تاریخ انتشار
پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۵۳
کد مطلب : ۴۹۳۳۱۰
اینفوگرافیک | معرفی استانداران کرمانشاه از سال ۱۳۵۷ تاکنون

اینفوگرافیک | واکنش‌‌ به انتصاب منوچهر حبیبی به‌عنوان استاندار کرمانشاه

۰
اینفوگرافیک | واکنش‌‌ به انتصاب منوچهر حبیبی به‌عنوان استاندار کرمانشاه
کبنا ؛با معرفی منوچهر حبیبی به عنوان استاندار کرمانشاه در جلسه امروز چهارشنبه ۷ آذر ۱۴۰۳ هیأت دولت؛ این خطه غربی ایران بیستمین مدیر ارشد خود را پس از پیروزی انقلاب اسلامی شناخت.
به گزارش کبنا؛ منوچهر حبیبی متولد ۱۳۵۰ و کارمند رسمی وزارت کشور دارای تحصیلات لیسانس راه و ساختمان، فوق لیسانس مدیریت و دکترای برنامه‌ریزی شهری است.
دکتر حبیبی در کارنامه اجرایی خود معاونت سیاسی و امنیتی استانداری قزوین، معاون امور عمرانی استانداری قزوین، معاون امور اقتصادی استانداری قزوین، معاون امور عمرانی استانداری کهکیلویه و بویر احمد، مدیرکل هراست استانداری کهکیلویه و بویراحمد، فرماندار گچساران، مدیرکل راه و ترابری استان کهکیلویه و بویراحمد، سرپرست فرمانداری قزوین و همچنین شهرداری یاسوج را دارد.
بر پایه این گزارش کوتاه‌ترین دوران مدیریت در استانداری کرمانشاه مربوط به شهید مجید حداد عادل است و شاید بتوان او را با ۲۹ سال سن جوان‌ترین مدیر ارشد کرمانشاه نیز معرفی کرد.
همچنین علی نکویی زهرایی رکورددار مدیریت استانداری کرمانشاه است چراکه او به مدت ۶ سال و در فاصله سال‌های ۶۵ تا ۷۱ استاندار این خطه مرزی ایران بود.
در بین ۲۰ استاندار کرمانشاه پس از سال ۱۳۵۷ تاکنون چهار نفر به نام‌های مجید غفوری، حجت الله دمیاد، بهمن‌امیری مقدم و محمد طیب صحرایی بومی بوده‌اند.
محمد طیب صحرایی استاندار کنونی کرمانشاه که ۳۰ آذر ماه سال ۱۴۰۱ در این سمت منصوب شد؛ تا آخر هفته مسوولیت را به منوچهر حبیبی واگذار خواهد کرد.
منوچهر حبیبی بیستمین استاندار کرمانشاه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی است و بر اساس آمار و سوابق پیش از انقلاب سال ۱۳۵۷ نیز استان کرمانشاه ۳۴ استاندار داشته است.
اینفوگرافیک | معرفی استانداران کرمانشاه از سال ۱۳۵۷ تاکنون
معرفی کرمانشاه
استان کرمانشاه با حدود ۲ میلیون نفر جمعیت یک و نیم درصد از مساحت و ۲. ۴ جمعیت کشور را در بر می‌گیرد و بر اساس آخرین تقسیمات کشوری دارای ۱۴ شهرستان با نام‌های کرمانشاه، اسلام‌آباد غرب، پاوه، جوانرود، سنقر و کلیایی، سرپل‌ذهاب، کنگاور، گیلان‌غرب، هرسین، صحنه، قصرشیرین، دالاهو، ثلاث باباجانی و روانسر است.
بر اساس داده‌های سرشماری سال ۱۳۹۵ میزان شهرنشینی در استان کرمانشاه ۷۲ درصد است.
این استان بافتی قومی و مذهبی دارد و اقوام کُرد، لک، جاف و ترک و همچنین مذاهب و فرق اهل تسنن، تشیع و اهل حق در این استان سکونت دارند.
استان کرمانشاه همچنین ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با ۲ بخش کُردنشین و عرب نشین کشور عراق دارد و می‌توان گفت جزء استان‌های مهم کشور محسوب می‌شود.
استان کرمانشاه در برخی محافل عمومی به عنوان هندوستان ایران شناخته می‌شود زیرا در یک زمان مشخص دارای آب و هوای چهار فصل است و اقوام مذاهب مختلف، آداب و سنن و رسوم متعدد و متنوع، زبان‌ها و گویش‌های متفاوت و پوشش‌های هزار رنگ و سنت‌های جذابی دارد.
کرمانشاه از پیشینه باستانی نیز برخوردار است و سنگ نوشته‌ها و بنا‌های تاریخی دوران قبل از اسلام و دیگر دوره‌های تاریخی نشان از وجود فرهنگ و تمدن در این دیار دارد.

این استان همچنین چهار هزار و ۲۰۰ اثر ثبت ملی‌شده و ۲ اثر ثبت شده جهانی (کتیبه بیستون و منطقه اورامانات) دارد که با توجه به داشتن راه‌آهن، فرودگاه و زیرساخت‌های ارتباطی شرایط مناسبی برای توسعه گردشگری دارد.
نام شما

آدرس ايميل شما

آیا ماسک و ترامپ با یکدیگر اختلاف پیدا خواهند کرد؟

آیا ماسک و ترامپ با یکدیگر اختلاف پیدا خواهند کرد؟

رابطه میان ایلان ماسک و دونالد ترامپ نمونه‌ای از هم‌پوشانی ثروت و قدرت در سیاست آمریکا ...
ماموریت سخت آقای دبیرکل؛ گروسی در تهران به دنبال چیست؟

ماموریت سخت آقای دبیرکل؛ گروسی در تهران به دنبال چیست؟

«رافائل گروسی مدتی قبل در مصاحبه با خبرگزاری آسوشیتدپرس به صراحت این نکته را مطرح کرد ...
خشونت خانگی؛ باید سکوت زنان شکسته شود

خشونت خانگی؛ باید سکوت زنان شکسته شود

خشونت علیه زنان مشکلی عمومی و فراگیر است. سکوت زنان و بردباری آنها در برابر خشونت نه ...
1