تاریخ انتشار
دوشنبه ۱ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۴۷
کد مطلب : ۴۹۵۱۳۵
مدیرکل بحران استانداری:

مانور ایمنی در شهرستان های کهگیلویه و بویراحمد برگزار می شود

۰
مانور ایمنی در شهرستان های کهگیلویه و بویراحمد برگزار می شود
کبنا ؛
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: باید تدابیر لازم برای مدیریت منسجم در مواقع بحران بکار گرفته شود.
به گزارش کبنا به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، علیرضا نیکروز یکشنبه در نشست کاهش سوانح طبیعی با اشاره به اینکه، مهمترین مخاطرات استان شناسایی شدند، گفت: براساس قانون مدیریت بحران، برنامه آمادگی و پاسخ‌گویی به بحران‌ها مدنظر دستگاه‌های اجرایی قرار گرفته است تا در راستای کاهش خسارات و تلفات اقدامات عملی صورت گیرد.
نیکروز عنوان کرد که هدف از برگزاری نشست‌ها تصمیم‌گیری برای کاهش سوانح طبیعی و آمادگی دستگاه‌ها به منظور ارتقاء سطح خدمات‌رسانی به مردم و پیشگیری از سطح آسیب‌پذیری است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری افزود: دستگاه‌ها باید برنامه و طرح متناسب با این مخاطرات را ارائه کنند تا توسط پژوهشکده سوانح کشور مورد بررسی قرار گیرند.
وی با اشاره به اجرای سند پدافند غیرعامل گفت: کهگیلویه و بویراحمد استان پر مخاطره‌ای است و اجرای این سند به آمادگی دستگاه‌ها در زمان وقوع بحران کمک می‌کند.
نیکروز عنوان کرد به منظور آمادگی دستگاه‌های اجرایی برای مقابله با بحران‌ها مانور ایمنی در برابر حوادث غیرمترقبه در سطح شهرستان برگزار و میزان آمادگی دستگاه‌ها مشخص می‌شود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری بر تأمین اعتبارات برای آمادگی در مقابل حوادث و بلایای طبیعی تأکید کرد و گفت: اقدامات صورت گرفته در راستای کاهش بلایای طبیعی مستندسازی شود.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
1