تاریخ انتشار
شنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۴۷
کد مطلب : ۴۹۵۵۳۷
فرماندار شهرستان دنا خبر داد:

افتتاح و کلنگ زنی 58 پروژه شهرستان دنا با اعتبار ۳۸۹ میلیارد تومان

۰
افتتاح و کلنگ زنی 58 پروژه شهرستان دنا با اعتبار ۳۸۹ میلیارد تومان
کبنا ؛
فرماندار شهرستان دنا گفت: ۵۸ پروژه عمرانی و اقتصادی با اعتباری بیش از ۳۸۹ میلیارد تومان به مناسبت دهه مبارک فجر در این شهرستان افتتاح و کلنگ زنی می‌شود.
به گزارش کبنا به نقل از روابط عمومی استانداری، به گفته عباس رسولی از این تعداد ۵۶ پروژه با اعتبار ۳۶۰ میلیارد تومان عمرانی که ۳۹ پروژه آن با اعتبار ۲۲۲ میلیارد تومان افتتاحی است.
فرماندار دنا اظهار داشت: ۱۷ پروژه عمرانی با اعتبار ۱۳۸ میلیارد تومان کلنگ زنی و تعداد ۲ پروژه اقتصادی با اعتبار ۲۹ میلیارد تومان افتتاح خواهند شد.
رسولی یادآور شد: هم اکنون تعداد ۳۴ پروژه اقتصادی با اعتبار یکهزار و ۳۵۰ میلیارد تومان در دست اقدام داریم که تلاش بر این است پیشرفت آنها شتاب گیرد.
به گفته رسولی، پروژه ها بیشتر در حوزه آب رسانی، گاز رسانی، راهسازی و آسفالت راه های روستایی، برق رسانی، ارتباطات، ساخت مدارس جدید، پروژه های راه های روستایی و دیوار حائل، شبکه بهداشت، بهسازی معابر شهرهای سی سخت و پاتاوه و گلزار شهدای روستاهای دارشاهی و بنستان است.
فرماندار دنا تصریح کرد: از مجموع پروژه ها ۲۴ پروژه با اعتبار ۱۳۱ میلیارد تومان در بخش مرکزی و ۳۴ پروژه با اعتبار ۲۵۸ میلیارد تومان در بخش پاتاوه است.
نام شما

آدرس ايميل شما

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1