تاریخ انتشار
چهارشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۲۲:۱۰
کد مطلب : ۴۹۶۴۹۶
مدیرکل راهداری استان خبر داد:

دوربین‌های کنترل سرعت در کهگیلویه و بویراحمد چگونه کار می‌کنند؟ / نگرانی مدیرکل از پروژه پل تنگاری و کمربندی یاسوج

۰
دوربین‌های کنترل سرعت در کهگیلویه و بویراحمد چگونه کار می‌کنند؟
کبنا ؛
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: برخی از دوربین های جاده ای علاوه بر در نظر گرفتن سرعت لحظه‌ای (سرعت خودرو زمانی که از مقابل دوربین عبور می‌کند) میانگین سرعت خودرو بین دو دوربین را محاسبه می کنند.
به گزارش کبنا، حمیدرضا پیمانجو در نشست هماهنگی ستاد نوروزی استان گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد دارای ۲۱ سامانه ثبت تخلفات سرعت است و نصب و بهره‌برداری ۱۰ سامانه دیگر را نیز در دست اقدام داریم.
وی اظهار کرد: برخی از این سامانه‌ها تنها سرعت لحظه‌ای را لحاظ می‌کنند اما در تمامی محورهایی که بیش از یک سامانه باشد سرعت میانگین لحاظ می‌شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: این موضوع بیانگر این است که علاوه بر در نظر گرفتن سرعت لحظه‌ای (سرعت خودرو زمانی که از مقابل دوربین عبور می‌کند) سرعت خودرو بین دو دوربین نیز در نظر گرفته می‌شود.
پیمانجو تصریح کرد: بر این اساس در محور مواصلاتی یاسوج به اصفهان دوربین‌های سرنجلکل، دارشاهی و پاتاوه سرعت میانگین را محاسبه و اعمال قانون می کنند. همچنین در محور یاسوج به شیراز دوربین‌های تنگ سرخ و ریگون استان فارس و در محور یاسوج به بابامیدان دوربین‌های دشتروم، سرگچینه و تونل شماره ۵ نیز سرعت میانگین را محاسبه خواهند کرد.
وی همچنین در خصوص وضعیت تردد در جاده های استان ادامه داد: در بهمن ماه امسال بیش از یک میلیون و ۶۷۱ هزار و ۵۱۹ تردد بین استانی وسایل نقلیه در استان کهگیلویه و بویراحمد به ثبت رسید که این تعداد نسبت به ماه قبل افزایش ۷ درصدی و نسبت به  مدت مشابه سال گذشته افزایش ۵ درصدی نشان می‌دهد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کهگیلویه و بویراحمد از تجهیز ۴۰ محور ارتباطی استان به دستگاه تردد شمار آنلاین خبر داد و گفت: با نصب این تعداد دستگاه تردد شمار در هر لحظه می‌توان از میزان تردد جاده‌های استان مطلع شد.
پیمانجو عنوان کرد: متوسط تردد بین استانی روزانه در بهمن ماه سال جاری ۵۵.۷۱۷ وسیله نقلیه در روز بوده که بیشترین تردد ورود و خروج به استان در روز ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ معادل ۶۹.۵۶۳ وسیله‌ نقلیه بوده. است.
وی تاکید کرد: در بهمن امسال حدود ۴۴ درصد از خودروهایی که در استان کهگیلویه و بویراحمد تردد داشته‌اند کمتر از یک روز در استان مانده‌اند که بیانگر این است تنها به صورت عبوری از استان تردد داشتند.

افزایش 16 درصدی تردد خودروهای غیربومی در جاده های استان
مدیرکل راهداری و حمل و نقل استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: بر اساس داده‌های سامانه‌های پلاک خوان سهم تردد وسایل نقلیه غیربومی در استان کهگیلویه و بویراحمد طی بهمن ماه ۱۶ درصد نسبت به ماه قبل افزایش داشت.
پیمانجو تصریح کرد: همچنین بعد از پلاک‌های استان کهگیلویه و بویراحمد، پلاک‌های استان فارس اصفهان و خوزستان بیشترین تردد را در سطح جاده‌های این استان داشتند.
وی افزود: به ترتیب محورهای ارتباطی یاسوج _اصفهان، اصفهان_ یاسوج، بابامیدان به گچساران، گچساران به بابامیدان و یاسوج به بابامیدان بیشترین تردد را طی این مدت داشتند.

نگرانی مدیرکل از پروژه پل تنگاری و کمربندی یاسوج
پیمانجو با اشاره به وضعیت خودروهای شوتی عنوان کرد: ضمن به خطر انداختن جان خود، جان دیگران را به خطر می اندازند که باید تدبیر و تمهیداتی در این خصوص اندیشیده شود.
وی با اشاره به پروژه های در حال اصلاح و ساخت پل تنگاری و کمربندی یاسوج بیان کرد: در صورت رفع نشدن و تکمیل نشدن این پروژه ها در ایام نوروز می تواند نقطه حادثه خیز تبدیل شوند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل راهداری استان کهگیلویه و بویراحمد از حضور نیافتن برخی دستگاه‌ها در این نشست از جمله هلال احمر، شهرداری یاسوج و راه و شهرسازی گلایه کرد.
نام شما

آدرس ايميل شما

یک مقام کارگری: اگر سبد معیشت ۲۳ میلیونی ملاک باشد، حداقل حقوق کارگران به ۱۴ میلیون خواهد رسید؛ این یعنی فاجعه

یک مقام کارگری: اگر سبد معیشت ۲۳ میلیونی ملاک باشد، حداقل حقوق کارگران به ۱۴ میلیون خواهد رسید؛ این یعنی فاجعه

علی مقدسی زاده (رئیس هیات مدیره کانون شوراهای اسلامی کار خراسان جنوبی) در اظهارنظری پیرامون ...
تحول بزرگ در بازارهای مالی خلیج فارس/ قطر و کویت، 2 عضو جدید باشگاه توسعه‌یافته‌ها؛ امارات در صف انتظار

تحول بزرگ در بازارهای مالی خلیج فارس/ قطر و کویت، 2 عضو جدید باشگاه توسعه‌یافته‌ها؛ امارات در صف انتظار

بانک سرمایه‌گذاری جی‌پی مورگان چیس، قطر و کویت را به‌عنوان بازارهای توسعه‌یافته دسته‌بندی ...
چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
1