تاریخ انتشار
چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳ ساعت ۰۲:۱۱
کد مطلب : ۴۹۴۴۵۷
کبنا گزارش می‌دهد

تبریک رئیس جبهه اصلاحات استان کهگیلویه و بویراحمد به فتاح محمدی: انتصابی که امید به توسعه را زنده می‌کند

۲
۱
تبریک رئیس جبهه اصلاحات استان کهگیلویه و بویراحمد به فتاح محمدی: انتصابی که امید به توسعه را زنده می‌کند
کبنا ؛رئیس جبهه اصلاحات استان کهگیلویه و بویراحمد، علیرضا کفایی، در پی انتصاب فتاح محمدی به عنوان سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، پیام تبریکی صادر کرد و بر اهمیت تجارب مدیریتی و همکاری در راستای توسعه استان تأکید نمود.
به گزارش کبنا، این پیام به شرح زیر است.
جناب آقای دکتر فتاح محمدی، سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، با انتصاب شایسته خود در این سمت، مورد تبریک و تهنیت علیرضا کفایی، رئیس جبهه اصلاحات استان قرار گرفت.
در پیام تبریک رئیس جبهه اصلاحات آمده است: «انتصاب شایسته جنابعالی را در سمت سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد صمیمانه تبریک عرض نموده و آرزوی توفیق در وظایف محوله را داریم. انشاالله با توجه به تجارب مدیریتی، تعهد، تخصص، دلسوزی، پیشینه علمی، عملی، سیاسی و اخلاقی شما، شاهد ارائه خدمات گسترده به مردم فرهیخته و فهیم استان کهگیلویه و بویراحمد خواهیم بود.»
علیرضا کفایی همچنین بر اهمیت همکاری و تعامل در راستای پیشرفت و توسعه استان تأکید کرده و افزود: «امید است با وفاق و همدلی جمعی، گام‌های اساسی جهت پیشرفت و توسعه استان و رفع نیازهای مردم برداشته شود.»
در پایان این پیام، رئیس جبهه اصلاحات استان برای دکتر محمدی سلامتی، موفقیت و سربلندی روزافزون را از خداوند سبحان مسئلت کرده است.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
;;;کبوتر جه وابی
Iran, Islamic Republic of
اونهمه تلاش اونهمه نیرو برای آوردن مردم پای صندوق
اونهمه رای ما اصلاحات

نتیجه شد یک پست
تشکر کردن هم داره
فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1