تاریخ انتشار
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۳۶
کد مطلب : ۴۹۵۴۵۳
مدیرکل حفاظت محیط‌زیست کهگیلویه و بویراحمد خبر داد

عملیات شبانه: توقیف خودروی حامل چوب بلوط در پارک ملی دنا

۰
عملیات شبانه: توقیف خودروی حامل چوب بلوط در پارک ملی دنا
کبنا ؛مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان کهگیلویه و بویراحمد از توقیف یک خودروی وانت بار حامل چوب بلوط در عملیات مشترک با نیروی انتظامی و منابع طبیعی خبر داد و گفت: این خودرو شب گذشته در حالی که قصد خروج از منطقه را داشت، توسط یگان حفاظت پارک ملی دنا توقیف شد.
به گزارش کبنا نیوز، عبدال دیانتی نسب، مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان کهگیلویه و بویراحمد، در این باره اظهار داشت: «یگان حفاظت پارک ملی دنا گزارشی مبنی بر وجود یک خودروی وانت بار حامل چوب بلوط که قصد خروج از استان را داشت، دریافت کردند.»
وی افزود: «پس از دریافت گزارش، یگان حفاظت اقدامات لازم را برای بررسی صحت و سقم آن در دستور کار قرار داد و تحقیقات میدانی آغاز شد.»
دیانتی نسب ادامه داد: «پس از تأیید صحت گزارش، با هماهنگی منابع طبیعی و نیروی انتظامی شهرستان دنا، در یک عملیات شبانه، خودروی مذکور که حامل چوب قطعه‌قطعه شده بلوط بود، توقیف شد.»
مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان با قدردانی از همکاری مردم و مراجع انتظامی گفت: «تحقیقات نشان می‌دهد که متخلف قصد قاچاق چوب به یکی از استان‌های همجوار را داشته است، اما با همکاری مردم، این اقدام قبل از خروج از منطقه متوقف شد.»
وی همچنین افزود: «خودروی متخلف توقیف و پرونده آن به منابع طبیعی شهرستان دنا ارجاع داده شد تا از طریق مراجع قضایی پیگیری‌های لازم انجام شود.»
نام شما

آدرس ايميل شما

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1