تاریخ انتشار
دوشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۱۳:۰۵
کد مطلب : ۴۹۵۹۰۱
کبنا گزارش می‌دهد

دیدار مشاور عالی رهبر انقلاب با آیت‌الله حسینی / تشکیل بنیاد دنا در تهران؛ گامی برای حل مشکلات مردم کهگیلویه و بویراحمد

۰
دیدار مشاور عالی رهبر انقلاب با آیت‌الله حسینی / تشکیل بنیاد دنا در تهران؛ گامی برای حل مشکلات مردم کهگیلویه و بویراحمد
کبنا ؛سردار سید یحیی رحیم‌صفوی، مشاور عالی رهبر معظم انقلاب، در دیدار با نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد، پیشنهاد تشکیل “بنیاد دنا” در تهران را به منظور بررسی و پیگیری خواسته‌ها و مشکلات مردم این استان مطرح کرد.
به گزارش کبنا، سردار سید یحیی رحیم صفوی، مشاور عالی رهبر معظم انقلاب، در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان، پیشنهاد تشکیل «بنیاد دنا» در تهران را مطرح کرد. این بنیاد به منظور بررسی و پیگیری خواسته‌ها و مشکلات مردم استان کهگیلویه و بویراحمد ایجاد خواهد شد.
سردار سید یحیی رحیم‌صفوی در این دیدار تأکید کرد که بنیاد دنا باید شامل نخبگان و بزرگان سیاسی استان باشد تا بتوانند رایزنی‌های لازم برای حل مشکلات و درخواست‌های مردم را انجام دهند.
وی همچنین به اهمیت استفاده از ظرفیت‌های مالی، علمی و انسانی این استان که در خارج از کشور زندگی می‌کنند، اشاره کرد و گفت: «بدون کمک‌ها و ظرفیت‌های مردمی، نمی‌توان بر تمامی مشکلات غلبه کرد.»
آیت‌الله حسینی، نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد، نیز در این دیدار با اشاره به ویژگی‌ها و ظرفیت‌های استان، خواستار بهره‌مندی بیشتر مردم از منابع ارزشمند استان شد.
ی بیان کرد: «استان کهگیلویه و بویراحمد، ۱۰ درصد آب‌های کشور، ۲۵ درصد نفت صادراتی و حدود ۱۰ درصد جنگل‌های کشور را داراست، اما بهره‌مندی مردم این استان از این منابع اندک است.»
امام جمعه یاسوج همچنین به جلسه‌ای که پیش از برگزاری کنگره ملی شهدای استان با حضرت آقا داشتند، اشاره کرد و گفت: «در آن جلسه، مشکلات استان در قالب ۱۰ بند به اطلاع ایشان رسید و ایشان دستور ویژه‌ای برای رسیدگی به این مسائل صادر کردند.»
آیت‌الله حسینی در پایان از سردار صفوی خواست که مشکلات استان کهگیلویه و بویراحمد را در سطح کلان پیگیری کند و افزود: «اگر زیرساخت‌ها فعال شوند، دیگر مشکلاتی نظیر بیکاری و فقر برطرف خواهند شد.»
نام شما

آدرس ايميل شما

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1