تاریخ انتشار
دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۱۲:۳۶
کد مطلب : ۴۹۲۹۶۵
کبنا گزارش می‌دهد

شبکه‌‌های فرسوده آب در کهگیلویه و بویراحمد؛ زنگ بحران را برای شرکت آب و فاضلاب به صدا درآورید

۶
۱
شبکه‌‌های فرسوده آب در کهگیلویه و بویراحمد؛ زنگ بحران را برای شرکت آب و فاضلاب به صدا درآورید
کبنا ؛شبکه‌های فرسوده آب یکی از چالش‌های بزرگ در بسیاری از استان‌های ایران، از جمله کهگیلویه و بویراحمد، هستند. بسیاری از شبکه‌های آب در استان کهگیلویه و بویراحمد به دلیل عمر بالای سیستم‌ها و عدم تعمیرات و نوسازی مناسب، دچار فرسودگی شدید شده‌اند. لوله‌ها به دلیل فشارهای زیاد و شرایط جوی تغییرات دما و رطوبت، آسیب‌پذیر می‌شوند. به گفته مسئولان روزانه حدود 28 مورد شکستگی لوله‌های آب در این استان گزارش می‌شود که به معنای هدررفت آب و اختلال در تأمین آب آشامیدنی مردم است. این امر علاوه بر مشکلات تامین آب، هزینه‌های اضافی برای تعمیرات و نگهداری ایجاد می‌کند.
 یکی از مهم‌ترین دلایل فرسودگی شبکه‌های آب در استان‌ها، به‌ویژه در کهگیلویه و بویراحمد، کمبود توجه به برنامه‌ریزی بلندمدت برای نوسازی و بهبود زیرساخت‌هاست. در بسیاری از موارد، مسئولان به جای انجام تعمیرات پیشگیرانه، تنها در هنگام بروز مشکلات، به تعمیرات فوری می‌پردازند.
 در بسیاری از مواقع، شرکت‌ آب و فاضلاب با کمبود بودجه و نیروی انسانی متخصص مواجه‌اند که این موضوع موجب می‌شود که روند نوسازی و بهبود شبکه‌ها به کندی پیش رود.
نظارت ضعیف بر وضعیت شبکه‌های آب و فاضلاب و همچنین پاسخگویی ناکافی به مشکلات، به افزایش مشکلات و عدم اطمینان از کیفیت خدمات می‌انجامد. مسئولان باید توجه بیشتری به بهبود عملکرد شبکه‌ها و جلوگیری از افزایش مشکلات داشته باشند.
 شکستگی‌های مکرر لوله‌ها باعث هدررفت حجم زیادی از آب می‌شود، که این مسئله در مناطق کم‌آب مانند کهگیلویه و بویراحمد مشکلات جدی‌تری به وجود می‌آورد.
 در مواقعی که لوله‌های آب می‌شکنند، ممکن است آلودگی به داخل شبکه وارد شود و کیفیت آب آشامیدنی کاهش یابد. از طرفی مردم در مناطق مختلف استان با مشکل قطعی آب یا افت فشار آب مواجه می‌شوند که به ویژه در فصل‌های گرم سال این مشکل شدت می‌یابد.
شبکه‌های فرسوده آب در کهگیلویه و بویراحمد مشکلات جدی به وجود آورده‌اند که ناشی از ترکیبی از فرسودگی زیرساخت‌ها، مدیریت ضعیف و عدم توجه کافی به بهبود شبکه‌هاست. برای حل این مشکل، نیاز به برنامه‌ریزی دقیق، سرمایه‌گذاری در بهبود زیرساخت‌ها، و استفاده از فناوری‌های نوین احساس می‌شود.
       
مدیر بهره‌برداری از شبکه توزیع و هدررفت شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگویی با بیان اینکه هزار و ۳۴۱ روستا در استان وجود دارد، گفت: پراکندگی روستا‌ها و بعضاً با جمعیت کم و بافت جغرافیایی استان موجب افزایش هزینه اجرای طرح در این مناطق نسبت به سرانه کشوری می‌شود.
انوری با اشاره به اینکه اعتبارات اختصاص‌یافته به آبفا جوابگوی نیاز استان نیست، افزود: از مسئولان می‌خواهیم که مشکلات این بخش را بررسی و به‌صورت ویژه مشکلات آبفای استان را در دستور کار قرار دهند.
وی با بیان اینکه تجهیزات انتقال آب نیازمند تعمیر و نگهداری است، افزود: نیاز به توسعه زیرساخت‌ها و شبکه‌های آبرسانی ایجاب می‌کند که اعتبارات بیشتری را به این مجموعه اختصاص دهیم.
انوری با بیان اینکه فرسوده‌ترین شبکه آبرسانی را شهر دارد، عنوان کرد: ۶۵۰ کیلومتر شبکه آبرسانی شهری داریم که ۲۵۰ کیلومتر از این شبکه فرسوده است و برای رفع این مهم حدود ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است این در حالی است که حدود ۷۰۰ میلیارد تومان شرکت آب و فاضلاب استان بدهی انباشت دارد.
مدیر بهره‌برداری از شبکه توزیع آب و هدررفت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه بافت فرسوده شهر‌های استان دارای شبکه آبرسانی است، افزود: این شبکه فرسوده در شهر‌های یاسوج، دوگنبدان و دهدشت بیشتر به چشم می‌خورد.
وی با بیان اینکه ۵۰ هزار مترمکعب مخازن ذخیره‌سازی برای مادوان و گوشه احداث شد، افزود: در شهر یاسوج نیز مخزن ۱۵ هزارمترمکعبی از ردیف اعتباری برخوردار شد و ماه آینده عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.
مدیر بهره‌برداری از شبکه توزیع و هدررفت آب و فاضلاب استان با بیان اینکه روزانه حدود ۲۸ شکستگی در یاسوج گزارش می‌شود، افزود: ظرفیت پاسخگویی در نهایت ۸ مورد است که باتوجه‌به کمبود تجهیزات و گاهی مستهلک بودن آن امکان ارائه خدمات بیشتر سخت است.
عیسی شهامت معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد تلویحاً به سوء مدیریت در شرکت آب و فاضلاب اشاره می‌کند و می‌گوید: زنگ بحران را باید برای اداره آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد به صدا در آورد.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
شرکت آب باید اتفاقات آب مثل پلیس ۱۱۰ داشته باشد تا از هدررفت این آب شرب درشهر یاسوج جلوگیری شود
Iran, Islamic Republic of
انشالله به مدیر جدید ابلاغ کنید.
امید صالحی روزای اخرش
همکار
Iran, Islamic Republic of
ضعیف ترین دوران اب و فاضلاب در دوره صالحی بود.
Iran, Islamic Republic of
باید بگوییم آقای صالحی بسیار مدیر توانمندی هستند.بیشتر از ۴۰۰ میلیارد بدهی قدیم آب فاضلاب رو ایشان طی این یک سال و اندی پرداخت کرده اند.اگر سیتم لوله کشی فرسوده است دچار شکستگی می‌شود مقصر ایشان نیستند.در حالی که آقای صالحی در شرایط بحران خودشان کنار کارگران پای کار هستند.مردم استان ما همیشه عادت به ناسپاسی دارند. بیشتر لوله های فرسوده در زمان مدیریت ایشان در حال تعویض میباشد
همکار
Iran, Islamic Republic of
بااین مدیرنالایق واسانسوری که درراس ابفاضلاب استان قرارداره تاعزل تشه ومدیری توانمندنیادوضع همینه
United States
از وقتی آقای صالحی مسولیت قبول کره بیشتر از نصف بدهی آب فاضلاب پرداخت شده.ایشان همیشه خودشان کنار کارگران پای کار هستند.اگر سیستم آبرسانی شکستگی یا ایراد داره مشکل از سو مدیریت نیست.این مشکل از قدیم بوده اکنون در زمان مدیریت آقای صالحی بسیاری از سیستم. لوله کشی. فرسوده و قدیمی تعویض. شده.اگر که بودجه از. طرف کشور اختصاص نمی‌دهند مشکل از مدیریت نیست.کما اینکه ایشان طی ااین یک. سال و اندی که مسول هستند با پیگری های مکرر بودجه زیادی از کشور دریافت کرده اند.مردم ما همیشه باید ناسپاس باشند و همر مشکلی را پای مدیریت بگذارند.اقای صالحی فرزندمان استان استودیوی زحمت کش.لطفا ناسپاس نباشید.
ماموریت سخت آقای دبیرکل؛ گروسی در تهران به دنبال چیست؟

ماموریت سخت آقای دبیرکل؛ گروسی در تهران به دنبال چیست؟

«رافائل گروسی مدتی قبل در مصاحبه با خبرگزاری آسوشیتدپرس به صراحت این نکته را مطرح کرد ...
خشونت خانگی؛ باید سکوت زنان شکسته شود

خشونت خانگی؛ باید سکوت زنان شکسته شود

خشونت علیه زنان مشکلی عمومی و فراگیر است. سکوت زنان و بردباری آنها در برابر خشونت نه ...
ترامپ و مسئله ایران

ترامپ و مسئله ایران

سابقه دولت ترامپ نشان‌دهنده رویکردی تهاجمی و حمایت بی‌قید و شرط از اسرائیل است؛ اما تحولات ...
فایل های مرتبط
1