشن و سربلند برای ایران امیدواریم / با تدبیر و اتحاد از گذرگاه تاریخی عبور خواهیم کرد
کبنا ؛محمد بهرامی، نمایندهٔ مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون، با تبریک عید سعید فطر و آغاز سال نو، ابراز امیدواری کرد که ملت ایران با اتحاد و همدلی بتوانند از شرایط حساس کنونی عبور کرده و سالی سرشار از موفقیت و سلامتی را تجربه کنند.
    

به گزارش کبنا نیوز، محمد بهرامی در پیامی به مناسبت عید سعید فطر و آغاز سال نو، ابراز امیدواری کرد که این دو مناسبت فرخنده، نویدبخش سالی پرخیر و برکت برای ملت ایران باشد.
وی در این پیام، ضمن تبریک عید بندگی به مسلمانان، گفت: «ان‌شاءالله که عید همهٔ عزیزان مقبول باشد. عید بندگی، عیدی است که همهٔ مسلمانان بر اساس وظایف دینی‌شان، یک ماه در حال تزکیهٔ نفس بودند. امیدوارم طاعات و عبادات همهٔ عزیزان مورد پذیرش درگاه حق قرار گیرد و این ایام مبارک، سرآغازی برای خیر و برکت باشد.»
بهرامی همچنین با اشاره به تقارن عید فطر و سال نو، اظهار کرد: «این تقارن فرصتی است تا سال جدید را با امید و همدلی آغاز کنیم. امیدوارم سال ۱۴۰۴، سالی سرشار از سلامتی، موفقیت و پیشرفت برای ملت بزرگ ایران باشد.»
وی در بخش دیگری از سخنان خود، به شرایط حساس کنونی کشور اشاره کرد و افزود: «در این گذرگاه تاریخی که تهدیدها و مشکلات زیادی وجود دارد، پیروزی‌های جبههٔ مقاومت، به‌ویژه موفقیت‌های اخیر، امیدبخش است. این دستاوردها نشان‌دهندهٔ قدرت و اتحاد ملت‌های منطقه است.»
نمایندهٔ مردم بویراحمد، دنا و مارگون در پایان تأکید کرد: «با اتحاد، همدلی و تدبیر، می‌توانیم از این مرحلهٔ حساس عبور کنیم و به آینده‌ای روشن و سربلند برای ایران عزیز دست یابیم.»
 
برچسب ها :
نام شما

آدرس ايميل شما

نتانیاهو در تنگنا؛ آیا جنگ تنها راه بقای او است؟

نتانیاهو در تنگنا؛ آیا جنگ تنها راه بقای او است؟

دولت نتانیاهو با افزایش بودجه دفاعی و تشدید حملات نظامی، هدف جلب حمایت سیاسی داخلی و ...
ادامه اعتراضات ترکیه و سرکوب گسترده روزنامه‌نگاران

ادامه اعتراضات ترکیه و سرکوب گسترده روزنامه‌نگاران

 دو روزنامه‌نگار در ساعات ابتدایی صبح جمعه در استانبول بازداشت شدند. این بازداشت‌ها بخشی ...
نبرد بر سر «جنگ با ایران» در واشتگتن تازه آغاز شده / نئوکان‌ها چگونه در حال تلاش برای کلید زدن جنگ امریکا و ایران هستند؟

نبرد بر سر «جنگ با ایران» در واشتگتن تازه آغاز شده / نئوکان‌ها چگونه در حال تلاش برای کلید زدن جنگ امریکا و ایران هستند؟

در هفته‌های اخیر، بسیاری از همان صداهای نئوکانی که ایالات متحده را به عراق کشاندند، اکنون ...
فایل های مرتبط
1