تاریخ انتشار
يکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۳۱
کد مطلب : ۴۹۶۰۴۶
قوه قضاییه اعلام کرد:

قوه قضائیه درباره پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران: در پی ایجاد برخی ابهامات پیرامون اظهارات سخنگوی قوه قضائیه، مراد از بازداشت شدگان اخیر، «برخی از مظنونین مرتبط با حادثه قتل» است / سعی بر آن است که با کشف برخی سرنخ‌های مرتبط، عوامل اصلی شناسایی شده به‌زودی بازداشت شوند

۱
قوه قضائیه درباره پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران توضیحات جدید داد
کبنا ؛قوه قضاییه اعلام کرد: برخی از مظنونین مرتبط با قتل دانشجوی دانشگاه تهران بازداشت و در حال بازجویی و تکمیل تحقیقات هستند.
به گزارش کبنا نیوز، قوه قضائیه اعلام کرد: در پی ایجاد برخی ابهامات در فضای رسانه‌ای پیرامون اظهارات سخنگوی قوه قضائیه در برنامه گفتگوی ویژه خبری شب گذشته در خصوص زورگیری منجر به قتل دانشجوی دانشگاه تهران ضمن تسلیت مجدد این حادثه تلخ به خانواده و همه جامعه فرهیخته دانشگاهی کشور، به‌اطلاع می‌رساند که مراد از بازداشت شدگان اخیر، برخی از مظنونین مرتبط با حادثه قتل بوده و بر اساس دستورات اکید صادر شده از سوی ریاست معزز قوه قضائیه و اهتمام دادستانی و ضابطین قضائی، سعی همه نهاد‌های ذی ربط بر آن است که با تحقیقات شبانه‌روزی به عمل آمده و کشف برخی سرنخ‌های مرتبط، عوامل اصلی شناسایی شده به‌زودی بازداشت و در فرآیند قضائی مورد تعقیب و محاکمه قرار گیرند.
لازم به ذکر است که دستگاه قضائی همواره اعلام کرده که امنیت عمومی مردم را خط قرمز خود دانسته، هیچ‌گونه مسامحه‌ای با مخلین آن در جامعه نمی‌کند و اجازه نخواهد داد که بر هم زنندگان امنیت عمومی مردم، قدرت عرض اندام در فضای عمومی داشته باشند.
بدیهی است اطلاعات جدید به دست آمده به محض تأیید مراجع مربوطه به سرعت جهت تنویر افکار عمومی اطلاع‌رسانی خواهد شد.
نام شما

آدرس ايميل شما

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
1